Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året tilbyder vi forskellige events og arrangementer, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan, for eksempel, komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendtskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Kommende events og arrangementer


Herunder kan du se en oversigt over kommende events og arrangementer. Listen bliver løbende opdateret, så hold øje med siden for flere spændende events i Slettestrand!
Yoga og natur retreat weekend

Fredag d. 30. september - søndag d. 2. oktober 2022
Denne udvidet udgave af vores yoga og natur retreat, giver dig en hel weekend til at trække opmærksomheden hjem og være nærværende med dig selv og naturen omkring dig. Gennem blød hatha yoga, mindfulness i naturen, dybe yin stræk og klangmeditation skal vi vende blikket indad og give slip på hverdagens krav og forventninger.

Læs mere...
Sanketure med Madsmedjen

Ca. en tur om måned fra april til november
Kom med på sanketur i den smukke ådal i Svinkløv Plantage med efterfølgende tilberedning af en lækker vild middag på de forskellige bålpladser ved Madsmedjen.

Læs mere og se datoer...
Vildmarks Retreat 2023

Fredag d. 14. - søndag d. 16. april 2023
Kom med på en retreat weekend med fokus på fordybelse og tilstedeværelse i noget af den smukkeste, vildeste og øde natur, der findes i Danmark. Med naturterapeut, Esben Kold, som vært for hele weekenden, bliver du guidet igennem meditationer, mindfulness og naturterapeutiske øvelser, der giver dig vigtige redskaber til at skabe en mere bevidst og nærværende måde at være tilstede i naturen.

Læs mere...
Vi arrangerer også et hav af MTB events!

Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside.