Efterårsferie i
Slettestrand

Aktiv efterårsferie i Nordjylland – sjov og hygge for hele familien i Slettestrand!

Efterårsferien er lig med sjov og hygge for hele familien! På Feriecenter Slettestrand kan du glæde dig til en dejlig familieferie i Nordjyllands smukke natur med det skønne Vesterhav lige ned ad vejen, masser af outdoor-aktiviteter for store som små, lækker mad og hyggelige stunder med dem, du holder af.

Book din efterårsferie nu - udfyld bookingformularen her!


Efterårsferieophold


Ønsker du at holde din efterårsferie i Slettestrand, kan du glæde dig til at bo midt i naturrige omgivelser mellem skov og hav – og med rige muligheder for at krydre ferien med en lang række outdoor-oplevelser. Med vores store udvalg af ferielejligheder og -huse i forskellige størrelser og indretninger, kan du være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde efterårsferien ved Vesterhavet.

I Restaurant Slettestrand kan du nyde lækre hjemmelavede måltider til fornuftige priser, og som boende gæst hos os får du fri adgang til alle feriecenterets faciliteter, herunder Havbadehuset med varmtvandsbassin og sauna, MTB teknikbanen, den store udendørs legeplads og aktivitetsgården med bålplads og snitteværksted.

Efterårsferie tilbud – efterårsophold inkl. forplejning


Vi giver 10 % rabat på huslejen samt gratis linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder ved ophold på 3-5 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Priseksempel for efterårsferien 2024:

  • 4 overnatninger i feriebolig med to soverum

  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)

  • Linned (sengelinned og håndklæder) og forudbetalt el-forbrug

  • Fri adgang til faciliteterne

  • Slut-rengøring


Pris for 2 voksne og 2 børn*: DKK 8.378,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

>> Send os en forespørgsel til efterårsferien!

Lækre måltider fra Restaurant Slettestrand


Ønsker du at slippe for madlavningen i efterårsferien, kan du med fordel nyde et eller flere lækre måltider i Restaurant Slettestrand. Her serverer vi god hjemmelavet mad baseret på sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter. Vi står hver dag klar med morgenmad, frokost og aftensmad samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan forudbestille halv- eller helpension allerede nu til gode priser.

Husk bordbestilling! Er du på ophold inklusiv forplejning, vil der automatisk blive booket et bord til jer i restauranten, ellers anbefaler vi bordbestilling i god tid! Kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Ferieudlejning med egen forplejning


Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at grille eller lave mad over bål.

Aktiviteter i efterårsferien


Vi tilbyder en række sjove og hyggelige aktiviteter i efterårsferien med fokus på at være aktiv i naturen. Det kan f.eks. være guidede ture, madlavning over bål, lave græskar, bålhygge og selvfølgelig masser af MTB.

Hvis efterårsvejret skulle drille lidt, tilbyder vi yoga og kreativt værksted indendørs, eller du kan hoppe en tur i vores store varmtvandsbassin. Her vil vi i løbet af ugen også arrangere saunagus, så de ømme muskler rigtig kan blive løsnet op. Derudover har du, som boende gæster hos os, selvfølgelig fri adgang til alle vores faciliteter såsom bordtennis, MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og varmtvandsbassin.

Se alle vores efterårsferie aktiviteter og tilmeld dig her!

En oplevelsesrig efterårsferie i Nordjylland


Nordjylland har utrolig meget at byde på – uanset årstiden. Her finder du alt fra strand og smuk natur til kunst, lækker mad, shopping og spændende attraktioner. Med Slettestrand som din base, kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som Nordjylland har at byde på, mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Book din efterårsferie i Nordjylland


Er du klar til at booke din efterårsferie i Slettestrand? Så send os en forespørgsel via nedenstående formular eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen hos Feriecenter Slettestrand.

Send en forespørgsel til efterårsferien 2024

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter