Aktiviteter for alle i
Slettestrand

På Feriecenter Slettestrand har vi aktiviteter for alle

Udover handicapvenlige ferieboliger med loftlifte tilbyder vi mange muligheder for aktiviteter og oplevelser for personer med et handicap. Vi kalder det Ferie med frihed.

Vi står klar med handicapvenlige aktiviteter som varmtvandsbassin med loftlift og mulighed for træning med instruktør, træningscenter med HUR maskiner, udflugt med hestevogn med plads til 2 til 3 kørestole og vores hyggelige Musik og Danseaften, hvor humøret er højt og maden ekstra god. Når I er på ophold på Feriecenter Slettestrand, har I fri adgang til alle faciliteter samt flere af aktiviteterne herunder.
Pandekagehygge

Tirsdag aften er pandekageaften i Slettestrand! Vi står klar med friskbagte pandekager, der tilberedes over bål af Delfin beboerne, og vi hygger os med sang og musik. I sommerhalvåret er vi udendørs i gårdspladsen og på de lidt koldere eller våde dage rykker vi arrangementet indenfor.

Tjek kommende datoer og booke her – eller bare mød op og betal i receptionen!

OBS! I lavsæsonen har vi kun pandekagehygge ved forudbestilling – kontakt os på tlf. 9821 7044.
Vandgymnastik for alle

Kom til vandgymnastik i vores skønne varmtvandsbassin, hvor alle kan være med! Holdet varer en time og du skal regne med at få pulsen op. Øvelserne er dog skånsomme og det varme vand er godt for muskler, led og eventuelle skavanker. Underviser er selveste fruen, Inger Marie!

Havbadehuset er oprettet med fuld tilgængelighed i hele bygningen, og der findes to handicapvenlige omklædningsrum med heldækkende loftlift og direkte adgang til bassinet. Vores vandgymnastik hold er derfor også tilgængelig for dig, der sidder i kørestol. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os og høre mere, hvis du har brug mere nærmere information heromkring.

Se kommende datoer og tilmeld dig her.
Ponyhygge og trækketure

Kom og møde de kælne shetlandsponyer, Tarzan og Shadow, på legepladsen, hvor børn og voksne kan strigle, kæle, sanse og trække rundt med de søde små ponyer (de kan ikke rides). Aktiviteten er ganske gratis. Følg med på vores tavle i receptionen, så I ved, hvilke dage ponyerne kommer på legepladsen. Aktiviteten er på eget ansvar, dvs. forældre skal være omkring egne børn, og vi anbefaler brug af cykelhjelme i omgang med ponyerne af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du ønsker at låne/leje en pony selv en times tid, så der er ro omkring samværet med ponyen, kan du henvende dig i receptionen. Prisen afhænger af, om der skal en ledsager med eller ej.

Trækketure
I sommerferien får vi besøg af Katrine, der kommer med Zeus og Stjerni og tilbyder korte trækketure til feriecenterets gæster. Turen går ned til P-pladsen ved havet, rundt om krabben, evt. fotostop og retur til feriecenteret. Hold øje med tavlen i receptionen for tidspunkter. Prisen er 50,- pr. tur, som betales i receptionen.

Rideture med Svinkløv Turridning
Har du lyst til en længere ridetur i den smukke natur omkring Slettestrand, anbefaler vi på det varmeste en guidet ridetur med Svinkløv turridning.
Saunagus

Slut dagen af med en dejlig omgang saunagus i Havbadehuset. Her kan du slappe af, nyde varmen og få løsnet ømme muskler op i den store sauna mens du nyder udsigten over klitterne.

I saunagus, hælder man vand, der er blandet med æteriske olier direkte på de glohede sten i saunaovnen, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet. Når gusmesteren svinger håndklædet, fyldes saunaen med skønne dufter fra de æteriske olier og tankerne føres tilbage til naturen. Undervejs vil gusmesteren underholde med røverhistorier og sørge for en god og hyggelig stemning i saunaen.

En sanselig oplevelse for både krop og sind!

Tilgængelighed: Havbadehuset er opført med fuld tilgængelighed – oplevelsen er derfor også velegnet til kørestolsbrugere mm.​

Se kommende tider og tilmeld dig her!
Stor udendørs legeplads

Der er leg med frihed i Slettestrand, hvor alle kan være en del af legen og fællesskabet på den store tilgængelige legeplads. Vores handicapvenlige legeplads skaber sjove legemuligheder for alle, uanset forudsætninger. Her finder du bl.a. klatretårn, rutschebane, gynger, karruseller samt et sjovt sand- og vandlegemiljø.

Desuden er der mooncars samt mulighed for at låne diverse spil, bolde mm.

Flere af redskaberne er velegnede til kørestolsbrugere, herunder ”Møllehjulet”, en sjov karrusel med kørestolsadgang – også for de store stole – og en fugleredegynge, hvor man kan køre helt hen. Der er lagt en sti med gummibelægning midt gennem legepladsen, der både fungerer som faldunderlag og giver åbner op for, at kørestolsbrugere kan køre gennem området og derved være en del af legen og fællesskabet.

Bemærk at legepladsen kun er for gæster på Feriecenteret og i Restaurant Slettestrand. Al leg på legepladsen sker på eget ansvar.
Bålhygge i aktivitetsgården

Vi inviterer alle boende gæster til at nyde en hyggelig og afslappende stunde omkring bålet i aktivitetsgården. Brænder bålet ikke allerede er du altid velkomne til at tænde op og hygge omkring ilden. Hør evt. i receptionen om der er mulighed for at købe en portion pandekage- eller snobrødsdej.
Festaften med live musik

Til vores festaften serverer vi tre retter på buffet, ofte suppe som forret, fisk eller kød som hovedret og ta`selv isbar med hjemmelavet guf som dessert. Peter, vores husorkester og beboerne fra vores boenhed Delfinen, spiller roligt musik under middagen og efter middagen spiller de op til dans og spreder smil og glæde.

Fra oktober til april holder vi nogle onsdage en mindre udgave af vores festaften, hvor vi kan finde på at lave fællessang i stedet for. Forhør jer i denne perioden om mulighederne på forhånd.
Velvære - massage, zoneterapi mm.

Hjælp i varmvandsbassin

Der er adgang til vores varmvandsbassin med sauna under dit ophold. Mod forudbestilling kan personer med et handicap tilkøbe hjælper i forbindelse med brug af bassinet.

+45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

 

Massage og zoneterapi

Massage og zoneterapi kan bestilles direkte ved vores samarbejdspartner Klinik Slettestrand.

Behandlinger kan finde sted ved klinikken få hundrede meter fra feriecenteret eller i feriecentrets behandlerrum. Tid bestilles direkte ved Susanne, som ejer klinikken.

Priserne varierer alt efter behandling.

Klinik Slettestrand v/Susanne Anisimow

+45 21 74 22 63

anisimow@mail.dk