Sanketur og madlavning over åben ild

Smag på naturen med Madsmedjens kok og naturnørd, Kresten Kronborg! Vi tager dig med igennem Jammerbugtens smukke natur, lærer dig om de spiselige planter, svampe og urter der gror i området og viser dig, hvordan de kan bruges til at tilberede en lækker middag over bålet

Dette arrangement er desværre udsolgt - se vores øvrige arrangementer med Madsmedjen her.
Kom med på sanketur og bål kokkering

At sanke skånsomt af naturens overskud, som alternativ til købte og importerede fødevarer, er nok noget nær det mest bæredygtige, vi kan gøre i forhold til mad. Og så får vi ovenikøbet motion og fantastiske naturoplevelser på samme tid.

På denne tur skal vi gennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage og lære alt om sensommerens spiselige planter og svampe. Vi fylder kurvene og ender tilbage ved Madsmedjen, hvor vi sammen skal tilberede en lækker vild middag på de forskellige bålpladser. I bliver guidet i bålteknikker og spændende måder at tilberede maden på.

Dato: Onsdag d. 15/9 2021 fra kl. 15.00-20.00.
Mødested: ved Madsmedjen, Slettestrandvej 26, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Tlf. 2616 1154
Hvad er inkluderet


  • 2 timers sanketur ved Jammerbugten

  • Guide og kok med på turen

  • Lær om vilde urter

  • Tilberedning af en vild menu, hvor du lærer at lave mad over åben ild

  • 1 Thy-øl, 1 vand eller 1 glas økologisk vin


Arrangementet varer ca. 5 timer.
Pris

Boende gæster på ophold inkl. forplejning: 340,-/voksen | 170,-/barn 3-12 år
Øvrige gæster og gæster udefra: 495,-/voksen | 250,-/barn 3-12 år

Tilmelding senest fredag d. 10/9 2021 til Kresten på: kresten@slettestrand.dk.
Huskeliste


  • Praktisk tøj og sko.

  • Kurv og kniv, hvis du har - ellers har vi.


Yderlige information:

  • Som kørestolsbruger vil der være dele af turen, som det er svært at deltage på. Det er dog muligt at deltage på noget af turen samt til madlavningen.


Se flere arrangementer med Madsmedjen her!