Aktiviteter i naturen
Slettestrand

Slettestrand byder på fantastiske oplevelser i skønne omgivelser

I Slettestrand finder du åndeløs natur med Vesterhavet lige uden for døren samt Danmarks længste indlandsskrænt, Lien som gør terrænnet kuperet og helt unikt. Naturen er vores legeplads og sætter rammerne for både action, fordybelse og samvær.

I Slettestrand og Svinkløv Plantage finder du blandt andet ét af landets bedste mountainbike spor samt et hav af ride og vandreruter. Vi tilbyder ture i hestevogn, cykeludlejning og vandring med naturguide, hvis du skal opleve naturen på en ny og anderledes måde. På selve feriecenteret finder du også udendørs aktiviteter, som vores store legeplads og ugentlige aktiviteter som pandekagebagning og fællessang under åben himmel.

 
Ponyhygge og trækketure

Kom og møde de kælne shetlandsponyer, Tarzan og Shadow, på legepladsen, hvor børn og voksne kan strigle, kæle, sanse og trække rundt med de søde små ponyer (de kan ikke rides). Aktiviteten er ganske gratis. Følg med på vores tavle i receptionen, så I ved, hvilke dage ponyerne kommer på legepladsen. Aktiviteten er på eget ansvar, dvs. forældre skal være omkring egne børn, og vi anbefaler brug af cykelhjelme i omgang med ponyerne af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du ønsker at låne/leje en pony selv en times tid, så der er ro omkring samværet med ponyen, kan du henvende dig i receptionen. Prisen afhænger af, om der skal en ledsager med eller ej.

Trækketure
I sommerferien får vi besøg af Katrine, der kommer med Zeus og Stjerni og tilbyder korte trækketure til feriecenterets gæster. Turen går ned til P-pladsen ved havet, rundt om krabben, evt. fotostop og retur til feriecenteret. Hold øje med tavlen i receptionen for tidspunkter. Prisen er 50,- pr. tur, som betales i receptionen.

Rideture med Svinkløv Turridning
Har du lyst til en længere ridetur i den smukke natur omkring Slettestrand, anbefaler vi på det varmeste en guidet ridetur med Svinkløv turridning.
Udlejning at Mountainbikes

Lej en af vores fede mountainbikes og gå på opdagelse på de fantastiske MTB spore omkring Slettestrand! Vi har udlejningscykler i alle størrelser til både børn og voksne, og cyklerne bliver udskiftet løbende, så du er sikker på at få, den bedste oplevelse.

Book din MTB-udlejning her!
Bålhygge i aktivitetsgården

Vi inviterer alle boende gæster til at nyde en hyggelig og afslappende stunde omkring bålet i aktivitetsgården. Brænder bålet ikke allerede er du altid velkomne til at tænde op og hygge omkring ilden. Hør evt. i receptionen om der er mulighed for at købe en portion pandekage- eller snobrødsdej.
Skovlegeplads og udendørs fitness

Omkring 100 meter fra Feriecenter Slettestrand ligger et dejligt område med hjertesti/forhindringsbane, udendørs fitness, legeplads og borde/bænke sæt. Her kan man træne og lege udendørs eller tage madpakken med og nyde den sammen med ungerne. Området ligger delvist i en lille skov og man kan altid finde en krog med læ på de blæsende dage.

Find området på kortet her.