Oplevelser Slettestrand

Oplevelser Slettestrand er vores nye koncept for dig, som ønsker en sjov, hyggelig eller udfordrende dag med dit firma, familien eller vennerne. Vi tilbyder en god blanding af aktiviteter og kulturelle- og gastronomiske oplevelser – omdrejningspunktet for dem alle er vores fantastiske natur! Vi kombinerer det gerne med vores store erfaring indenfor samarbejdsøvelser og teambuilding.


Klik på billederne for stort format


1. Jammerbugtens vilde urter – oplev naturen på en ny og gastronomisk måde

På trods af de til tider barske forhold, vokser der en række spændende spiselige planter ved Jammerbugtens kyster. Dem skal vi finde, indsamle og bruge i vores frokost. Turen starter ved Feriecenter Slettestrand, hvor vi går på urtejagt i ca. 1 ½ time. Kok og naturnørd, Kresten Kronborg, vil dele ud af sin viden om de vilde urter, og hvad de kan bruges til.

Dagens høst og friske Vesterhavs krabber tilberedes i Thy nationalpark øl, over åben ild. Alle der har lyst får rig mulighed for at hjælpe til. Frokosten nydes i det fri, sammen med friskbagt økologisk brød og Thy øl og vand

Medbring gerne en lille kniv samt kurv.

Oplevelsen er delvist egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: ca. 3 timer.

Antal: fra 8 til 30 personer.

Pris: inkl. frokost og drikkevarer: 375,- pr. person

Pris, hvis du er på kursusophold eller anden type ophold inkl. frokost: 280,- pr. person

 

2. Den store urtetur – naturvandring, indsamling af spiselige vilde urter, kokkerering og vild frokost

Turen starter ved Feriecenter Slettestrand. Herfra vandrer vi til Slette Å i Svinkløv plantage, undervejs deler kok og naturnørd Kresten Kronborg ud af sin viden om de spiselige vilde planter, og vi samler ind til vores frokost. Ved den idylliske Slette Å er der pause, og her serveres vild te og kage, samt en lille overraskelse.

Herefter går turen gennem den smukke klitplantage til Hjortdal hvor vi ender på gården Den gamle smedje, hvor vi skal kokkerere, hygge ved bålet og slutte af med en lækker vild frokost samt øl og vand fra Thy. Alle der har lyst får rig mulighed for at hjælpe til med madlavningen.

Der er arrangeret transport tilbage til Slettestrand.

Medbring gerne en lille kniv samt kurv.

Oplevelsen er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: ca. 4 timer.

Antal: 8 til 25 personer.

Pris: inkl. the, kage, kokkerering, frokost, drikkevarer, transport og overraskelse: 625,- pr. person.

Pris, hvis du er på kursusophold eller anden type ophold inkl. frokost: 530,- pr. person.

 

3. Hestevognstur i Svinkløv Plantage.

Tag med en af vores erfarne kuske på en uforglemmelig tur i Danmarks smukkeste klitplantage. Gennem istidsdale, forbi klitsøen og Svinkløv badehotel, alt imens at kusken fortæller historier om området. Undervejs bliver der også tid til en pause med kaffe, the, saft og kage. Alle kan være med, børn som voksne, der er tilmed en kørestolsrampe ved af- og påstigning. Der er mulighed for overdækket vogn i vådt vejr, og tæpper hvis det er køligt.

Oplevelsen er meget egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: 1 ½ time.

Antal: maks. 14 personer pr. vogn (Vi kører med op til to vogne).

Pris inklusiv kaffe og kage: 125,-/voksen og 75,-/barn 3-12 år v. min. 12 personer i en vogn.
Pris v. færre end 12 personer: 1.250,- pr. vogn.

Vi gør opmærksom på, at ovenstående priser kan ændre sig, såfremt der ønskes f.eks. 2-3 vogne på samme tid, og/eller ture på andre dage end da fastlagte. 

 

4. Besøg hos Han Herred Havbåde, samt strandvandring med naturguide.

Turen starter ved Feriecenter Slettestrand, hvorfra vi går en tur ved strand, klitter og Sletteå. Undervejs vil jeres guide fortælle om havet, stranden og de spiselige planter. Derefter går vi til Han Herred Havbåde, hvor man som det eneste sted i verden viderefører håndværket og traditionerne for klinkbyggede fiskebåde der trækkes op på stranden. En historie der går helt tilbage til vikingetiden. I dag drives det flotte bådebyggeri med tilhørende udstilling af lokale ildsjæle, og bådene, sejladsen og fangsterne er igen blevet en del af de lokales hverdag.

Der vil være rundvisning og et lille foredrag om stedet og historien.

Et kig ind i bådebyggeriet, i udstillingen og omkring de historiske både er et must under et besøg i Slettestrand.

Oplevelsen er egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: ca. 1,5 time.

Antal: fra 8 til 30 personer.

Pris: 140 kr./person

 

5. Rundvisning og smagning på Nordisk brænderi

Hos Anders Bilgram i Hjortdal, Nordisk Brænderi, produceres nogle af de bedste brændevine i verden. Anders har vundet flere priser for sine snapse, heriblandt nomineringer som verdens bedste gin og rom. Brænderiets flotte messingdestilleri er et kunstværk i sig selv, og de spændende brændevine er krydret med den lokale naturs smage. Der vil ud over rundvisning og fortælling om stedet, også blive serveret smagsprøver.

Oplevelsen er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: 1 time + 5 minutters kørsel fra og til.

Antal: fra 4 til 20 personer.

Pris: 125,- pr. person. (Betales på Nordisk brænderi)

 

6. Uhøjtidelig teambuilding

Med udgangspunkt i et bredt udvalg af team buildingsøvelser tilrettelægger vi et forløb, hvor deltagerne på uhøjtidelig vis dyster i en række øvelser, der generelt udfordrer deltagernes kreative- kommunikative kompetencer.

Eksempel: Instruktøren møder deltagerne og byder velkommen ved receptionen. Sammen går vi få hundrede meter ud i den unikke Svinkløv Plantage. Selv så tæt på Feriecenter Slettestrand har deltagerne fornemmelsen af at være i den flotte og atypiske natur helt tæt på Vesterhavet. Deltagerne skal inddelt i mindre grupper dyste mod hinanden i tre forskellige opgaver. Først skal de finde vej igennem en usynlig labyrint. Det er en god koncentrationsopgave for hele gruppen og for nogen vil den give associationer til Kim Shumachers ”Labyrinten”. Derefter udfordres grupperne på deres kommunikative evner, idet hver enkelt gruppe opdeles i byggere og meddelere. I samarbejde skal de konstruere en kopi af en Lego-konstruktion – og gerne hurtigere og bedre end de øvrige grupper. Den sidste udfordring, som grupperne skal løse / dyste i, er en orienterings øvelse. Relativt tæt på, hvor de øvrige aktiviteter er afviklet, ligger en række poster, evt. opgaver, som deltagerne skal finde ved hjælp af GPS-enheder, der kun kan vise retning og afstand.  
Aktiviteten afsluttes med at instruktøren giver feed back til deltagerne og evt. kårer en vinder – stadig med et glimt i øjet, for det er jo ”uhøjtidelig team building”.

Ovenstående er et eksempel. Valg af opgaver er, op til instruktøren medmindre andet er aftalt. I er velkomne til at henvende jer for særlige ønsker.

Almindeligvis er aktiviteten ikke særligt fysisk krævende. Men den kan justeres i begge retninger. Således kan aktiviteten både tilpasses kørestolsbrugere eller deltagere, der ønsker en tur gennem krat, mudder og vand.

Oplevelsen er egnet for kørestolsbrugere. 

Varighed: 1,5 – 2 timer.

Antal: Op til 25 personer til én instruktør. Vi har også erfaring i at lave team building for hold på op til 100 personer – vi kan dog ikke garantere at det er muligt på alle tidspunkter af året.

Pris: 145,- pr. person v. min. 14 personer. Minimumspris: 2000,- i alt. Pris for ikke-overnattende gæster: 165,- pr. person v. min. 14 personer. Minimumspris: 2300,- i alt.

 

7. GPS-orientering – ”geocaching”

I den flotte og varierede natur lige op ad Feriecenter Slettestrand ligger en række poster. Disse kan findes ved hjælp af simple GPS-enheder. GPS-enhederne kan kun vise retning og afstand og der er derved en spændende og udfordrende opgave i at vælge den bedste vej til posterne. Deltagerne inddeles grupper a fx 2-3 personer og der kan laves en sjov konkurrence ud af at finde så mange poster som muligt inden for fx en time.

