Oplev forårsnaturen på en aktiv
påskeferie

Aktiv påskeferie ved Vesterhavet

Kom til Slettestrand i påsken og nyd en aktiv påskeferie ved Vesterhavet. Her kan du glæde dig til masser af skønne oplevelser i naturen, lækker hjemmelavet mad og ikke mindst et lille afbræk fra hverdagen.

Book din påskeferie nu - udfyld bookingformularen her!

Hver påske står vi klar med sjove og nærværende aktiviteter for børn og voksne. Der vil være rig mulighed for at komme ud og opleve den fantastiske forårsnatur, ligesom der selvfølgelig også skal være tid til at hygge!

Overnatning foregår i vores hyggelige ferieboliger med kun 450 m til Vesterhavet. Alle ferieboliger er med minimum to separate soveværelser, fuldt udstyret køkken, spise-/opholdsstue, badeværelse samt egen balkon, terrasse eller have, hvorfra du kan nyde forårssolen.

Som boende gæst på Feriecenter Slettestrand får du fri adgang til alle faciliteter, herunder det skønne Havbadehus med varmtvandsbassin og sauna, træningsrum, pejsestue og selvfølgelig den store udendørs legeplads – altid et hit til børnefamilier! Du er også velkommen til at benytte dig af bålpladsen i aktivitetsgården, som er perfekt til både hyggestunder omkring bålet og madlavning over åben ild.

Påskeferie tilbud


Vi giver 10 % rabat på huslejen og gratis linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder i perioden fra d. 22/3 - 1/4 2024 ved ophold på 3-5 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Priseksempel: Skærtorsdag d. 28. marts - 2. påskedag, mandag d. 1. april 2024

  • 4 overnatninger i feriebolig med to soverum

  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)

  • Linnedpakke (sengelinned og håndklæder) samt forudbetalt el-forbrug

  • Fri adgang til alle faciliteter

  • Slut-rengøring


Pris for to voksne og to børn*: DKK 8.378,-
* Børnepriser gælder for børn fra 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis. 

>> Send en forespørgsel med dine ønskede datoer!

Lækker hjemmelavet mad i hele påskeferien


Vil du hellere bruge påskeferien på alt andet end at stå i køkkenet, står Restaurant Slettestrand klar alle dage med lækre hjemmelavede retter. Maden bliver tilberedt af sæsonens bedste lokale råvarer og med fokus på, at det skal give masser af sund energi til dagens aktiviteter! Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan allerede nu forudbestille halv- eller helpension til gode priser.

Påskeaktiviteter for børn og voksne


I Slettestrand står vi hvert år klar med en række sjove og nære aktiviteter i påsken, hvor der er noget for alle. Aktiviteterne har alle sammen vores fantastiske natur som omdrejningspunkt, og programmet kan bl.a. byde på guidede mountainbike ture, MTB teknik, Krible-krable ture, bålhygge, yoga og saunagus med udsigt over klitterne.

Vi er stadig i gang med at planlægge vores påskeaktiviteter – hold øje med vores aktivitetsprogram, der løbende bliver opdateret med nye aktiviteter. Du kan også følge os på Facebook, hvor aktiviteterne bliver slået op som events.

Book din påskeferie ved Vesterhavet nu!


Kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel via formularen nederste på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen til en skøn påskeferie i Slettestrand!

Skriv til os herunder med dine ønsker!

Forespørgsel på påskeferien 2024

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter


Aktiviteter i Jammerbugten

Hvis I skal ud og se jer lidt omkring, så kan du på VisitJammerbugten.dk se en samlet oversigt over aktiviteter og oplevelser i området.

Se mere på Visitjammerbugten.dk