Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året tilbyder vi forskellige events og arrangementer, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan, for eksempel, komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendtskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Kommende events og arrangementer


Herunder kan du se en oversigt over kommende events og arrangementer. Listen bliver løbende opdateret, så hold øje med siden for flere spændende events i Slettestrand!
Vildmarks Retreat

Fredag d. 22. - søndag d. 24. april
Som noget nyt i 2022 tilbyder vi en retreat weekend med fokus på fordybelse og tidstedeværelse i noget af den smukkeste, vildeste og øde natur, der findes i Danmark. Med naturterapeut, Esben Kold, som vært for hele weekenden, bliver du guidet igennem meditationer, mindfulness og naturterapeutiske øvelser, der giver dig vigtige redskaber til at skabe en mere bevidst og nærværende måde at være tilstede i naturen.

Læs mere...
Øl og ild i Madsmedjen

Torsdag d. 7. april 2022
Madsmedjen får besøg af ølsmageren, Jesper Mørkholt, der kommer med en række spændende øl fra hele verdenen. Kresten står for maden, der selvfølgelig tilpasses de øl, der skal smages.

Læs mere...
Sanketure med Madsmedjen

Ca. en tur om måned fra april til november
Kom med på sanketur i den smukke ådal i Svinkløv Plantage med efterfølgende tilberedning af en lækker vild middag på de forskellige bålpladser ved Madsmedjen.

Læs mere og se datoer...
Vi arrangerer også et hav af MTB events!

Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside.