På ferie uden din institution

Feriecenter Slettestrand tilbyder et helt særligt ophold for dig, som ønsker at komme på ferie alene. Eller måske med din kæreste eller en god ven eller veninde. Ferie med sikkerhedsnet er for dig, som kunne tænke dig at komme på ferie uden din institution, selvom du er udviklingshæmmet eller på anden vis funktionshæmmet. Vi sørger for trygge rammer og aktiviteter og oplevelser under dit ophold. Du kan læse om opholdet herunder og se priser nederst.


Klik på billederne for stort format


Planlægning:

Planlægning af opholdet sker i samarbejde med Inger Marie Kronborg, som er driftleder og medejer af Feriecenter Slettestrand. Inger Marie har mange års erfaring med at støtte personer med nedsat funktionsniveau via sit tidligere arbejde på Brangstrupskolen i Ringe på Fyn. Hun er desuden uddannet special lærer.

Støtte under opholdet:

Uddannede pædagoger og friske hjælpere sikrer den nødvendige støtte under opholdet. Det vil sige afhentning på banegård eller rutebilstation, hjælp ved medicinbrug, hygiejne, udlevering af lommepenge og andre individuelle behov.

Aktiviteter og oplevelser:

Det sociale samspil med andre skabes via aktiviteter, udflugter og hygge samt festarrangementet Musik og Danseaften. Vi har mulighed for at fokusere på det aktiviteter, som du kan lide. Det kan for eksempel være svømning, ridning, cykling, fodbold etc. Aktiviteter og oplevelser finder sted i tæt samspil med vores boenhed Delfinen. I Delfinen bor der otte unge, aktive mennesker med et handicap. De arbejder i dagsbeskæftigelse på feriecentret og kender huset ud og ind.

Forplejning…

Restaurant Slettestrand serverer sund, hjemmelavet mad på buffet morgen, middag og aften. Vores køkken er baseret på gode sæsonråvarer fra spændende og entusiastiske producenter. Vi vælger ud fra kvaliteten og smagen af råvaren, men også etikken spiller en stor rolle. Dyrevelfærd, samt ressourceforbrug er nøgleord, sammen med økologi og nærhed. Ferie med sikkerhedsnet er inklusiv helpension. Vi laver gerne specialkost, hvis du er diabetiker, har glutenallergi, er på skånekost etc.

Overnatning…

Under dit ophold bor du i en ferielejlighed på 52-65 m² med 2-3 separate soverum. Du har mulighed for at dele lejlighed med en anden eller få din egen lejlighed, det fremgår af nedenstående priser. Ferielejligheden har køkken, bad og kombineret opholds/spisestue. Der er TV med DVD samt trådløst Internet. Vi har handicapvenlige ferielejligheder med loftlift og elevationsseng samt diverse hjælpemidler.

2017 pris for Ferie med sikkerhedsnet

2/3-30/6 2017 og 7/8 2017-1/3 2018

Ved 3-4 personer i ferielejligheden:

1. døgn………..DKK 825,-/person
Følgedøgn…..DKK 725,-/person

Ved 1-2 personer i ferielejligheden:

1. døgn……….DKK 995,-/person
Følgedøgn…..DKK 880,-/person

1/7-6/8 2017

Ved 3-4 personer i ferielejligheden

1. døgn……….DKK 925,-/person
Følgedøgn…..DKK 823,-/person

Ved 1-2 personer i ferielejligheden:

1. døgn……….DKK 1200,-/person
Følgedøgn…..DKK 1050,-/person

Ekskl. er blandt andet lommepenge, indgang til attraktioner som Hjortdal dyrefarm og Fårup Sommerland, kørsel, m.v.
Ovenstående priser er gældende til og med 1. marts 2017. 


Kontakt os på…

Telefon +45 98 21 70 44 eller

mail@slettestrand.dk