Sjov og Skov
på MTB

En sjov og hyggelig familieoplevelse på to hjul

Med vores ”Skov & Sjov” familieoplevelse skaber vi trygge rammer, så dig og familien kan komme ud og prøve kræfter med MTB. Vores erfarne guides står klar til at tage jer på opdagelse i Svinkløv Plantage og vise vejen på de fantastiske MTB spor omkring Slettestrand. Vi sørger for mountainbikes og hjelme til alle deltagere, planlægger en rute, så alle er sikre på at få en god oplevelse, og medbringer en lækker lille snack, til at holde os kørende under hele turen.

Guidet MTB tur inkl. cykeludlejning


Vi mødes ved Feriecenter Slettestrand, hvor alle deltagere får udleveret alt det nødvendige udstyr til en sjov og hyggelig tur på MTB. En god mountainbike gør alverdens forskel, når man kommer ud på MTB sporene. Oplevelsen er derfor inklusive udlejning af en af vores mountainbikes samt cykelhjelm. Din guide hjælper selvfølgelig med at finde den helt rigtige cykel til dig, så du sidder godt og kan nyde turen uden ubehag.

Når alle er klar sætter vi turen i gang og kører mod Svinkløv Plantage, der ligger kort afstand fra feriecenteret. Her findes der nogle af Danmarks bedste mountainbike spor med kilometervis af udfordringer for alle niveauer. Din guide kender hver en afkrog af området, og vil lægge en rute, der sikrer jer en god oplevelse. Vi skal både køre på grusveje og prøve kræfterne på nogle af de markerede MTB spor, der findes i skoven. I kommer til at se en masse smuk natur, og undervejs vil din guide fortælle om naturen, området, sporerne og MTB sporten. Når vi trænger til en pause, står din guide klar med en lækker snack og saftevand, der selvfølgelig skal nydes i skovens naturrige omgivelser.

Mød vores MTB team her.

En hjælpende hånd til de mindste


Vores Skov & Sjov Familieoplevelse er velegnet til børn i alle aldre. Vi har udlejningscykler, der passer børn helt ned til 5 år, og ruten tilpasses efter deltagernes niveau. Skulle børnene blive trætte undervejs har din guide en ”TowWhee” med i rygsækken, så børnene kan blive trukket. Til de aller mindste børn, er der mulighed for at låne en Feva Star Seat, hvor børn i alderen 2-4 år kan køre med på forældrenes cykel.

Få en heldagsoplevelse i Slettestrand


Efter en sjov og hyggelig tur i skoven, slutter vi turen af ved Feriecenter Slettestrand. Herfra er der rige muligheder for at forlænge jeres familieoplevelse og få en hel dag sammen i Slettestrand. Er I sultne efter en aktiv formiddag er der mulighed for en lækker, familievenlig frokost i Restaurant Slettestrand – eller nyd en velfortjent kop kaffe og dagens kage mens børnene leger på den store udendørs legeplads. I kan også gå en tur ned til stranden og Vesterhavet, der ligger blot 200 m fra Feriecenter Slettestrand.

Praktisk info


Skov & Sjov familieoplevelsen indeholder:

  • Udlejningscykel og hjelm

  • 2,5 timers guidet MTB tur tilpasset efter niveau (inkl. tilpasning af cykler)

  • En lille snack undervejs


Tidspunkt:

  • Lørdag d. 23. maj kl. 10.00-12.30


Turen varer ca. 2,5 timer inkl. tid til udlejning af cyklerne. Maks. 9 deltagere pr. tur. Der er også mulighed for at booke oplevelsen alle dage som privat arrangement ved min. 3 deltagere.

Huskeliste til turen:

  • Praktisk tøj og sko efter vejret

  • Drikkedunk med vand


Medbringer du egen cykel trækker vi 100,-/voksen og 50,-/barn fra prisen. Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Lør - Kl. 10:00

Pris boende
295,-/voksen | 175,-/barn under 12 år

Pris ikke boende
355,-/voksen | 225,-/barn under 12 år

Tilmelding
Ja