Vildmarkseventyr og bålmad i Madsmedjen

Jon fra "Alene i vildmarken" holder foredrag, som krydres med vild mad fra brændefyrede ovne. Kom til et helt anderledes foredrag hvor alle sanser sættes i spil!

Jon Lindberg Jensen holder foredrag, hvor han fortæller om sine oplevelser med at overleve i total isolation i den norske vildmark i forbindelse med DR3-programmet, "Alene i vildmarken". Han deler rundhåndet ud af sine erfaringer med kampen mod naturen og sig selv – langt væk fra familie, job og hverdagens bekvemmeligheder. Foredraget er for alle, som er fascineret af naturen, og som har leget med tanken om at skrælle alt bort og finde ind til det, der virkelig betyder noget.

Madsmedjen danner ramme om foredraget og de rustikke omgivelser, dyreskind og brændefyrede ovne, vil give den perfekte helhedsoplevelse, når Jons beretning krydres med en vild menu, tilberedt over ild, røg og gløder. De erfarne kokke tryller med vilde ingredienser og de samme råvarer som Jon havde tilgængeligt i vildmarken! Der er dermed lagt op til en gastronomisk oplevelse, hvor alle sanser sættes i spil!

Vi vil ikke afsløre for meget men her kommer en lille appetitvækker:

Vild velkomstdrink
Røget ørred med urtesalat og mayo
Grillet andebryst med skovsvampe og æg
Blåbærtrifli
Natursnacks
Kokkenes fortolkninger over ild, røg og gløder
Øl "fra søen"

Blåbær the

Der kan købes biodynamiske vine og Thy øl til maden.

Vi glæder os til at fyre op under et helt anderledes foredrag.

Pris for foredrag og menu: 459 kr.

Tilmelding til: Kresten@slettestrand.dk

Overnatning: Arrangementet kan kombineres med overnatning i feriebolig på Den Gamle Smedje, Feriecenter Slettestrand! Send os gerne en forespørgsel og vi står klar med en god pris!

Mødested og priser


Mødested
Madsmedjen, Slettestrandvej 26

Tidspunkt
Tors - Kl. 18:00

Pris boende
459,- inkl. foredrag og menu

Pris ikke boende
459,- inkl. foredrag og menu

Tilmelding
Ja