Kom med på sanketur og vild middag

Smag på naturen med Madsmedjens kok og naturnørd, Kresten Kronborg. Han står klar til at guide dig igennem Jammerbugtens smukke natur og lære dig om de spiselige planter og urter, der gror i området. Turen sluttes af i Madsmedjens rustikke og hyggelige omgivelser, hvor du kan nyde en lækker vild middag tilberedt af en erfaren kok.

Nyhed 2023! Sanketur og lækker vild menu i Madsmedjen

Denne nye udgave af Madsmedjens populære sanketur byder på endnu mere tid i den fantastiske natur, der omgiver Slettestrand. Vi skal gennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage, hvor vi skal lære om de spiselige planter og svampe, der gror i området. Derudover vil du blive instrueret i forskellige sankemetoder, -habitater og -redskaber samt sankeregler. Vi kommer til at snakke om, hvordan de vilde råvarer kan bruges i madlavning, hvordan du undgår giftige forvekslinger og hvordan du efter en sanketur kan gemme til forråd.

Efter turen vender vi tilbage til Madsmedjen, hvor vores dygtige kok står klar med en lækker vild menu tilberedt  med sæsonens lækre råvarer fra hav, skov og mark - herunder de vilde råvarer, vi selv har sanket under turen.

Datoer i 2023



  • Torsdag d. 20/4

  • Torsdag d. 18/5

  • Torsdag d. 22/6

  • Torsdag d. 24/8

  • Torsdag d. 21/9

  • Torsdag d. 26/10 - udsat


Tidspunkt: kl. 15.30-20.30.
Mødested: ved Madsmedjen, Slettestrandvej 26, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Tlf. 2616 1154
Hvad er inkluderet


  • 3 timers sanketur ved Jammerbugten

  • Guide og kok med på turen

  • Lær om vilde råvarer, sankemetoder mm.

  • Lækker vild menu tilberedt af erfaren kok

  • 1 Thy-øl, 1 vand eller 1 glas økologisk vin


Arrangementet varer ca. 5 timer.

Pris: 695,-/voksen

Tilmelding er nødvendig! Kontakt Kresten på mail kresten@slettestrand.dk eller tlf. 26161154.
Huskeliste


  • Praktisk tøj og sko.

  • Kurv og kniv, hvis du har - ellers har vi.


Yderlige information:

  • Som kørestolsbruger vil der være dele af turen, som det er svært at deltage på. Det er dog muligt at deltage på noget af turen samt til madlavningen.


Se flere arrangementer med Madsmedjen her!