Stor udendørs legeplads

Der er leg med frihed i Slettestrand, hvor alle kan være en del af legen og fællesskabet på den store tilgængelige legeplads. Vores handicapvenlige legeplads skaber sjove legemuligheder for alle, uanset forudsætninger. Her finder du bl.a. klatretårn, rutschebane, gynger, karruseller samt et sjovt sand- og vandlegemiljø.

Desuden er der mooncars samt mulighed for at låne diverse spil, bolde mm.

Flere af redskaberne er velegnede til kørestolsbrugere, herunder ”Møllehjulet”, en sjov karrusel med kørestolsadgang – også for de store stole – og en fugleredegynge, hvor man kan køre helt hen. Der er lagt en sti med gummibelægning midt gennem legepladsen, der både fungerer som faldunderlag og giver åbner op for, at kørestolsbrugere kan køre gennem området og derved være en del af legen og fællesskabet.

Bemærk at legepladsen kun er for gæster på Feriecenteret og i Restaurant Slettestrand. Al leg på legepladsen sker på eget ansvar.


Lige legemuligheder for alle


Vores legeplads er skabt som et Mini Slettestrand, der drager paralleller til den smukke natur, der omgiver feriecenteret. Legepladsen stimulerer sanserne og giver sjove udfordringer, som også kan opleves i naturen – hoppe i bølger, klatre i træer, skabe kreationer i sandet, surfe, svømme og mærke suset fra vinden. Legepladsen er skabt i samarbejde med Kompan, med fokus på at skabe et legemiljø, der rummer alle børn, uanset forudsætninger, alder eller om man er til Storm eller Stilhed…

Der er allerede lagt planer for, hvordan legepladsen yderligere kan udvikles med bl.a. en kørestolsvenlig mini trampolin, sjove vipper m.m. Vi står selv for finansiering af den nye tilgængelige legeplads, og derfor har det været nødvendigt at dele projektet op i flere faser.

Hos Feriecenter Slettestrand drømmer vi om at drive et åbent og inkluderende feriested med plads og lige muligheder for alle – uanset forudsætninger. Vores legeplads har længe været populære blandt de mange børn, der hvert år besøger Slettestrand – både dem, der overnatter på feriecenteret, og dem der bor eller holder ferie i lokalområdet. Med dette projekt er det vores håb, at endnu flere børn kan få glæde af legepladsen og hvor de kan lege sammen uanset funktionsniveau.