Guidet MTB tur for familier

Kom med på en fed, smuk og hyggelig guidet mountainbike tur for både børn og voksne. Turen varer ca. 2 timer og vi sørger for at alle kan være med!

Vi skal ud i Svinkløv Plantage på børnenes præmisser, hvor vi guider jer rundt til de sjoveste steder på sporet, vi skal kaste sten i åen og have en lille snack undervejs! Vores instruktører er uddannede MTB guider og -instruktører, og vi planlægger en rute, så alle får en god og sjov oplevelse.

Børn og forældre i alle aldre er velkomne på ture!  Du kan komme på din egen MTB eller låne én af vores fede udlejningscykler. Vi har udlejningscykler, der passer børn helt ned til 5 år, og skulle børnene blive trætte undervejs har vi en ”TowWhee” med i rygsækken, så børnene kan blive trukket. Til de aller mindste børn, er der mulighed for at låne en Feva Star Seat, hvor børn i alderen 2-4 år kan køre med på forældrenes cykel.

Husk praktisk tøj og sko efter vejret samt en drikkedunk med vand (kan også købes i receptionen).

Priser og tilmelding


Boende gæster: 150,- pr. voksen/barn | inkl. leje af cykel og hjelm: 250,-
Ikke-boende gæster: 250,- pr. voksen/barn | inkl. leje af cykel og hjelm: 350,-

Tilmelding er nødvendigt - kig forbi receptionen eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk. Der er et begrænset antal pladser!

Mødested: Ved receptionen.Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Tirs,Lør - Kl. 13:30

Pris boende
150,-

Pris ikke boende
250,-

Tilmelding
Ja