Oplev forårsnaturen på en aktiv
påskeferie

Aktiv påskeferie i Nordjylland

Kom til Slettestrand i påsken, og nyd en aktiv påskeferie ved Vesterhavet. Vi står klar med aktiviteter til børn og voksne, skønne naturoplevelser, god mad og masser af hygge. Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer alle sammen.

I Slettestrand kan du holde aktiv påskeferie for hele familien. Hvad enten du er til mountainbike, gåture, børneaktiviteter, naturgastronomi, yoga eller afslapning i varmtvandsbassinet, så har vi lidt af det hele på programmet i påsken! Vi skal selvfølgelig også hygge i gården med bål og grillpølser mens vi nyder forårssolen!

Aktiviteter i påskeferien


I Slettestrand står vi hvert år klar med et spændende program af påskeaktiviteter til børn og voksne. Aktivitetsprogrammet til 2021 er stadig under udarbejdelse, men du kan bl.a. glæde dig til børneaktiviteter, sanketure, bålhygge, hestevognsture og selvfølgelig masser af MTB!

Hold øje med denne side for det endelige påske aktivitetsprogram eller følg os på Facebook, hvor aktiviteterne bliver slået op som events.

Udover vores egne påskeaktiviteter, er der selvfølgelig også mulighed for at komme ud og besøge nogle af de forlystelser og attraktioner i nærområdet, ligesom vores naboer i Slettestrand og Thorupstrand også står klar med en bred vifte af påskeaktiviteter.

Overnatninger og ophold i påskeferien


Ønsker du at holde påskeferien i Slettestrand, har du mulighed for at skræddersy et påskeophold, der er tilpasset lige netop dine ønsker og behov. Vi tilbyder både udlejning af ferieboliger uden forplejning og opholdspakker inklusiv forplejning. Uanset hvilken løsning du foretrækker, får du fri adgang til vores faciliteter under hele opholdet, herunder Havbadehuset, træningsrummet, den store udendørs legeplads og vores nye aktivitetsgård med bålplads og snitteværksted. Vores smukke omgivelser byder på både skov og strand, så der er rige muligheder for at komme ud og få glæde af den dejlige forårsnatur - enten på egen hånd eller ved at deltage i nogle af vores planlagte påskeaktiviteter.
Book allerede nu til påske 2021

Overnatningspriser til 2021 er stadig under udarbejdelse, men du kan allerede nu kontakte os og lave en forhåndsreservation, så du er sikret en feriebolig til dine ønskede datoer. Ring på tlf. 9821 7044 eller send en forespørgsel.

Vi glæder os til at se jer til en aktiv påskeferie i Slettestrand!


Aktiviteter i Jammerbugten

Hvis I skal ud og se jer lidt omkring, så kan du på VisitJammerbugten.dk se en samlet oversigt over aktiviteter og oplevelser i området.

Se mere på Visitjammerbugten.dk