Efterårsferie i
Slettestrand

Aktiv efterårsferie i Nordjylland – sjov og hygge for hele familien i Slettestrand!

Efterårsferien er lige med hygge for hele familien! I Slettestrand byder vi derfor velkommen til en dejlig efterårsferie i Nordjyllands smukke natur. Vi står klar med masser af sjove og nære aktiviteter for store som små, og der vil selvfølgelig være rige muligheder for at hygge os!

Efterårsferieophold


Ønsker du at holde efterårsferien i Slettestrand, tilbyder vi både ophold inklusiv forplejning og udlejning af ferieboliger. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du glæde dig til at bo i smukke naturrige omgivelser tæt på Vesterhavet.

Som boende gæst hos os får du fri adgang til alle vores faciliteter under ferien, herunder varmtvandsbassin, MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og vores nye aktivitetsgård.

Med vores stort udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger, kan du være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde efterårsferien ved Vesterhavet.

Læs mere om vores ferieboliger og se priser her.
Efterårstilbud på udlejning af ferieboliger inkl. forplejning

Vi giver 10 % rabat på huslejen samt gratis linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder ved ophold på 4-6 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Priseksempel for efterårsferien 2022:
4 overnatninger for to voksne og to børn* i feriebolig med to soverum, inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad) og linned: 7.402,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

Send en forespørgsel til efterårsferien her

 

Lækre måltider fra Restaurant Slettestrand


Ønsker du at slippe for madlavningen i efterårsferien, kan du med fordel nyde en eller flere lækre måltider i Restaurant Slettestrand. Her serverer vi god, hjemmelavet mad baseret på sæsons bedste varer fra lokale producenter. Vi står hver dag klar med morgenmad, frokost og aftensmad, samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan forudbestille halv- eller helpension allerede nu til gode priser.

Husk bordbestilling! Er du på ophold inklusiv forplejning vil der automatisk bliver booket et bord til jer i restauranten – ellers anbefaler vi bordbestilling i god tid! Kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Ferieudlejning med egen forplejning


Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget, veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at grille eller lave mad over bål.

Aktiviteter i efterårsferien


Vi tilbyder en række sjove og hyggelige aktiviteter i efterårsferien, med fokus på at være aktiv i naturen. Du kan bl.a. glæde dig til guidede tur, madlavning over bål, græskarskæring, bålhygge og selvfølgelig masser af MTB.

Hvis efterårsvejret skulle drille lidt, tilbyder vi yoga og kreativt værksted indendørs, eller du kan hoppe en tur i vores store varmtvandsbassin. Her vil vi i løbet af ugen også arrangere saunagus, så de ømme muskler rigtig kan blive løsnet op. Derudover har du, som boende gæster hos os, selvfølgelig fri adgang til alle vores faciliteter, som bordtennis, MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og varmtvandsbassin.

Se aktivitetsprogrammet til efterårsferien 2021 – eller download programmet som PDF.

Bæredygtighedsfestival i efterårsferien


I hele uge 42 er der Bæredygtighedsfestival i Slettestrand-Thorupstrand og Tranum-området, hvor der sættes fokus på bæredygtig ferie. Det betyder at der, udover de sædvanlige aktiviteter, vil være nogle nye, spændende og sjove tilbud.  Du kan eksempelvis komme med til reparationscafé og loppemarked, deltage i naturløb, lave sjove kreationer med genanvendte materialer og lære mere om affald med affaldskaravanen. Der vil desuden være det populære råvaremarked ved Han Herred Havbåde ligesom ugen byder på forskellige guidede ture og workshops.
Følg med på Facebook siden Bæredygtighedsfestival i Slettestrand-Thorupstrand eller se programmet til 2021 her.

Psst.. Læs mere om, hvordan vi arbejder på at give dig en mere bæredygtig ferie.

En oplevelsesrig efterårsferie i Nordjylland


Nordjylland har utrolig meget at byde på – uanset årstiden. Her finder du alt fra strand og smuk natur til kunst, lækker mad, shopping og spændende attraktioner. Med Slettestrand som din base, kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som Nordjylland har at byde på mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Se et udpluk af de attraktioner og oplevelser, som vi anbefaler i nærområdet.

Glæd dig til en skøn efterårsferie i Nordjylland


Er du klar til at booke din efterårsferie i Slettestrand? Så kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen hos Feriecenter Slettestrand.

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter