Indendørs aktiviteter
Slettestrand

Slettestrand byder på gode indendørs aktiviteter til de grå dage

På Feriecenter Slettestrand kan du som overnattende gæst, frit benytte dig af varmtvandsbassin, træningscenter og holdtræning.

Hop i det 32 grader varme vand efter en tur på mountainbike i det kølige efterår eller den kolde vinter. Det er ren velvære. Du kan også deltage i holdtræning som yoga og vandgymnastik i vinterhalvåret. Du kan sagtens deltage i vores hold, selvom du ikke bor hos os - priser fremgår under de enkelte aktiviteter. Vi udvider vores tilbud af indendørsaktiviteter i udvalgte perioder. I efterårsferien og vinterferien tilbyder vi for eksempel kreativt værksted for børn og græskarkonkurrence.
Kreakasse

For vores kreative gæster, er der mulighed for at låne en kreakasse i receptionen. Lad dig inspirere af naturen og de smukke omgivelser!

Kassen kan f.eks. indeholde:

  • Perle
  • Palietter
  • Lim og glimmerlim
  • Stentuscher
  • Ispinde
  • Elastik
  • Inspiration til sjove kreationer

OBS, kassens indhold kan variere fra ovenstående!

Kassen skal returneres i receptionen hver dag, så andre også har mulighed for at få glæde af den.
Saunagus

Få løsnet de ømme muskler op i vores store sauna.

I saunagus, hælder man vand, der er blandet med æteriske olier direkte på de glohede sten i saunaovnen, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet. Vi har sørget for en gusmester som vil svinge håndklædet, fortælle røverhistorier og skabe lidt ekstra hygge i saunaen.

Der er plads til kørestole i saunaen.

Se planlagte tider for saunagus i vores aktivitetsprogram eller book saunagus som et event kun for jer!
Yoga

På Feriecenter Slettestrand tilbyder vi yoga ved uddannet instruktør. Yoga er smidigheds- og styrketræning med fokus på at træne kropsstammen og alle de små muskler som vi ofte glemmer at bruge i hverdagen. Man går dybt ind i strækkene og det er fantastisk træning som supplement til hård pulstræning. Vi har faste ugentlige hold. Holdene er åbne for alle og du finder priser under de enkelte hold, hvis du ikke er ovenattende gæst hos os.

Se holdtider under Ugens aktiviteter.
Pejsestue

I hovedbygningen finder du på 1. salen vores hyggelige pejsestue med billard og sofagrupper. Her kan du slappe af på en regnvejrsdag med en kop kaffe, spil og hygge. Der er adgang til pejsestuen med elevator.

Åbningstider: 08.00-21.00 alle dage (reducerede åbningstider omkring jul og nytår)
Velvære - massage, zoneterapi mm.

Hjælp i varmvandsbassin

Der er adgang til vores varmvandsbassin med sauna under dit ophold. Mod forudbestilling kan personer med et handicap tilkøbe hjælper i forbindelse med brug af bassinet.

+45 98 21 70 44

mail@slettestrand.dk

 

Massage og zoneterapi

Massage og zoneterapi kan bestilles direkte ved vores samarbejdspartner Klinik Slettestrand.

Behandlinger kan finde sted ved klinikken få hundrede meter fra feriecenteret eller i feriecentrets behandlerrum. Tid bestilles direkte ved Susanne, som ejer klinikken.

Priserne varierer alt efter behandling.

Klinik Slettestrand v/Susanne Anisimow

+45 21 74 22 63

anisimow@mail.dk