Kom med på sanketur og bål kokkering

Smag på naturen med Madsmedjens kok og naturnørd, Kresten Kronborg! Vi tager dig med igennem Jammerbugtens smukke natur, lærer dig om de spiselige planter og urter der gror i området og viser dig, hvordan de kan bruges til at tilberede en lækker middag over bålet.

Naturen ved Jammerbugten er barsk, og vinden stryger med jævne ryk ind over landskabet og rusker op i den sandede jord. Men det betyder ikke så meget, for trods de hårde betingelser gror de spiselige planter og urter fint, og sankekurvene kan hurtigt fyldes og tages med tilbage til Madsmedjen. Her kan planter og urter, sammen med spændende lokale råvarer, omsættes til lækre retter i de brændefyrede ovne og på bål . Vi nyder maden sammen foran pejsen eller omkring bålet.

Dato: Mandag d. 24/8 fra kl. 16.00-21.00.
Mødested: ved Madsmedjen, Slettestrandvej 26
Hvad er inkluderet


  • 2 timers sanketur ved Jammerbugten

  • Guide og kok med på turen

  • Lær om vilde urter

  • Tilberedning af en vild menu, hvor du lærer at lave mad over åben ild

  • 1 Thy-øl, 1 vand eller 1 glas økologisk vin


Arrangementet varer ca. 5 timer.
Pris

Boende gæster: 275,- (såfremt du er på ophold inkl. aftensmad)
Ikke-boende: 395,-
Huskeliste


  • Praktisk tøj og sko.

  • Kurv og kniv, hvis du har - ellers har vi.


Yderlige information

Som kørestolsbruger vil der være dele af turen, som det er svært at deltage på. Det er dog muligt at deltage på noget af turen samt til madlavningen.
Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest dagen før! Kig forbi receptionen eller send en mail til Kresten: kresten@slettestrand.dk.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/slettestrand.dk/public_html/wp-content/themes/slettestrand/single-events.php on line 192