Råvarerne bag maden

Restaurant Slettestrands køkken er baseret på gode sæsonråvarer fra spændende og entusiastiske producenter. Vi vælger ud fra kvaliteten og smagen af råvaren, men også etikken spiller en stor rolle. Dyrevelfærd, samt ressourceforbrug er nøgleord, sammen med økologi og nærhed. Vi finder løbende nye spændende leverandører. Vores faste samarbejdspartnere på nuværende tidspunkt er vi stolte af at kunne præsentere her.


Gråsten fjerkræ.

Gourmet unghaner og landkyllinger. Opdrættes med omtanke. Max 8 dyr/m², mod 40 kg/m² ved konventionelt opdræt. Fodres med dansk, medicinfrit foder. Lever længere, og behandles skånsomt ved slagtning. Resultatet er en saftig og kødfuld oplevelse. Findes på vores menu stort set hver uge.


Himmerlandskød, kvalitet og dyrevelfærd fra jord til bord.

1. klasses ungkvæg fra Himmerland. Opdrættet med respekt for dyrene. Kort transporttid til slagteriet og fuld fokus på at undgå stress, til gavn for dyrevelfærd og kødkvalitet. Professionelle slagtere garanterer de bedste udskæringer, samt den perfekte modning. Vi køber stort set alt vores kalve og oksekød fra Himmerlandskød.


Thise økologisk mejeri, spændende oste fra Nordjylland.

Mælk fra danske økologer bliver til nogle af verdens bedste oste. Kompromisløs økologisk kvalitet med klassikere som Vesterhavsost og blå kornblomst er altid at finde på vores menuer. Vi bruger så mange oste som muligt fra Thise.


Hanstholm fisk og skaldyr, kun friske fisk og skaldyr.

Professionel leverandør af alt godt fra havet til restauranter. Frisk fisk, direkte fra auktionen i Hanstholm til vores køkken. Fokus på bæredygtigt fiskeri. Vi bruger fisk og skaldyr fra ikke truede bestande.


AB Catering, vores faste samarbejdspartner.

Vi anvender så mange økologiske kolonialvarer som muligt fra AB Catering. Vi bager udelukkende med økologisk hvedemel og vi bruger kun økologisk smør.


Naturen omkring os, smage der ikke kan kopieres.

Vi låner med nænsom hånd fra naturen, der omgiver os. Vi bruger svampe, hyben, porse, blomster, frugter, bær og andre spændende ting fra den nordjyske natur.


Adresser til leverandører

Gråsten fjerkræ. www.unghanen.dk
Himmerlandskød. Mejerivej 7, 9640 Farsø. www.himmerlandskoed.dk
Thise mejeri. www.thise.dk
Hanstholm fisk og skaldyr. www.hafiska.dk.

Klik på billederne for stort format og beskrivelser

Madbilleder af www.tinymanphoto.com