Overnatning

Overnatning i forbindelse med kursusophold foregår i enkeltværelse i vores ferieboliger. Vi har mange års erfaring med at indkvartere kursister i ferieboliger og skabe gode rammer for alle deltagere. Vores ferieboliger har mange kvadratmeter og vi tilbyder lyse ferieboliger med kig til Vesterhavet. Ved et tillæg er der mulighed for egen feriebolig. Herunder kan I se en liste over de forskellige typer af ferieboliger, som vi tilbyder på Kursuscenter Slettestrand.


  • Ferielejlighed på 52 m² med 2 separate soverum, bad, køkken, stue med TV og DVD og egen terrasse.
  • Ferielejlighed på 65 m² med 3 separate soverum, bad, køkken, stue med TV og DVD og egen terrasse.
  • Handicapvenlig ferielejlighed på 65 m² med 2 separate soverum, loftlift, elevationssenge og badeværelser godkendt indenfor alle handicapkategorier i den nationale mærkeordning God Adgang.
  • Handicapvenlig ferielejlighed på 130 m² med 4 separate soverum, loftlift, elevationssenge og badeværelser godkendt indenfor alle handicapkategorier i den nationale mærkeordning God Adgang.
  • Vi har desuden en stor ferielejlighed på 120 m² og feriehuse på 200 m². I disse ferieboliger er der god mulighed for at afholde et mere selvstændigt kursusophold, hvor I står for egen forplejning, helt eller delvist. Vi stiller gerne AV-udstyr til rådighed.

Alle ferieboliger er desuden udstyret med trådløst Internet.

Tillæg for egen feriebolig i DKK 155,-