Mountainbikekursus for let-øvede voksne og unge

Kom og få gode råd og vejledning af vores dygtige MTB instruktører.

Vi skal på teknikbanen, hvor vi skal træne grundlæggende færdigheder og især have fokus på vores grundposition. Vi kan også finde på at komme ind på drop-teknik, sving-teknik mm. Kurset er målrettet de mindre erfarne, men henvender sig også til ryttere, der ikke før har modtaget undervisning. Holdet er primært for voksne og unge (fra ca. 14 år) med en vis erfaring med at cykle – læs mere om graduering af MTB hold længere ned.

Priser og tilmelding


Pris for boende: 150,- /voksen | Pris for ikke-boende: 200,- /voksen

Tilmelding er nødvendigt - kig forbi receptionen eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk. Der er et begrænset antal pladser!

Ønsker du et individuelt forløb eller MTB kursus, så læs mere om mulighederne her!

Graduering af MTB aktiviteter


Grøn
For alle! Der tages udgangspunkt i nybegynderen og vi starter helt fra bunden med at lære cyklen at kende. Vi kommer ind på bremseteknik og stabil grundposition. Har du en vis erfaring, men trænger til at få opfrisket grundposition på cyklen, så kan du sagtens få noget ud af holdet. Kører vi guidet tur, er det primært på grusvej og brede skovstier.

Blå
For nybegynderen og den let-øvede. Vi arbejder med grundposition og tager skridtet videre til den dynamiske grundposition. Vi kan også finde på at komme ind på drop-teknik, sving-teknik mm. Er du erfaren kan det stadig være en fordel at komme med på et blåt hold og få genopfrisket grund-teknikker. Kører vi guidet tur, er det på blå spor.

Rød
For øvede og erfarne MTB-ryttere med god balance og dynamisk kørestil. Der arbejdes med f.eks. analyse af sporet, retningskontrol, preskontrol og din generelle timing på til og med røde spor.Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Lør,Tors - Kl. 13:30

Pris boende
150,-/voksen

Pris ikke boende
200,-/voksen

Tilmelding
Ja