Oplev forårsnaturen på en aktiv
påskeferie

Aktiv påskeferie ved Vesterhavet

Kom til Slettestrand i påsken, og nyd en aktiv påskeferie ved Vesterhavet. Her kan du glæde dig til masser af skønne oplevelser i naturen, lækker hjemmelavet mad og ikke mindst en lille afbræk fra hverdagen.

Hver påske står vi klar med sjove og nærværende aktiviteter for børn og voksne. Der vil være rige muligheder for at komme ud og oplev den fantastiske forårsnatur, ligesom der selvfølgelig også skal være tid til at hygge os lidt!

Overnatning i påsken


Vi tilbyder overnatning i vores store udvalg af ferielejligheder og feriehuse med kun 200 m til Vesterhavet. Ferieboligerne er i forskellige størrelser og indretninger, herunder en række handicapvenlige ferielejligheder. Alle ferieboliger er med minimum to separate soveværelser, fuldt udstyret køkken, spise-/opholdsstue, badeværelse samt egen balkon, terrasse eller have.

Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget, veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at lave mad over bål.

>> Find din feriebolig her!
Ankomst- og afrejsedage i påskeferien 2022

Ved ophold henover påskeweekenden gælder lejeperioden fra onsdag d. 13/4 eller torsdag d. 14/4 og frem til mandag d. 18/4. Ønsker du at komme tidligere i løbet af påske ugen, kan der være mulighed for et kortere ophold på 2 eller 3 nætter - kontakt os med dine ønsker.

Lækker hjemmelavet mad i hele påskeferien


Vil du hellere bruge påskeferien på alt andet end at stå i køkkenet, står Restaurant Slettestrand klar alle dage med lækre hjemmelavede retter. Maden bliver tilberedt af sæsonens bedste lokale råvarer og med fokus på, at det skal give masser af sund energi til dagens aktiviteter!

Påskeferie tilbud på ophold med pension


Vi giver gratis linned til opholdet ved forudbestilling af halv- eller helpension!

Priseksempel:
4 overnatninger i feriebolig med to soverum inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad) og linned for to voksne og to børn* i påskeferien: 7.860,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

Påskeaktiviteter for børn og voksne


I Slettestrand står vi hvert år klar med en række sjove og nære aktiviteter i påsken, hvor der er noget for alle. Aktiviteterne har alle sammen vores fantastiske natur som omdrejningspunkt, og programmet kan bl.a. byde på guidede mountainbike ture, sanketur, bålhygge, yoga og saunagus med udsigt over klitterne.

Det endelige program til 2022 er ikke helt på plads endnu, men hold øje med vores aktivitetsprogram, der løbende bliver opdateret med nye aktiviteter. Du kan også følge os på Facebook, hvor aktiviteterne bliver slået op som events.

Udover vores egne påskeaktiviteter, er der selvfølgelig også mulighed for at komme ud og besøge nogle af de forlystelser og attraktioner i nærområdet, ligesom vores naboer i Slettestrand og Thorupstrand også står klar med en række aktiviteter og oplevelser.

Book din påskeferie ved Vesterhavet nu!


Påskeferien er altid en travl periode for os i Slettestrand, og vi anbefaler derfor at du bestiller din påskeferie i god tid! Kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel via formularen nederste på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen til en skøn påskeferie i Slettestrand!

Send os en forespørgsel!

Forespørgsel på ophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter


Aktiviteter i Jammerbugten

Hvis I skal ud og se jer lidt omkring, så kan du på VisitJammerbugten.dk se en samlet oversigt over aktiviteter og oplevelser i området.

Se mere på Visitjammerbugten.dk