Aktiviteter for alle i
Slettestrand

På Feriecenter Slettestrand har vi aktiviteter for alle

Udover handicapvenlige ferieboliger med loftlifte tilbyder vi mange muligheder for aktiviteter og oplevelser for personer med et handicap. Vi kalder det Ferie med frihed.

Vi står klar med handicapvenlige aktiviteter som varmtvandsbassin med loftlift og mulighed for træning med instruktør, træningscenter med HUR maskiner, udflugt med hestevogn med plads til 2 til 3 kørestole og vores hyggelige Musik og Danseaften, hvor humøret er højt og maden ekstra god. Når I er på ophold på Feriecenter Slettestrand, har I fri adgang til alle faciliteter samt flere af aktiviteterne herunder.
*Festaften med live musik

Til vores festaften serverer vi tre retter på buffet, ofte suppe som forret, fisk og kød som hovedretter og ta`selv isbar med hjemmelavet guf som dessert. Vores husorkester, Lars Marco Underholdning samt beboerne fra vores boenhed Delfinen, spiller roligt musik under middagen og efter middagen spiller de op til dans og spreder smil og glæde.

Fra oktober til april holder vi nogle onsdage en mindre udgave af vores festaften, hvor vi kan finde på at lave fællessang i stedet for. Forhør jer i denne perioden om mulighederne på forhånd.
*Pandekagehygge

Hver tirsdag står vi klar med friskbagte pandekager over bål og vi hygger os med sang og musik. I sommerhalvåret er vi udendørs i gårdspladsen og på de lidt koldere dage trækker vi ind i “hyggehytten” som du finder i gårdspladsen.

I lavsæsonen har vi kun pandekagehygge ved forudbestilling – tjek vores aktivitetsprogram!

Tilmelding er ikke nødvendigt – betaling i receptionen.

 
Stor udendørs legeplads

Vores handicapvenlige legeplads skaber sjove legemuligheder for alle, uanset forudsætninger. Her finder du bl.a.

  • Klatretårn
  • Rutschebaner
  • Gynger
  • Karruseller
  • Sand- og vandlegemiljø

Desuden er der mooncars samt mulighed for at låne diverse spil, bolde mm. gratis i receptionen.

Flere af redskaberne er velegnede til kørestolsbrugere, herunder ”Møllehjulet”, en sjov karrusel med kørestolsadgang – også for de store stole – og en fugleredegynge, hvor man kan køre helt hen. Der er lagt en sti med gummibelægning midt gennem legepladsen, der både fungerer som faldunderlag og giver åbner op for, at kørestolsbrugere kan køre gennem området og derved være en del af legen og fællesskabet.

Bemærk at legepladsen kun er for gæster på Feriecenteret og i Restaurant Slettestrand. Al leg på legepladsen sker på eget ansvar.
Bålhygge i aktivitetsgården

Brænder bålet ikke allerede er I altid velkomne til at tænde op og hygge jer omkring ilden. Hver dag i sommerferien kan I hente pandekagedej eller snobrødsdej i køkkenet – så længe lager haves.

Uden for ferieperioder er boende gæster altid velkommen til at tænde bål, hygge i gården og komme og låne dolke.
Trækture på hest

Kom med på en lille træktur på de søde og rolige heste. Turen går ned til krabben ved stranden og tilbage igen, og vores søde hestepiger går med hele vejen. Bemærk at der i stille perioder og uden for ferier ikke altid er planlagt ture. Forhør dig derfor gerne på forhånd!
Saunagus

Få løsnet de ømme muskler op i vores store sauna.

I saunagus, hælder man vand, der er blandet med æteriske olier direkte på de glohede sten i saunaovnen, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet. Vi har sørget for en gusmester som vil svinge håndklædet, fortælle røverhistorier og skabe lidt ekstra hygge i saunaen.

Der er plads til kørestole i saunaen.

Se planlagte tider for saunagus i vores aktivitetsprogram eller book saunagus som et event kun for jer!
Velvære - massage, zoneterapi mm.

Hjælp i varmvandsbassin

Der er adgang til vores varmvandsbassin med sauna under dit ophold. Mod forudbestilling kan personer med et handicap tilkøbe hjælper i forbindelse med brug af bassinet.

+45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

 

Massage og zoneterapi

Massage og zoneterapi kan bestilles direkte ved vores samarbejdspartner Klinik Slettestrand.

Behandlinger kan finde sted ved klinikken få hundrede meter fra feriecenteret eller i feriecentrets behandlerrum. Tid bestilles direkte ved Susanne, som ejer klinikken.

Priserne varierer alt efter behandling.

Klinik Slettestrand v/Susanne Anisimow

+45 21 74 22 63

anisimow@mail.dk