Aktiviteter

Her på Feriecenter Slettestrand finder du et hav af aktiviteter og nære oplevelser for børn, voksne, unge og gamle og også for dig, som bruger kørestol. Vi finder det vigtigt, at I aktivt oplever vores skønne natur under jeres ophold og tilbyder derfor mange aktiviteter i naturen. Naturen er nemlig årsagen til, at vi, som driver feriecentret, har bosat os her.Til dage med regn og rusk er der naturligvis også tilbud om aktiviteter indendørs. Vi gør os umagen for at kunne tilbyde udfordrende og hyggelige aktiviteter hele året rundt her i Jammerbugten i Nordjylland. Når I er på ophold på Feriecenter Slettestrand, har I fri adgang til flere af vores aktiviteter. Det fremgår tydeligt med betegnelsen DKK 0,-, når I ser under de forskellige aktiviteter.


Vi tilbyder…

  • Aktiviteter for børn…trækture på miniature heste, udlejning af mountainbikes i børnestørrelse, swimmingpool og frem for alt plads og hjerterum til børn.
  •  Aktiviteter i naturen…teknikundervisning på mountainbike, udflugt med hestevogn, pandekagehygge og mange andre muligheder for at få fantastiske oplevelser i vores smukke natur.
  • Aktiviteter indendørs…swimmingpool, billard, velvære og holdtræning, når der er brug for hygge og leg inden døre.
  • Ugens aktiviteter…en stor del af året tilbyder vi faste aktiviteter på bestemte ugedage,naturligvis med mulighed for fleksibilitet.
  • Teambuilding…tag på en skovtur ud over det sædvanlige og få sjove og udfordrende oplevelser for både børn, voksne, grupper, foreninger, kursushold med flere.
  • Attraktioner…Slettestrand, Jammerbugten og Nordjylland er fuld af oplevelser og det er ikke nødvendigt at køre langt.
  • Åbningstider …

Se vores aktuelle aktivitetsplan her!


Klik på billederne for stort format og beskrivelser


Kontakt os året rundt på:

Telefon +45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

Send en forespørgsel