Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året tilbyder vi forskellige events og arrangementer, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan, for eksempel, komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendtskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Kommende events og arrangementer


Herunder kan du se en oversigt over kommende events og arrangementer. Listen bliver løbende opdateret, så hold øje med siden for flere spændende events i Slettestrand!
Trail Fox Slettestrand

Oplev den fantastiske natur omkring Slettestrand på dette spændende trailløb!

Dato:

  • Lørdag d. 8. juni 2024


Læs mere og tilmeld dig her... 
Kulde- og åndedræts retreat med Birger Hanzen

På dette weekend retreat vil du lære og opleve, hvordan og hvorfor kuldeeksponering og åndedrætsøvelser kan både hjælpe dig med at håndtere stress og styrke dit mentale og fysiske sundhed.

Datoer:

  • Fredag d. 16. - søndag d. 18. februar 2024

  • Fredag d. 25. - søndag d. 27. oktober 2024


Læs mere og tilmeld dig her... 

Workshop i breathwork og kuldeeksponering

Har du ikke mulighed for at dedikere en hel weekend, tilbyder vi også aften workshops i breathwork og kuldeeksponering på følgende datoer:

  • Torsdag d. 15. februar 2024, kl. 18-21.30

  • Torsdag d. 24. oktober 2024, kl. 18-21.30


Læs mere og tilmeld dig her...
Yoga og natur retreat

Vores yoga og natur retreat giver dig en hel weekend til at trække opmærksomheden hjem og være nærværende med dig selv og naturen omkring dig. Gennem blød hatha yoga, mindfulness i naturen og dybe yin stræk skal vi vende blikket indad og give slip på hverdagens krav og forventninger.

Datoer:

  • Fredag d. 23. - søndag d. 25. februar 2024

  • Fredag d. 8. - søndag d. 10. november 2024


Læs mere og tilmeld dig her...

Book flere events til en ekstra god pris


Slettestrand er vane-dannende – derfor vil vi gerne give dig muligheden for at tilmelde dig flere event-weekender til en ekstra god pris! Kontakt os på mail@slettestrand.dk, når du har tilmeldt dig dit første event, så har vi en rabatkode til dig, der giver 150 kr. rabat på yderligere events i løbet af året. Rabatkoden gælder også ved tilmelding til vores mange fede MTB events!
Vi arrangerer også et hav af MTB events!

Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside.