Guidet MTB tur

Kom med på en fed og hyggelig guidet mountainbike tur, hvor vi går på opdagelse i det smukke natur omkring Slettestrand. Turen varer ca. 3 timer.

Vi mødes ved Feriecenter Slettestrand og skal ud og køre en længere tur i den fantastisk natur omkring Slettestrand. Turen er ikke teknisk svær, men forudsætter at du har din egen cykel, du har en vis erfaring med MTB og er vant til at køre længere ture på 2-3 timer. Husk vand og en snack til turen.

Priser og tilmelding


Pris for boende: 200,- /voksen
Pris for ikke-boende: 250,- /voksen

Tilmelding er nødvendigt - kig forbi receptionen eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Der er et begrænset antal pladser!

Graduering af MTB aktiviteter


Grøn
For alle! Der tages udgangspunkt i nybegynderen og vi starter helt fra bunden med at lære cyklen at kende. Vi kommer ind på bremseteknik og stabil grundposition. Har du en vis erfaring, men trænger til at få opfrisket grundposition på cyklen, så kan du sagtens få noget ud af holdet. Kører vi guidet tur, er det primært på grusvej og brede skovstier.

Blå
For nybegynderen og den let-øvede. Vi arbejder med grundposition og tager skridtet videre til den dynamiske grundposition. Vi kan også finde på at komme ind på drop-teknik, sving-teknik mm. Er du erfaren kan det stadig være en fordel at komme med på et blåt hold og få genopfrisket grund-teknikker. Kører vi guidet tur, er det på blå spor.

Rød
For øvede og erfarne MTB-ryttere med god balance og dynamisk kørestil. Der arbejdes med f.eks. analyse af sporet, retningskontrol, preskontrol og din generelle timing på til og med røde spor.Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Man - Kl. 09:30

Pris boende
200,-

Pris ikke boende
250,-

Tilmelding
Ja