Vi kan tilbyde aktiviteten både med og uden instruktion. Sammen med GPS-enhederne er der en skiftlig instruktion, men hvis det ønskes, kan vi stå til rådighed med en instruktør, der sender deltagerne afsted og tager imod dem igen. Det kan være en fordel at have instruktøren i baghånden, når deltagerne skal finde ud af, hvordan GPS-enhederne virker.

Oplevelsen er delvist egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: 1 – 3 timer.

Antal: Op til 50 pers.

Pris: Uden instruktør: 50 kr. pr. GPS-enhed i 3 timer. Pris med instruktør: 50 kr. pr. GPS-enhed + 400 kr. (Instruktøren instruerer og tager imod grupperne igen. I alt 1,5 time).

 

8. Mountainbike tekniktræning og tur på Danmarks bedste MTB spor

Tekniktræning på MTB behøver ikke kun være for den garvede rytter – det kan være en rigtig sjov aktivitet, hvad enten I er nybegyndere eller øvede – eller en god blanding! Vi har næsten 10 års erfaring I at undervise mountainbikeryttere på alle niveauer. Vi starter legen på vores egen MTB teknikbane med mange sjove elementer og udfordringer. Bagefter tager vi jer med ud på Danmarks bedste MTB spor, som ligger lige uden for døren! Her kan vi prøve teknikkerne af i praksis, mens vi nyder den fantastiske natur!

Oplevelsen er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Vi har 29″ udlejningscykler fra Principia som kan lejes i forbindelse med kurset til 175 kr. pr. person.

Varighed: Fra 1,5 til 2,5 timer

Antal: Op til 50 personer

Pris: Fra 160,- til 305,- pr. person afhængigt af varighed og antal personer.

 

9. Tur på Mountainbike i Svinkløv Plantage

Mountainbike er for alle, der kan cykle. Du behøver ikke at være en vovehals eller at være i super form. Derfor er MTB med en instruktør/guide en rigtig god aktivitet for både firmaer, familier og andre grupper.

I Svinkløv Plantage finder I Danmarks bedste MTB rute, som sætter de perfekte rammer for en sjov og uforglemmelig eftermiddag med kollegerne, vennerne eller familien. Sporet er rigtig godt markeret og kan køres som en runde på 35 km, 20 km., 16 km.,10km eller 7 km. Der er altid alternativer til de sværeste sløjfer, så der er noget for alle! I kan nemt finde rundt på ruten på egen hånd, men I kan også vælge at hyre en guide, som kan fortælle lidt undervejs og tage jer med til de særlige udsigtspunkter. Guiden kan være en god ide, hvis I har et dagsprogram, der skal tages hensyn til – fx i forbindelse med et kursusophold.

Oplevelsen er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: Fra 1,5 til 2,5 timer

Antal: Op til ca. 20 personer (Kender vi deltagernes højde, kan vi sikre en optimal størrelse cykel til alle)

Pris: 495 kr. i timen pr. guide. Derudover 175,- pr. cykel, hvis I ønsker leje af cykel og hjelm (Hjelmen er inkluderet i prisen og kan ikke fratrækkes).

 

Lyder det hele godt?

Vi kan sagtens sammensætte et program, som er en kombination af ovenstående muligheder. Ligesom vi kan opdele jer i grupper, hvis nogle er mere til en rolig tur i hestevogn og andre mere til action på MTB’en! I kan også tage tage MTB’en eller hestevognen til Nordisk brænderi og gøre en hel eftermiddag ud af det.

I kan også kombinere jeres oplevelse med et besøg hos en af vores samarbejdspartnere, Svinkløv badehotel eller Fosdalhus, hvor eftermiddagskaffen og kagen kan indtages.

Vores aktivitetsafdeling har rygende travlt, så book tid i så god tid som muligt! Vi vil til enhver tid forsøge at efterkomme alle ønsker!

Priserne er som udgangspunkt gældende for her-boende gæster. Vi laver også arrangementer for gæster udefra – kontakt os da for et tilbud.


Kontakt os alle dage hele året rundt med jeres ønsker og vi laver et uforpligtende tilbud

Telefon +45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

Send en forespørgsel