Vi går i
Vinterhi

Winter hibernation - when the quiet sets in

From the 5th December 2022 to the 31st January 2023 we are going into "hibernation" for the winter. It is an energy-saving measure - both with regards to our power consumption around the holiday centre, and our own personal energy levels.

Vinterhi ultimo 2022/primo 2023


Vi lukker ned for: de mest energikrævende dele af vores virksomhed. Det drejer sig om køkkenet og den øvrige hovedbygning samt Havbadehuset.

Vi holder åben for: udlejning af ferielejligheder og huse i begrænset omfang, læs mere herunder.

Arrangementer på minimum halvandet døgn og 70 personer: er velkomne til at kontakte os og forespørge på muligheden for at komme hos os i vinterhi perioden.

Vi bruger tiden til at give os selv og vores dedikerede medarbejdere en velfortjent pause, så vi kan få genopladet batterierne, være sammen med vores familier og blive klar til en spændende ny sæson i Slettestrand!

Udlejning af ferieboliger i vinterperioden


Er det alt for længe for dig at undvære Slettestrand? Den vilde natur, det brusende Vesterhav, de fantastiske, markerede spor, den rå vind på kinderne – dér, hvor du føler dig allermest i live! Så kan du leje dig ind i en ferielejlighed eller et hus til en god døgnpris - dog er der er en minimum udlejningsperiode på 2 nætter. Vi varmer op og gør klar til dig. Der vil som udgangspunkt være ubemandet i receptionen, så du vil forud for ankomst få oplyst, hvordan du tilgår din feriebolig.

Linnedpakke og mountainbikes kan lejes efter aftale. El-forbrug afregnes ved afrejse efter forbrug via MobilePay til den gældende pris. Prisen justeres løbende efter de aktuelle markedspriser - se den aktuelle kwh pris her.

Priser vinter 2022/2023

De ovenstående priser gælder fra mandag d. 5. december 2022 til og med tirsdag d. 31. januar 2023. Priserne er inkl. slut-rengøring. Der er IKKE adgang til de indendørs faciliteter i perioden. 

Booking


Send os en forespørgsel om ophold via nedenstående formular, eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.