MTB for børn - grøn

En sjov formiddag med MTB tekniktræning i børnestørrelse!

Vi skal på teknikbanen, hvor vi skal lave nogle sjove tekniklege og blive endnu sejere til at cykle.

  • Børn under 6 år skal have en forælder med (forældre er gratis).

  • Holdet varer ca. 1,5 timer.

  • Mødested: ved receptionen.

  • Der vil være max. 12 børn pr. instruktør.


Priser og tilmelding


Pris for boende: 75,- /barn.
Pris for ikke-boende: 100,- /barn.

Tilmelding er nødvendigt - kig forbi receptionen eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk. Der er et begrænset antal pladser!

Graduering af MTB aktiviteter


Grøn
For alle! Der tages udgangspunkt i nybegynderen og vi starter helt fra bunden med at lære cyklen at kende. Vi kommer ind på bremseteknik og stabil grundposition. Har du en vis erfaring, men trænger til at få opfrisket grundposition på cyklen, så kan du sagtens få noget ud af holdet. Kører vi guidet tur, er det primært på grusvej og brede skovstier.

Blå
For nybegynderen og den let-øvede. Vi arbejder med grundposition og tager skridtet videre til den dynamiske grundposition. Vi kan også finde på at komme ind på drop-teknik, sving-teknik mm. Er du erfaren kan det stadig være en fordel at komme med på et blåt hold og få genopfrisket grund-teknikker. Kører vi guidet tur, er det på blå spor.

Rød
For øvede og erfarne MTB-ryttere med god balance og dynamisk kørestil. Der arbejdes med f.eks. analyse af sporet, retningskontrol, preskontrol og din generelle timing på til og med røde spor.Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Lør - Kl. 10:00

Pris boende
75,- /barn

Pris ikke boende
100,- /barn

Tilmelding
Ja