Ugemenu

Restaurant Slettestrand serverer hver aften fra kl. 18.00-20.30 dagens ret på buffet. Menuen varierer fra uge til uge. Vi er egentlig lidt kede af at kalde dem for buffeter. For her er tale om kvalitet frem for kvantitet. Vi serverer et mindre udvalg, så vi kan leve op til vores ambitioner om altid at levere mad lavet fra bunden af gode råvarer og med hensyntagen til dyrevelfærd og ressourceforbrug. Alle vores buffeter er børnevenlige. Nederst kan du finde den aktuelle ugemenu. Er man som overnattende gæst på pension, er det disse menuer, man deltager på.



Serveres fra kl. 18.00-20.00 alle dage: Dagens ret på buffet, typisk en hovedret af gode råvarer og med hensyntagen til dyrevelfærd og ressourceforbrug. Netop derfor har vi valgt, at der ofte er to aftener med fisk samt en kødreduceret aften. Buffeten er altid med salater, hjemmelavede tilbehør, årstidens grøntsager, ris, pasta eller kartofler, hjemmebagt brød og økologisk smør.
fra DKK 152 til 212/voksen – fra DKK 85 til 112,-/barn.
Fra april til oktober holder vi onsdag kl. 18.30 Musik og Danseaften med udvidet menu og underholdning ved vores husorkester. Vi serverer tre retter på buffet, ofte suppe som forret, fisk og kød som hovedretter og ta`selv isbar med hjemmelavet guf som dessert. Vores husorkester består af Lars Marco Underholdning samt beboerne fra vores boenhed Delfinen. De spiller og sprede smil både under og efter middagen, hvor der er mulighed for en svingom.


Dagens ret uge 29

Mandag
Helstegt skinke fra Rosenbeck med spidskål- og blomkålsgratin, nye kartofler og honning/sennep skysauce.
152 kr. | barn: 85 kr.

Tirsdag
Dagens fangst fra KYST med sæsongrøntsager fra Pias marker.
Dertil nye, danske kartofler og kokos/chili sauce.
152 kr. | barn: 85 kr.

Onsdag
Kold ananas- og agurkesuppe.
Porchetta fra Rosenbeck med bagt peberfrugt, sauté af squash, tomat og løg samt stegte kartofler. .
Isbar med guf.
212 kr. | Barn: 112 kr.

Torsdag
Hjemme-varmtrøget laks fra Færøerne.
Stegt broccoli med  tør oliven, grillede, nye sæsonløg, kartofler med dild og citron samt chili dressing.
152 kr. | barn: 85 kr.

Fredag
Unghaner fra Gråsten med sæsongrøntsager fra Pias marker.
Dertil nye, danske kartofler og tomatsauce.
152 kr. | barn: 85 kr.

Lørdag
Tomatsuppe med pasta og pesto.
Rosastegt tykstegsfilet fra Himmerland med dagens garniture, stegte kartofler og hindbær-skysauce. .
Isbar med guf.
212 kr. | Barn: 112 kr.

Søndag
Søndagsbuffet – se tavle for menu.
152 kr. | barn: 85 kr.

Serveres på buffet, med dagens tilbehør, salater og diverse toppings, samt hjemmebagt brød og økologisk smør.


Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen, da denne følger ugens muligheder for friske leverancer. 

For kosthensyn, se vores separate side omkring Specialkost, klik her.


For bordbestilling, kontakt os på

Telefon +45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk