Selskaber

Som kombineret feriecenter og restaurant kan vi levere et festarrangement, som både imponerer og overrasker dine gæster og gør din fest til en stor succes. Vi har specialiseret os i festarrangementer, hvor overnatninger, fest og oplevelser i vores smukke natur, giver dig, som festens hovedperson, og alle dine gæsterne en uforglemmelig totaloplevelse. Restaurant Slettestrand og Feriecenter Slettestrand sammensætter fest og festmenu ud fra dine ønsker. Fra intim middag i hyggelige 1. sals lokaler med udsigt over Vesterhavet til stor fest i vores restaurant med direkte adgang til sydvendt terrasse. Kontakt os for et tilbud på et festarrangement tilpasset dine ønsker.


Ideen bag vores selskabsmenuer

Vi tilbyder et lille, men gennemtænkt menu udvalg. Maden er lavet fra bunden af gode råvarer, mange fra økologiske og lokale producenter.  Grøntsagerne er friske og i overensstemmelse med årstiden. Fisk og skaldyr er fra bæredygtige bestande fra vandene omkring os. Kødet er så vidt muligt fra fritgående dyr. Menuerne er vejledende, det endelige resultat sammensættes af køkkenet, ud fra sæsonens råvarer og gæstens ønsker. Vi tror på, at mad lavet med respekt for naturen og miljøet også giver jer en bedre oplevelse.


Selskabsmenuer 2016

 Frokostbuffet som selskabsmenu

Eksempelvis:
Marinerede sild med løg og karrysalat.
Hjemmerøget laks med peber og enebær.
Økologiske æg, rejer fra Læsø, tomat og mayonnaise.
Grønne salater med croutons og krydderurtedressing.

Pålæg med hjemmelavet tilbehør.
Rugmelsstegte rødspættefiletter med remoulade og økologisk citron.
Tærter med årstidens grøntsager.
Hjemmelavet kalveleverpostej med svampe.

Oste med hjemmebagt knækbrød, kompot og oliven.
Hjemmebagt brød og økologisk smør.

Hjemmebagt kage med creme fraiche.

DKK 225,-/couvert
Halv pris for børn 3-12 år

Inkl. Isbar med hjemmelavet guf og vafler – 275 kr.


 Slettestrandbuffet
Suppe, steg og is på den gode måde….

 Græskarsuppe med hvidløgscroutons.
H
jemmerøget kulmule med peber og enebær.

Unghane fra Gråsten Fjerkræ, med skovsvampe.
Ragout af kalvetykkam og kastanjer med porter og porse.
Bagte jordskokker og æbler med frisk timian.
Kartofler fra Hjortdal.
Salater med hjemmelavet tilbehør.
Hjemmebagt brød og økologisk smør.

Isbar med guf, vafler og chokoladesauce. 

DKK 305,-/couvert
Halv pris for børn 3-12 år


3,4 eller 5 retters menu, serveret på tallerken

 .Cremet fiskebisque med ristet kammusling og vilde urter. 

Confitteret unghanelår fra Gråsten Fjerkræ,
Grønne asparges, hjertesalat
Rødvinsvinaigrette og rugbrøds croutons

 Filet af lokalt Galloway kvæg
Med friske ærter, nye gulerødder
Glace med krydderurter samt vildmosekartofler 

Økologiske danske oste
Med hjemmebagt knækbrød, oliven og abrikos kompot

 Vaniljebagte rabarber
Med hvid chokolade tærte og hindbær sorbet.

 DKK 3 retter 320,-

DKK 4 retter 370,-

DKK 5 retter 420,-

Halv pris for børn 3-12 år


Appetizer

Kan nydes sammen med en velkomstdrink før enhver fest.

Østers med vinaigrette.
DKK 30,-/couvert.

Oliven og pesto med toast Melba.
DKK 40,-/couvert. 

Velkomstdrink 

Hvidvin og hyldeblomst
DKK 35,-.

Cava brut
DKK 35,-

Natmad

Pølse og oste bræt med tilbehør,
samt friskbagt brød.
DKK 99,-

Kartoffel/porresuppe
Med croutons.
DKK 79,-

Ristede frankfurtere af frilandsgris
med sennep, løg og groft brød.
DKK 99,-

 


Kontakt Restaurant Slettestrand for yderligere information, fremvisning af lokaler eller en uforpligtende snak om din næste fest på:

Telefon +45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

Send os en forespørgsel