Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året tilbyder vi forskellige events og arrangementer, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan, for eksempel, komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendtskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Kommende events og arrangementer


Herunder kan du se en oversigt over kommende events og arrangementer. Listen bliver løbende opdateret, så hold øje med siden for flere spændende events i Slettestrand!
Sanketur og madlavning over åben ild

Torsdag d. 14. oktober 2021, kl. 15-20
På denne tur skal vi gennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage og lære alt om sensommerens spiselige planter og svampe. Vi fylder kurvene og ender tilbage ved Madsmedjen, hvor vi sammen skal tilberede en lækker vild middag på de forskellige bålpladser. I bliver guidet i bålteknikker og spændende måder at tilberede maden på.
Læs mere...
Sæt ild under madspild med Madsmedjen

Mandag d. 18. oktober 2021, kl. 15-20
Vi sætter fokus på madspild og bruger donerede råvarer, der ellers ville være gået til spild til at tilberede et lækkert måltid i de brændefyrede ovne og over bålet. Undervejs deler vi tips og inspiration til, hvordan du kan bruge dine overskudsvarer og skære ned for din madspild derhjemme.
Læs mere...
Sanketur og bålfrokost

Onsdag d. 20. oktober 2021, kl. 10-15
På denne tur skal vi gennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage og lære alt om efterårets spiselige planter og svampe. Vi fylder kurvene og ender tilbage ved bålpladsen eller ved Madsmedjen, hvor vi sammen skal tilberede en lækker vild frokost over åben. I bliver guidet i bålteknikker og spændende måder at tilberede maden på.
Læs mere...

Guidede vandreture og vinsmagning


David fra Vinslottet A/S arrangerer i løbet af sommeren en række guidede vandreture i den smukke natur omkring Slettestrand inklusiv vin- eller champagnesmagning. Læs mere og se kommende arrangementer på Facebook siden Hike and Wine.
Vi arrangerer også et hav af MTB events!

Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside.