Fantastiske sommerminder
i Slettestrand

Aktiv sommerferie i Nordjylland

Sommerferien i Slettestrand er noget helt særligt! Her er liv og glade dage med masser af mennesker, dog stadig med tid til ro og fordybelse i den smukke natur ved Vesterhavet.

Book din sommerferie nu - udfyld bookingformularen her!


Sommertilbud: Lej en feriebolig inkl. forplejning


Få 10 % rabat på din feriebolig samt gratis linned ved forudbestilling af halv- eller pension!
Tilbuddet gælder ved ophold på 3-6 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Priseksempel for sommerferien 2024:

 • 4 overnatninger i en feriebolig med to soverum

 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)

 • Linnedpakke og forudbetalt el-forbrug

 • Fri adgang til alle faciliteter

 • Slut-rengøring


Pris for to voksne og to børn*: DKK 9.494,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

>> Send os en forespørgsel til sommerferien nu!

Feriebolig uden forplejning


Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har du selvfølgelig også mulighed for at leje en feriebolig uden forplejning, eller hvor du bare tilkøber enkelte måltider i restauranten. Alle vores ferieboliger har eget veludstyret køkken samt spiseplads. Som boende gæst er du desuden velkommen til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i højbedene omkring aktivitetsgården, hvor der også er mulighed for at grille eller lave mad over bål.

Bo i feriebolig i sommerferien


Hold din sommerferie i Nordjylland og tilbring dagene i smukke naturrige omgivelser tæt på skov, klitter, strand og Vesterhavet. På Feriecenter Slettestrand har vi en helt fantastisk beliggenhed med blot 450 m til Vesterhavet. Svinkløv Plantage, der byder på nogle af Danmarks bedste mountainbike spor, er lige udenfor døren!

Som boende gæst i en af vores hyggelige feriehuse eller -lejligheder får du fri adgang til alle feriecenterets faciliteter, herunder varmtvandsbassin og sauna, stor udendørs legeplads, aktivitetsgård, MTB teknikbane, pejsestue med billard, bordfodbold mm. Dertil tilbyder vi en række spændende sommeraktiviteter, som du kan læse mere om nedenunder.

Med vores store udvalg af både ferielejligheder og -huse i forskellige størrelser og indretninger, kan du være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde sommerferie ved Vesterhavet. Vi tilbyder fleksible sommerferier fra kun 3 overnatninger og opefter samt mulighed for tilkøb af halvpension.

Derfor skal du vælge Feriecenter Slettestrand til din sommerferie:

 • Bo midt i et naturskønt område tæt på skov og strand.

 • Fantastisk MTB lige udenfor døren.

 • Tag din bedste ven med på ferie – vi har hundevenlige ferieboliger!

 • Fri adgang til alle faciliteter under hele ferien.

 • "Boende gæst" rabat på programsatte aktiviteter.

 • Stort udvalg af ferielejligheder og -huse, der passer til ethvert behov.

 • Sommerferie med fleksible ankomst og afrejse datoer.

 • Slutrengøring er altid med i prisen.


Sommerferieaktiviteter for hele familien


Vi tilbyder masser af hyggelige og nære aktiviteter i sommerferien med noget for alle, der kan lide at være aktive i naturen. Du kan bl.a. glæde dig til guidede vandreture, yoga på stranden og trækture på søde og rolige heste. Som en af Danmarks førende mountainbike destinationer, har vi selvfølgelige MTB teknikkurser, guidede MTB ture og MTB for børn på programmet! Vores medejer og hostess, Inger Marie, elsker at underholde vores mindste gæster med en række "hygge-aktiviteter", såsom bålhygge, kreaværksted og hundehvalpe-hygge.

Udover vores programsatte aktiviteter er der altid mulighed for vandsjov eller afslapning for ømme muskler i Havbadehuset, hvor du finder vores skønne varmtvandsbassin og sauna. MTB-afdelingen står hver dag klar med udlejning af vores fede mountainbikes, så du kan komme ud og opleve de fantastiske spor i Svinkløv Plantage. Den store udendørs legeplads og pejsestuen med billard og bordfodbold er altid et hit hos børnefamilier!

Hold øje med vores sommer aktivitetsprogram her – programmet opdateres løbende, det endelige program forventes klar medio juni.

Lækker mad af sommerens bedste råvarer


I Restaurant Slettestrand kan du glæde dig til lækker hjemmelavet mad baseret på gode sæsonråvarer fra lokale producenter. Her står vi hver dag klar med morgenmad, frokost og aftensmad samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan forudbestille halvpension allerede nu til gode priser.

Det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig sommerferie


Nordjylland er uden tvivl én af de mest populære feriesteder i Danmark. Området byder på alt fra strand og smuk natur til kunst, lækker mad, shopping og spændende attraktioner. Med Slettestrand som din base kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som Nordjylland har at byde på, mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Glæd dig til en skøn sommerferie i Nordjylland


Book din sommerferie i Slettestrand allerede i dag! Send os en forespørgsel via formularen nedenfor eller kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen på Feriecenter Slettestrand!

Forespørgsel på sommerferien 2024

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter