Kom med på sanketur med efterfølgende aftensmad

Madsmedjens kok og naturnørd, Kresten Kronborg - eller en af hans dygtige mednørder - guider dig igennem Jammerbugtens smukke natur, lærer dig om de spiselige planter og urter, der gror i området og viser dig, hvordan de kan bruges til at tilberede en lækker aftensmad over bålet.

Naturen ved Jammerbugten er barsk, og vinden stryger med jævne ryk ind over landskabet og rusker op i den sandede jord. Men det betyder ikke så meget, for trods de hårde betingelser gror de spiselige planter og urter fint, og sankekurvene kan hurtigt fyldes og tages med tilbage til Madsmedjen. Her kan planter og urter omsættes til mad i de brændefyrede ovne, og når duftene stiger til vejrs, og maden skal spises, bliver du bænket på foran plankebordene og den brændefyrede ovn.
Hvad er inkluderet


  • 3 timers sanketur ved Jammerbugten

  • Guide og kok med på turen

  • Lær om vilde urter

  • Tilberedning af aftensmad med vilde urter

  • 1 Thy-øl, 1 vand eller 1 glas økologisk vin


Arrangementet varer 5 timer.

OBS! Se også vores frokost sanketur og bålmad d. 30/6 og 21/7!
Huskeliste


  • Praktisk tøj og sko.


Yderlige information

Som kørestolsbruger vil der være dele af turen, som det er svært at deltage på. Det er dog muligt at deltage på noget af turen samt til madlavningen.
Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest dagen før! Kig forbi receptionen eller send en mail til Kresten: kresten@slettestrand.dk.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/slettestrand.dk/public_html/wp-content/themes/slettestrand/single-events.php on line 192

Mødested og priser


Mødested
Madsmedjen, Slettestrandvej 26

Tidspunkt
Tors - Kl. 15:00

Pris boende
275,- (såfremt du er på ophold inkl. aftensmad)

Pris ikke boende
425,-

Tilmelding
Ja