Yoga og natur
Retreat

Yoga og natur retreat i Slettestrand

Giv slip på hverdagen og kom med på vores yoga- og natur retreat, hvor du kan trække opmærksomheden hjem og være nærværende med dig selv og naturen omkring dig.

Tilmeld dig Yoga- og natur retreat nu!

Esben og Susanne byder dig velkommen til denne 2-døgns weekend retreat med fokus på dig, din krop og dine sanser. Feriecenter Slettestrand og den fantastiske natur ved Vesterhavet danner rammen om en weekend, hvor du kan genskabe forbindelsen til både dig selv og naturen omkring dig.

Datoer: Fredag d. 3. november - søndag d. 5. november 2023.

Du får: 

 • Undervisning og øvelser i yoga, mindfulness og meditation

 • Mulighed for at komme ud og opleve den fantastiske natur

 • 2 overnatninger i feriebolig tæt på Vesterhavet

 • Lækre hjemmelavede måltider af sæsonens bedste råvarer

 • Fri adgang til varmtvandsbassin, sauna mm.


Weekenden giver dig mulighed for at slippe hverdagens krav og forventninger et øjeblik og vende blikket indad. Vi skal lave blød hatha yoga, mindfulness i naturen, energigivende flow, dybe yin stræk og åndedrætsøvelser. På den måde slår vi rødder i eget fundament for at kunne stå stærkere og mere nærværende i livet. Alle kan være med – eneste krav er, at du kan komme på gulvet og uden problemer kan stå på alle-4.

Pris


Fra 2.965,- pr. person + tilmeldingsgebyr (5 kr. + 5 % af billetprisen)

Prisen er forudsat at man bor min. 3 personer i en lejlighed (alle deltagere får eget soverum). Kommer I to personer og ønsker egen lejlighed er der et tillæg på 225,-/person.

Prisen er inklusiv: 

 • 2 overnatninger i feriebolig (du får dit eget soveværelse i en lejlighed med 1-2 øvrige deltagere)

 • El-forbrug, linnedpakke inkl. sengelinned og håndklæder, samt slut-rengøring

 • Helpension fra fredag aften til og med frokost om søndag. Alle måltider tilberedes fra bunden af, af lokale sæsonvarer med fokus på økologi og dyrevelfærd. Der er mulighed for vegetar- eller vegansk kost - oplys venligst dette ved booking.

 • Undervisning ved certificerede instruktører samt øvrige aktiviteter, som fremgår under programmet.

 • Fri adgang til alle faciliteter, herunder varmtvandsbassin, sauna og træningsrum.


Det er muligt at forlænge weekenden med en ekstra overnatning fra torsdag til fredag! Kontakt receptionen på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk for booking.

Har du et gavekort til Feriecenter Slettestrand?

Du kan sagtens bruge dit gavekort til online tilmelding af et eller flere events. Inden du tilmelder dig, skal vi bede dig kontakte os på mail@slettestrand.dk med dit gavekort ID – så sender vi dig instruktioner om, hvordan du anvender dit gavekort!

>> Tilmeld dig Yoga- og natur retreat i Slettestrand!

Læs videre for nærmere info om dine undervisere, programmet for weekenden, pakkeliste m.m...
Mød dine undervisere...

Susanne har bag sig en række uddannelser indenfor træning og sundhed. Som Yogalærer, Personlig Træner, Biopat og Naturterapeut, bringer Susanne årevis af erfaring med ind i undervisningen. På yogamåtten vil du opleve både blidhed og power, nærvær og smil, det hele i en skøn forening, for at skabe fornyet energi og en ny forbundenhed mellem hoved og krop. Samtidigt vil yogaen understøtte de oplevelser og refleksioner du får gennem dine naturfordybende stunder - noget der vil skabe en dybere forbindelse og forandring i dig. Yogaen er for alle, og du bliver guidet og assisteret trygt og sikkert fra start til slut.

Læs mere om Susanne på hendes hjemmeside. (Susanne oplyser, at siden er pt. under revidering og der derfor kan være mangel på siden.)
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Susanne på: kontakt@susannenilsen.dk.

Esben Kold er både uddannet pædagog og certificeret naturterapeut. Med udgangspunkt i den smukke natur, der omgiver Slettestrand, arbejder han på at øge bevidstheden om det fantastiske samspil mellem mennesker og naturen. I løbet af weekenden vil han guide dig igennem meditationer, mindfulness- og naturterapeutiske øvelser, så du kan opleve den positive effekt, en mindful stund i naturen kan have på både krop- og sjæl.

Følg Esben på Facebook!
Program

Fredag

Fra kl. 15: Ankomst og tjek ind.

Kl. 17.00-18.00: Velkomst yoga
Vi åbner weekenden med god karma og dejlige stræk på yogamåtten. Vi finder ind til os selv og mærker efter hvad krop og sind har brug for de kommende dage. Vi arbejder blidt og opmærksomt, så man kan lande i stillingerne og lære dem at kende. Glæd dig til en stille stund, hvor der er fokus på dig gennem ro og langsomhed.

Kl. 18.30-20.00: Aftensmad

Kl. 20.00-20.30: Velkomst
Her fordeler vi os på lørdagens hold.

Kl. 20.30-21.30: Naturvandring i skumringen
Mindful afslutning på dagen i naturen.

Kl. 21.30 Aften-te på 1. salen

Lørdag

Kl. 7.30-8.30: Morgenyoga
Vi starter dagen med et energifyldt morgenflow, der skaber varme, god energi og forankring i din krop. Vi arbejder hele kroppen igennem og du vil opleve dig stærk og åben både fysisk og mentalt. Hvis vejret tillader det går vi udenfor og dyrker morgenyoga i det fri!

Kl. 8.30-10.00: Morgenmad

Kl. 10.00-12.00: Hold I: Mindfulness i naturen
Mindfulness i naturen tager udgangspunkt i det japanske begreb Shinrin-yoko. Lidt groft oversat betyder det ”at lade sine sanser bade i de sanseindtryk du modtager i naturen”. Derfor vil der være fokus på vores sanselige tilstedeværelse, når vi gennemgår de forskellige øvelser i naturen. Målet er at skabe en bevidst nærværende måde at være tilstede i og med naturen på.  

Kl. 10.00-12.00: Hold II: Yoga
Vi fortsætter at fordybe os i yogaens univers med 2 timers Yin-Yang Flow. Vi starter med Yang i form af dynamiske flows, hvor åndedræt og bevægelse er koblet sammen. Der vil være fokus på flydende bevægelser, hvor den ene stilling afløser den anden. Med styrke og udholdenhed som hovedelement, kan du forvente sved på panden og kontakt til din indre styrke. Efter ca. 45 min bevæger vi os videre ind i Yin yoga, som beroliger og lader kroppen finde ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. I Yin yoga er man i stillingerne med afslappede muskler, det handler om at give slip både fysisk og mentalt og dermed opnå bedre smidighed og frihed i din krop. Når Yin og Yang smelter sammen i perfekt harmoni, vil du opleve bedre balance mellem krop, sind og sjæl, både undervejs og udenfor yogalokalet bagefter. 

Kl. 12.00-13.00: Frokost

Kl. 14.00-16.00: Hold II: Mindfulness i naturen
Se beskrivelse fra formiddags holdet.

Kl. 14.00-16.00: Hold I: Yoga
Se beskrivelse fra formiddags holdet.

Kl. 16.00-17.00: Eftermiddagskaffe og kage
Mulighed for lidt indendørs-hygge med kaffe og hjemmebagt kage til dem, der har lyst - du er også velkommen til at trække dig fra fællesskabet, hvis du kan mærke, at du har behov for en forlænget pause fra weekendens program.  

Kl. 17.00-18.00: Pause
Her er der også mulighed for en tur i varmtvandsbassinet.

Kl. 18.00-19.30: Aftensmad

Kl. 20.00-21.00: "Sov godt" afspænding i yogasalen.

Kl. 21.00: Aften-te på 1. salen

Søndag

Kl. 7.30-9.00: Morgenyoga
Se beskrivelsen fra lørdag morgen. 

Kl. 9.00-10.00: Morgenmad

Kl. 10.30-12.00: Mindfulness i naturen - og tak for denne gang!
Vi slutter weekenden af i fællesskab med en mindful og sanselig stund i naturen. Vi har fokus på at skabe en bevidst nærværende måde at være tilstede i og med naturen på.  

Kl. 12.00-14.00: Frokost inden turen går hjemad

Programmet er vejledende - vi tager forbehold for ændringer som følge af vejr og gode ideer!  
Pakkeliste


 • Yogamåtte, øjenpude og 2 tæpper.

 • Pølle og 2 blokke

 • Træningstøj, som er behageligt at bevæge sig i.

 • Tøj, der kan holde dig varm og tør, når vi skal lave mindfulness i naturen.

 • Badetøj, hvis du har lyst til at benytte vores svømmefaciliteter.


Hvis ikke du har ovenstående yogaudstyr, har vi ekstra som du kan låne. Vi har dog ikke til alle deltagere, så det vil være en stor hjælp, hvis du vil medbringe det du evt. selv har eller kan låne dig frem til, tak 😊.

Har du spørgsmål vedr. eventet er du velkommen til at kontakte os! Receptionen kan hjælpe med henvendelser om f.eks. overnatning, forplejning, ankomst-/afrejse osv. og kan kontaktes på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk. Drejer din henvendelse omkring yoga eller mindulness i naturen, kan du kontakte den relevante underviser.

Afbestillingsbetingelser

 • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.


>> Klik her og book din plads på vores yoga- og natur retreat!