Grøn Fredag i Madsmedjen

Den 29. november mødes vi igen til "Grøn fredag" for at få en hyggelig og berigende aften i Madsmedjen! Vi skal høre et spændende foredrag, spise god mad og hygge ved Madsmedjens brændefyrede ovne. Vi håber I har lyst til at bruge dagen sammen med os på at hylde den storslåede natur! I år får vi besøg af eventyrer og naturfotograf, Henrik Egede-Lassen, som er aktuel med bogen ”Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie."

Foredrag


Henrik Egede-Lassen er naturfotograf, foredragsholder, tv-vært og grundlægger af både Zoomedia og Albatros Adventure - en særlig afdeling af Albatros Rejser, som i 90erne eksperimenterede med ansvarlig turisme. Henrik Egede-Lassen har dokumenteret naturen på alle 7 kontinenter under og over vandet - blandt andet for National Geographic. Han har været været på adskillige naturprogrammer på DR1 og DR2 og har over 30 års erfaring som foredragsholder.

Kærlighed til naturen, vovemod, og evnen til at gå med tilfældighederne er hovedingredienserne i Henrik Egede-Lassens måde at leve sit liv på. Helt fra barndommen har han holdt af naturen og været fascineret af vild natur, oprindelige folk og farlige dyr. Nu har han samlet sine historier fra sine mange rejser, skrevet sine erfaringer ned og i samarbejde med videnskabsjournalist Carsten Broder Hansen udgivet bogen: ”Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie”.

Henrik donerer sin tid, ligesom vi gør på Madsmedjen og hele overskuddet går til Verdens Skoves arbejde med at beskytte regnskov.

Maden


Efter foredraget serverer vi en vild og bæredygtig menu fra Madsmedjens brændefyrede ovne. Årets mad-tema vil være ”Mad der ikke har kostet regnskov”. Vores lokale leverandører leverer bæredygtige råvarer og vi laver en fantastisk menu der kan spises med 100% god samvittighed.

Vi serverer en lokalt produceret drink fra Nordisk brænderi krydret med lidt godt fra naturens spisekammer.

Pris: Pris 278,-/voksen | 150,-/børn under 12 år.

Tilmelding på mail til kresten@slettestrand.dk senest den 26. november 2019.

Betaling på mobilepay 19795 (skriv ”GRØN”) eller i receptionen på Feriecenter Slettestrand senest den 26. november.

Overnatning


Gør en tur ud af det og overnat enten i ferielejligheder ved Madsmedjen eller på Feriecenter Slettestrand.

Kontakt os på mail@slettestrand.dk eller 9821 7044 for booking!Mødested og priser


Mødested
Madsmedjen, Slettestrandvej 26

Tidspunkt
Fre - Kl. 17:30

Pris boende
Pris 278,-/voksen | 150,-/børn under 12 år.

Pris ikke boende
Pris 278,-/voksen | 150,-/børn under 12 år.

Tilmelding
Ja