Guidet MTB tur for familier

Kom med på en fed, smuk og hyggelig guidet mountainbike tur for både børn og voksne. Turen varer ca. 2 timer og vi sørger for at alle kan være med!

Vi skal ud i Svinkløv Plantage på børnenes præmisser, hvor vi guider jer rundt til de sjoveste steder på sporet, vi skal kaste sten i åen og have en lille snack undervejs! Vores instruktører er uddannede MTB guider og -instruktører, og vi planlægger en rute, så alle får en god og sjov oplevelse.

Du kan komme på din egen MTB eller låne én af vores fede udlejningscykler. Børn og forældre i alle aldre er velkomne på ture! Vi har udlejningscykler, der passer børn helt ned til 5 år, og skulle børnene blive trætte undervejs har vi en ”TowWhee” med i rygsækken, så børnene kan blive trukket. Til de aller mindste børn, er der mulighed for at låne en Feva Star Seat, hvor børn i alderen 2-4 år kan køre med på forældrenes cykel.

Husk praktisk tøj og sko efter vejret samt en drikkedunk med vand (kan også købes i receptionen).

Priser og tilmelding


Boende gæster: 150,-/voksen og 100,-/barn | inkl. leje af cykel og hjelm: 250,-/voksen og 200,-/barn
Ikke-boende gæster: 200,-/voksen og 150,-/barn | inkl. leje af cykel og hjelm: 300,-/voksen og 250,-/barn

Tilmelding er nødvendigt - kig forbi receptionen eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk. Der er et begrænset antal pladser!

Mødested: Ved receptionen.

Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Ons - Kl. 13:30

Pris boende
150,-/voksen | 100,-/barn

Pris ikke boende
200,-/voksen | 150,-/barn

Tilmelding
Ja