Ponyhygge og trækketure

Kom og møde de kælne shetlandsponyer, Tarzan og Shadow, på legepladsen, hvor børn og voksne kan strigle, kæle, sanse og trække rundt med de søde små ponyer (de kan ikke rides). Aktiviteten er ganske gratis. Følg med på vores tavle i receptionen, så I ved, hvilke dage ponyerne kommer på legepladsen. Aktiviteten er på eget ansvar, dvs. forældre skal være omkring egne børn, og vi anbefaler brug af cykelhjelme i omgang med ponyerne af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du ønsker at låne/leje en pony selv en times tid, så der er ro omkring samværet med ponyen, kan du henvende dig i receptionen. Prisen afhænger af, om der skal en ledsager med eller ej.

Trækketure
I sommerferien får vi besøg af Katrine, der kommer med Zeus og Stjerni og tilbyder korte trækketure til feriecenterets gæster. Turen går ned til P-pladsen ved havet, rundt om krabben, evt. fotostop og retur til feriecenteret. Hold øje med tavlen i receptionen for tidspunkter. Prisen er 50,- pr. tur, som betales i receptionen.

Rideture med Svinkløv Turridning
Har du lyst til en længere ridetur i den smukke natur omkring Slettestrand, anbefaler vi på det varmeste en guidet ridetur med Svinkløv turridning.