Rekreationsophold

Vi tilbyder rekreationsophold ved Vesterhavet med tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”. Har du brug for luftforandring i forbindelse med længere tids sygdom, kan Rekreationscenter Slettestrand være stedet for dig. Hos os er rammerne gode, når krop og sjæl har brug for ny energi. Her kan du nyde god mad, vandre og cykle ved Vesterhavet og i smuk og frodig natur, få massage, besøge områdets gallerier og slappe af i egen ferielejlighed. Er du medlem af gruppe 1 eller 2 ved Sygeforsikringen “danmark”, får du DKK 200 i tilskud pr. døgn. Du har desuden mulighed for at søge fonde. Herunder kan du læse om indholdet i vores rekreationsophold samt se priser.
Alle ferielejligheder har som minimum to separate soverum, så har du mulighed for at invitere en pårørende med på opholdet, giver vi jer begge en reduceret pris.


Klik på billederne for stort format og beskrivelser


Vi tilbyder to typer af rekreationsophold, men tilpasser gerne så vidt muligt efter dine ønsker og behov. Begge ophold er inklusiv ophold i ferielejlighed, helpension, linnedpakke, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til vores faciliteter og vores holdtræning.  Vi tilbyder optimale muligheder for at prøve kræfter med mountainbiking, som motionsform og/eller ”opladningsform”. Vores instruktører kan sikre alle en god oplevelse og introduktion til motionsformen, uanset niveau og forudsætninger(man skal dog som udgangspunkt i forvejen kunne cykle). Forløb med instruktør er tilkøb til nedenstående pris.

Rekreationsophold i egen ferielejlighed DKK 960,-

Rekreationsophold ved 2 personer i ferielejlighed DKK 690,-

Ovenstående priser er gældende til 1. januar 2018.


Helpension omfatter: morgenbuffet kl. 08.00-10.00, frokostbuffet kl. 12.00-14.00 samt 2-retters aftensmenu fra kl. 18.00 bestående af dagens menu på buffet samt en forret eller dessert efter kokkens valg. Eksklusiv drikkevarer. Under Menu kan du læse om indholdet på vores buffeter.

Værd at vide…

Rekreationscenter Slettestrand er handicapvenligt og godkendt indenfor alle handicapkategorier under God Adgang. Vi har handicapvenlige ferielejligheder med loftlift og elevationsseng, hjælpemidler til gratis udlån og loftlift ved vores varmtvandsbassin.

Da ikke alle vores ferielejligheder er handicapvenlige, beder vi gæster om ved booking tydeligt at tilkendegive, hvorvidt der ønskes – eller ikke ønskes – handicapvenlig feriebolig.

Vi gør opmærksom på, at vores center primært fungerer som feriested og man skal derfor, som rekreationsgæst hos os, være indstillet på, at der i perioder vil være “leben” fra andre gæster.


Vi anbefaler blandt andet følgende aktiviteter og oplevelser:

 • Varmtvandbassin, herunder mulighed for vandgymnastik(inklusiv).
 • Motionscenter, samt på udvalgte tidspunkter af året holdtræning som pilates eller yoga.
 • Urteture, naturvandring.
 • Turcykler, mountainbikes og specialcykler(inklusiv).
 • Mulighed for massage – også i varmtvandsbassin.
 • Udflugt med hestevogn i Svinkløvs smukke natur inklusiv kaffe og kage.
 • Vandreture i Svinkløv og i Fosdalen.
 • Besøg på området mange galleri, for eksempel Lien Galleri.
 • Kaffetur til Svinkløv Badehotel.
 • Besøg til Han Herred Havbåde.
 • Læse mere om områdets attraktioner samt oplevelser i Slettestrand.

For forespørgsel, en uforpligtende reservation eller booking, kontakt os året rundt på:

Telefon +45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

Send os en forespørgsel


Vi tager forbehold for trykfejl i priserne eller mindre prisstigninger.