Aktiviteter for børn
i Slettestrand

Slettestrand byder på nære aktiviteter og oplevelser for hele familie

Hos Slettestrand står vi klar med hyggelige og nære aktiviteter ved Vesterhavet for børn i alle aldre.

Vi har ikke legeland, badeland og forlystelser, men vi har aktiviteter med fokus på samvær og med vores fantastiske natur som rammen. Når mor og far trænger til en kop kaffe i solen, har vi selvfølgelig vores store udendørs legeplads, hvor børnene kan bruge mange timer! Til de lidt større børn, er en tur på mountainbike sporet eller vores MTB teknikbane meget populært! Eller en tur på hesteryg eller hestevogn i Svinkløv Plantage. I skoleferierne har vi masser af aktiviteter for børn på programmet. Se under ugens aktiviteter.
Pandekagehygge

Tirsdag aften er pandekageaften i Slettestrand! Vi står klar med friskbagte pandekager, der tilberedes over bål af Delfin beboerne, og vi hygger os med sang og musik. I sommerhalvåret er vi udendørs i gårdspladsen og på de lidt koldere eller våde dage rykker vi arrangementet indenfor.

Tjek kommende datoer og booke her – eller bare mød op og betal i receptionen!

OBS! I lavsæsonen har vi kun pandekagehygge ved forudbestilling – kontakt os på tlf. 9821 7044.
Ponyhygge og trækketure

Kom og møde de kælne shetlandsponyer, Tarzan og Shadow, på legepladsen, hvor børn og voksne kan strigle, kæle, sanse og trække rundt med de søde små ponyer (de kan ikke rides). Aktiviteten er ganske gratis. Følg med på vores tavle i receptionen, så I ved, hvilke dage ponyerne kommer på legepladsen. Aktiviteten er på eget ansvar, dvs. forældre skal være omkring egne børn, og vi anbefaler brug af cykelhjelme i omgang med ponyerne af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du ønsker at låne/leje en pony selv en times tid, så der er ro omkring samværet med ponyen, kan du henvende dig i receptionen. Prisen afhænger af, om der skal en ledsager med eller ej.

Trækketure
I sommerferien får vi besøg af Katrine, der kommer med Zeus og Stjerni og tilbyder korte trækketure til feriecenterets gæster. Turen går ned til P-pladsen ved havet, rundt om krabben, evt. fotostop og retur til feriecenteret. Hold øje med tavlen i receptionen for tidspunkter. Prisen er 50,- pr. tur, som betales i receptionen.

Rideture med Svinkløv Turridning
Har du lyst til en længere ridetur i den smukke natur omkring Slettestrand, anbefaler vi på det varmeste en guidet ridetur med Svinkløv turridning.
Udlejning at Mountainbikes

Lej en af vores fede mountainbikes og gå på opdagelse på de fantastiske MTB spore omkring Slettestrand! Vi har udlejningscykler i alle størrelser til både børn og voksne, og cyklerne bliver udskiftet løbende, så du er sikker på at få, den bedste oplevelse.

Book din MTB-udlejning her!
Stor udendørs legeplads

Der er leg med frihed i Slettestrand, hvor alle kan være en del af legen og fællesskabet på den store tilgængelige legeplads. Vores handicapvenlige legeplads skaber sjove legemuligheder for alle, uanset forudsætninger. Her finder du bl.a. klatretårn, rutschebane, gynger, karruseller samt et sjovt sand- og vandlegemiljø.

Desuden er der mooncars samt mulighed for at låne diverse spil, bolde mm.

Flere af redskaberne er velegnede til kørestolsbrugere, herunder ”Møllehjulet”, en sjov karrusel med kørestolsadgang – også for de store stole – og en fugleredegynge, hvor man kan køre helt hen. Der er lagt en sti med gummibelægning midt gennem legepladsen, der både fungerer som faldunderlag og giver åbner op for, at kørestolsbrugere kan køre gennem området og derved være en del af legen og fællesskabet.

Bemærk at legepladsen kun er for gæster på Feriecenteret og i Restaurant Slettestrand. Al leg på legepladsen sker på eget ansvar.
Bålhygge i aktivitetsgården

Vi inviterer alle boende gæster til at nyde en hyggelig og afslappende stunde omkring bålet i aktivitetsgården. Brænder bålet ikke allerede er du altid velkomne til at tænde op og hygge omkring ilden. Hør evt. i receptionen om der er mulighed for at købe en portion pandekage- eller snobrødsdej.
Kreakasse

Lav dit eget lille kreative værksted med en af vores kreakasser, der kan lånes i receptionen. Lad dig inspirere af naturen og de smukke omgivelser! Kassernes indhold kan variere lidt men kan f.eks. byde på indeholde perle, palietter, lim og glimmerlim, stentuscher, ispinde, elastik satm inspiration til sjove kreationer.

Kassen skal returneres i receptionen hver dag, så andre også har mulighed for at få glæde af den.
Skovlegeplads og udendørs fitness

Omkring 100 meter fra Feriecenter Slettestrand ligger et dejligt område med hjertesti/forhindringsbane, udendørs fitness, legeplads og borde/bænke sæt. Her kan man træne og lege udendørs eller tage madpakken med og nyde den sammen med ungerne. Området ligger delvist i en lille skov og man kan altid finde en krog med læ på de blæsende dage.

Find området på kortet her.