Mountainbikekursus for erfarne voksne og unge

Kom og få gode råd og vejledning af vores dygtige MTB instruktører.

Hvad enten du lige er startet med MTB eller har kørt i mange år, kan det være en god idé med et teknikkursus. Et teknikkursus kan forebygge uheld, gøre det sjovere at cykle og så er det sjovt at komme ud i naturen og lave noget sammen!

I sommerferien tilbyder vi flere åbne teknikhold, hvor du kan komme med og få gode råd og fifs til den teknik på cyklen. For at sikre at alle får mest muligt ud af træningen, er holdene opdelt efter niveau. Dette hold er for øvede og erfarne voksne og for unge (fra ca. 14 år)

Vi skal ud på det fantastiske spor i Svinkløv Plantage og arbejde med linjevalg og sporets udfordringer. Kurset er for den øvede MTB-rytter med en vis erfaring og kræver, at du har mod på og i nogen grad føler dig sikker på røde spor. Holdet er for voksne og for unge (fra ca. 14 år) – læs mere om graduering af MTB hold længere ned.

Priser og tilmelding


Pris for boende: 150,-
Pris for ikke-boende: 200,-

Tilmelding er nødvendigt - kig forbi receptionen eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk. Der er et begrænset antal pladser!

Ønsker du et individuelt forløb eller MTB kursus, så læs mere om mulighederne her!

Graduering af MTB aktiviteter


Grøn
For alle! Der tages udgangspunkt i nybegynderen og vi starter helt fra bunden med at lære cyklen at kende. Vi kommer ind på bremseteknik og stabil grundposition. Har du en vis erfaring, men trænger til at få opfrisket grundposition på cyklen, så kan du sagtens få noget ud af holdet. Kører vi guidet tur, er det primært på grusvej og brede skovstier.

Blå
For nybegynderen og den let-øvede. Vi arbejder med grundposition og tager skridtet videre til den dynamiske grundposition. Vi kan også finde på at komme ind på drop-teknik, sving-teknik mm. Er du erfaren kan det stadig være en fordel at komme med på et blåt hold og få genopfrisket grund-teknikker. Kører vi guidet tur, er det på blå spor.

Rød
For øvede og erfarne MTB-ryttere med god balance og dynamisk kørestil. Der arbejdes med f.eks. analyse af sporet, retningskontrol, preskontrol og din generelle timing på til og med røde spor.Mødested og priser


Mødested
Receptionen

Tidspunkt
Søn - Kl. 13:30

Pris boende
150,-

Pris ikke boende
200,-

Tilmelding
Ja