Aktiviteter for børn
i Slettestrand

Slettestrand byder på nære aktiviteter og oplevelser for hele familie

Hos Slettestrand står vi klar med hyggelige og nære aktiviteter ved Vesterhavet for børn i alle aldre.

Vi har ikke legeland, badeland og forlystelser, men vi har aktiviteter med fokus på samvær og med vores fantastiske natur som rammen. Når mor og far trænger til en kop kaffe i solen, har vi selvfølgelig vores store udendørs legeplads, hvor børnene kan bruge mange timer! Til de lidt større børn, er en tur på mountainbike sporet eller vores MTB teknikbane meget populært! Eller en tur på hesteryg eller hestevogn i Svinkløv Plantage. I skoleferierne har vi masser af aktiviteter for børn på programmet. Se under ugens aktiviteter.
*Pandekagehygge

Hver tirsdag står vi klar med friskbagte pandekager over bål og vi hygger os med sang og musik. I sommerhalvåret er vi udendørs i gårdspladsen og på de lidt koldere dage trækker vi ind i “hyggehytten” som du finder i gårdspladsen.

I lavsæsonen har vi kun pandekagehygge ved forudbestilling – tjek vores aktivitetsprogram!

Tilmelding er ikke nødvendigt – betaling i receptionen.

 
Stor udendørs legeplads

Vores handicapvenlige legeplads skaber sjove legemuligheder for alle, uanset forudsætninger. Her finder du bl.a.

 • Klatretårn
 • Rutschebaner
 • Gynger
 • Karruseller
 • Sand- og vandlegemiljø

Desuden er der mooncars samt mulighed for at låne diverse spil, bolde mm. gratis i receptionen.

Flere af redskaberne er velegnede til kørestolsbrugere, herunder ”Møllehjulet”, en sjov karrusel med kørestolsadgang – også for de store stole – og en fugleredegynge, hvor man kan køre helt hen. Der er lagt en sti med gummibelægning midt gennem legepladsen, der både fungerer som faldunderlag og giver åbner op for, at kørestolsbrugere kan køre gennem området og derved være en del af legen og fællesskabet.

Bemærk at legepladsen kun er for gæster på Feriecenteret og i Restaurant Slettestrand. Al leg på legepladsen sker på eget ansvar.
Bålhygge i aktivitetsgården

Brænder bålet ikke allerede er I altid velkomne til at tænde op og hygge jer omkring ilden. Hver dag i sommerferien kan I hente pandekagedej eller snobrødsdej i køkkenet – så længe lager haves.

Uden for ferieperioder er boende gæster altid velkommen til at tænde bål, hygge i gården og komme og låne dolke.
Trækture på hest

Kom med på en lille træktur på de søde og rolige heste. Turen går ned til krabben ved stranden og tilbage igen, og vores søde hestepiger går med hele vejen. Bemærk at der i stille perioder og uden for ferier ikke altid er planlagt ture. Forhør dig derfor gerne på forhånd!
Kreakasse

For vores kreative gæster, er der mulighed for at låne en kreakasse i receptionen. Lad dig inspirere af naturen og de smukke omgivelser!

Kassen kan f.eks. indeholde:

 • Perle
 • Palietter
 • Lim og glimmerlim
 • Stentuscher
 • Ispinde
 • Elastik
 • Inspiration til sjove kreationer

OBS, kassens indhold kan variere fra ovenstående!

Kassen skal returneres i receptionen hver dag, så andre også har mulighed for at få glæde af den.
Udlejning at Mountainbikes

Lej en af vores fede mountainbikes og gå på opdagelse på de fantastiske MTB spore omkring Slettestrand! Vi har udlejningscykler i alle størrelser til både børn og voksne, og cyklerne bliver udskiftet løbende, så du er sikker på at få, den bedste oplevelse.

Book din MTB-udlejning her!
Skovlegeplads og udendørs fitness

Omkring 100 meter fra Feriecenter Slettestrand ligger et dejligt område med hjertesti/forhindringsbane, udendørs fitness, legeplads og borde/bænke sæt. Her kan man træne og lege udendørs eller tage madpakken med og nyde den sammen med ungerne. Området ligger delvist i en lille skov og man kan altid finde en krog med læ på de blæsende dage.

Find området på kortet her.