Yoga og mindfulness i
Slettestrand

Yoga og mindfulness weekend

Den 14.-15. april 2018 holder vi for aller første gang Yoga og mindfulness weekend. Vi har allieret os med nogle helt fantastiske undervisere og instruktører og der er lagt op til en weekend med masser af fordybelse, selvindsigt, ro, hygge og god mad!

Weekenden er fuldt booket! Kontakt os hvis du gerne vil på venteliste. Vi er ved at finde dato til en weekend mere!

Har du lyst til at skifte bekendtskab med eller fordybe dig i yoga og mindfulness, så er vores "Yoga og mindfulness weekend" måske lige noget for dig. Vi kommer til at gennemgå flere forskellige yogaformer, udøve mindfulness og meditation, samt lave praktiske øvelser ifht. tankemønstre. Vi kommer til at bruge naturen som en aktiv del af øvelserne. Weekenden er for alle og kræver ikke noget forudgående kendskab til hverken yoga eller mindfulness.

Vi har yogamåtter og tæpper, så pak blot træningstøj, som er behageligt at bevæge sig i, og lidt varmere tøj, som kan bruges, når vi skal lave mindfulness i naturen, samt badetøj, hvis du har lyst til at benytte vores svømmefaciliteter.
Program

Lørdag

 • Ankomst og morgenmad.

 • Velkomst: Præsentation af instruktører. Intro til mindfulness. Meditation.

 • Frokost.

 • Mindfulness i naturen.

 • Dynamisk yoga.

 • Havbadning og sauna: Mulighed for et dyp i Vesterhavet, derefter er der tændt op i saunaen i det nye Havbadehuset.

 • Aftensmad.

 • Blid/restorativ yoga.


Søndag

 • Morgenyoga.

 • Morgenmad.

 • Foredrag omkring tankemønstre med praktiske øvelser.

 • Yoga samt farvel og tak for denne gang.

 • Frokost.


Instruktører

Heidi Dietz

Anna Pries er uddannet hathayogalærer og har en efteruddannelse i restorativ yoga. Hun har de sidste ti år undervist i København, Århus og Klitmøller og startede i 2015 sommeryogahold på Feriecenter Slettestrand. Annas undervisning er både alsidig og detaljeret, da Anna arbejder meget med det, som på yogasprog hedder alignment. Det handler om at bruge kroppen optimalt for at undgå overbelastninger og skader og kommer til udtryk i meget grundige instruktioner. Desuden banker Annas hjerte for den blidere del af yogaen, hvor kroppen får lov at hvile i yogastillingerne, så en dyb afspændende effekt opnås. Anna underviser med roligt nærvær og stor præcision, og hendes budskab er, at yoga er for alle.
Anna er desuden uddannet inden for sundhed og fødevarer og skriver i øjeblikket på sit speciale

Lotte Nichol er oprindeligt uddannet i Kommunikation fra Aalborg Universitet. Hun har altid haft stor interesse for, hvordan vi mennesker “fungerer”, og hvorfor kommunikationen mellem os en gang i mellem går skævt. Lotte læser i dag til psykoterapeut i Århus og driver samtidig Kvindhøj Terapi & Mindfulnes. Her afholder hun korte og længerevarende kurser i mindfulness, hvor den skønne natur omkring Svinkløv indgår som en del af undervisningen.
Praktisk information

Vi har yogamåtter og tæpper, så pak blot træningstøj, som er behageligt at bevæge sig i, og lidt varmere tøj, som kan bruges, når vi skal lave mindfulness i naturen, samt badetøj, hvis du har lyst til at benytte vores svømmefaciliteter.
Pris

DKK 1250,00 pr. person

Prisen er forudsat at I bor flere sammen i én feriebolig. Ønskes egen feriebolig, vil der være et tillæg. Kontakt os gerne herom. 

Prisen er inklusiv helpension fra lørdag morgen til og med frokost søndag, undervisning med videre, linnedpakke med sengelinned og håndklæder samt overnatning i feriebolig i enkelt- eller dobbeltværelse i lejlighed med andre deltagere. Desuden fri adgang til faciliteter som privat MTB træningsområde, varmtvandsbassin, fitnesscenter, cykelvask- og værksted med videre.
Tilmelding

På mail@slettestrand eller 98217044 - du kan også udfylde en formular her.

Mødested og priser


Mødested
Feriecenter Slettestrand

Tidspunkt
Lør - Kl. 09:00

Pris boende
1.250,- pr. person.

Pris ikke boende
Kun for boende

Tilmelding
Ja