Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året tilbyder vi forskellige events og arrangementer, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan, for eksempel, komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendtskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Kommende events og arrangementer


Herunder kan du se en oversigt over kommende events og arrangementer. Listen bliver løbende opdateret, så hold øje med siden for flere spændende events i Slettestrand!
Kulde- og åndedræts retreat med Birger Hanzen

Fredag d. 6. - søndag d. 8. oktober 2023
På dette weekend retreat vil du lære og opleve, hvordan og hvorfor kuldeeksponering og åndedrætsøvelser kan både hjælpe dig med at håndtere stress og styrke dit mentale og fysiske sundhed.

Læs mere... 
Trail Fox Slettestrand 2023

Søndag d. 15. oktober 2023
Kom med til Nordjyllands nye trailløb, der tager dig gennem noget af den smukkeste natur vi finder i Danmark! Du kan se frem til både en stor naturoplevelse, og en virkelig hård dag i løbeskoene eller vandrestøvlerne, når den storslåede og barske nordjyske natur skal erobres.

Læs mere...
Yoga og natur retreat

Fredag d. 3. - søndag d. 5. november 2023
Vores yoga og natur retreat giver dig en hel weekend til at trække opmærksomheden hjem og være nærværende med dig selv og naturen omkring dig. Gennem blød hatha yoga, mindfulness i naturen og dybe yin stræk skal vi vende blikket indad og give slip på hverdagens krav og forventninger.

Læs mere...
Arrangementer med Madsmedjen

Løbende arrangementer fra marts til oktober
Madsmedjen står klar med et spændende udvalg af arrangementer i 2023, sanketure, fælles madlavning over bål, lækre vilde middage, vinsmagninger, sankekurser og pop-up takeaway.

Læs mere og se datoer...

Book flere events til en ekstra god pris


Slettestrand er vane-dannende – derfor vil vi gerne give dig muligheden for at tilmelde dig flere event-weekender til en ekstra god pris! Når du tilmelder dig dit første event, får du en rabatkode i bekræftelsen, der giver 150 kr. rabat på yderligere events i løbet af året. Rabatkoden gælder også ved tilmelding til vores MTB events!
Vi arrangerer også et hav af MTB events!

Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside.