Oplev forårsnaturen på en aktiv
påskeferie

Aktiv påskeferie i Nordjylland

Kom til Slettestrand i påsken, og nyd en aktiv påskeferie ved Vesterhavet. Her kan du glæde dig til masser af gode oplevelser i naturen, lækker hjemmelavet mad og ikke mindst en lille afbræk fra hverdagen.

I Slettestrand kan du holde aktiv påskeferie for hele familien. Her er der rige muligheder for at komme ud og opleve den dejlige forårsnatur, hvad enten det drejer sig om en tur på mountainbike, gåture, bålhygge eller et besøg på stranden!

Ophold i påskeferien


Ønsker du at holde påskeferien i Slettestrand, tilbyder vi et helt særligt corona-venligt påskeophold! Opholdet er med 4 overnatninger i feriebolig med ankomst torsdag d. 1/4 til og afrejse mandag d. 5/4 2021. Derudover er der inkluderet lækker takeaway fra Restaurant Slettestrand, der kan nydes i lejligheden eller feriehuset.

Vi har desværre ikke mulighed for at åbne op for vores indendørs faciliteter, men den store udendørs legeplads og vores nye aktivitetsgård må gerne benyttes, ligesom der er mulighed for udlejning af mountainbikes. Naturen har selvfølgelig altid åbent!

For at gøre det endnu mere trygt og sikker for alle at komme på påskeferie i Slettestrand, skal alle gæster fremvise en negativ coronatest, der er maks. 72 timer gammel.

Vores påskeophold 2021 er inklusiv:

  • 4 nætter / 5 dage i feriebolig

  • Forplejning fra Restaurant Slettestrand:

    • Let frokost ud af huset (fredag-søndag)

    • Dagens menu ud af huset (torsdag-søndag)  • Linnedpakke, forudbetalt el-forbrug og slut-rengøring

  • Fri adgang til vores udendørs faciliteter - legepladsen og aktivitetsgården


Priser

Ved 2 personer i egen feriebolig: 2.630,- /voksen
Ved 3 eller flere personer i egen feriebolig: 2.030,- /voksen

Pris pr. barn, 3-12 år: 1095,-
Børn 0-2 år er gratis.

Påskemenu

Se vores påske takeaway menu her.

Udlejning af ferieboliger i påskeferien


Det er selvfølgelig også muligt at leje en af vores ferieboliger uden forplejning. Alle vores ferieboliger er med eget veludstyret køkken samt spiseplads. Som boende gæst, er du også velkommen til at tage lidt af krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at grille eller lave mad over bål.

Se priser på ferieudlejning her – OBS! Ferieboliger udlejes for min. 2 nætter i påskeferien. 

Tilkøb af takeaway

Der er ved forudbestilling mulighed for tilkøb af takeaway til enkelte måltider under påskeferien - se priserne herunder:

Frokost: 90,- /voksen | 65,- /barn
Aften: 152-, /voksen | 85,- /barn
Book allerede nu til påske 2021

Send os en forespørgsel eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Aktiviteter i påskeferien


I Slettestrand står vi hvert år klar med et spændende program af påskeaktiviteter til børn og voksne - sådan plejer det i hvert fald at være! I 2021 er vi selvfølgelig påvirket af en hel masse coronarestrikioner, men vi vil udbyde aktiviteter i det omfang, det vil være muligt ift. restriktionerne. Vi er stadig ved at finde ud af, hvad der kan lade sig gøre, så hold øje med denne side eller følg os på Facebook, hvor aktiviteterne bliver slået op som events.

Udover vores egne påskeaktiviteter, er der selvfølgelig også mulighed for at komme ud og besøge nogle af de udendørs forlystelser og attraktioner i nærområdet, ligesom vores naboer i Slettestrand og Thorupstrand også har info omkring coronavenlige aktiviteter i påskeferien.

Vi glæder os til at se jer til en aktiv påskeferie i Slettestrand!

Send os en forespørgsel!

Forespørgsel på ophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter


Aktiviteter i Jammerbugten

Hvis I skal ud og se jer lidt omkring, så kan du på VisitJammerbugten.dk se en samlet oversigt over aktiviteter og oplevelser i området.

Se mere på Visitjammerbugten.dk