Fantastiske sommerminder
i Slettestrand

Aktiv sommerferie i Nordjylland

Hvis du spørger os, er sommerferien i Slettestrand noget helt særligt! Her er liv og glade dage med masser af mennesker, dog stadig med tid til ro og fordybelse i den smukke natur. Vi står selvfølgelig klar med et hav af spændende sommeraktiviteter, hvor alle kan være med. Det gælder uanset om du er til MTB i den fantastiske Svinkløv Plantage, yoga ved Vesterhavet eller hygge omkring bålet.

Udlejning af ferieboliger i sommerferien


Ønsker du at holde din sommerferie i Nordjylland, tilbyder vi udlejning af feriebolig i smukke naturrige omgivelser tæt på Vesterhavet. I sommerferien udlejer vi ferieboligerne i minimum 3 nætter med faste ankomst- og afrejsedage.

Som boende gæst hos os får du fri adgang til alle vores faciliteter under ferien, herunder MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og vores nye aktivitetsgård. Dertil tilbyder vi en række spændende sommeraktiviteter, som du kan læse mere om nedenunder.

Med vores store udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger, kan du være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde sommerferie ved Vesterhavet.

Læs mere om vores ferieboliger og se priserne her.

Sommertilbud på udlejning af ferieboliger inkl. forplejning


Vi giver 10 % rabat på huslejen samt gratis linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder ved ophold på 3-6 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Priseksempel for sommerferien 2023:
4 overnatninger for to voksne og to børn* i en feriebolig med to soverum, inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad) og linned: DKK 8.952,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

Ferieudlejning med egen forplejning


Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget, veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at grille eller lave mad over bål.

Sommerferieaktiviteter for hele familien


Vi tilbyder masser af hyggelige og nære aktiviteter i sommerferien, med noget for alle, der kan lide at være aktive i naturen. Vi har bl.a. kurser i MTB-teknik, guidede ture og yoga. Vi skal selvfølgelig ud i naturen og samle spiselige urter, og der vil være hyggelige aktiviteter i Madsmedjen med madlavning over bål. Som altid, bager vi pandekager og hygger i gården hver tirsdag aften - ligesom du kan komme på hestevognstur med kaffe og kage*. Kommer du på sommerferie med familien, vil der også være sjove aktiviteter til vores mindste gæster, f.eks. bålhygge med snobrød og pandekager, snitteværksted, kreativt værksted, MTB for børn, trækture på rolige heste m.m. Der er også mulighed for vandsjov eller afslapning for ømme muskler i Havbadehuset, hvor du finder vores skønne varmtvandsbassin og sauna.

For at få mest muligt ud af vores sommer aktivitetsprogram, opfordre vi til et ophold med ankomst lørdag eller onsdag. Hold øje med vores sommer aktivitetsprogram her - programmet opdateres løbende, det endelige program forventes klar medio juni.

* Hestevognstur skal som udgangspunkt forudbestilles - ring gerne og forhør jer om muligheden på det tidspunkt I kommer!

Lækker mad af sommerens bedste råvarer


I Restaurant Slettestrand kan du glæde dig til lækker hjemmelavet mad baseret på gode sæsonråvarer fra lokale producenter. Her står vi hver dag klar med morgenmad, frokost og aftensmad, samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan forudbestille halv- eller helpension allerede nu til gode priser.

Det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig sommerferie


Nordjylland er uden tvivl én af de mest populære feriesteder i Danmark. Området byder på alt fra strand og smuk natur til kunst, lækker mad, shopping og spændende attraktioner. Med Slettestrand som din base, kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som Nordjylland har at byde på mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Glæd dig til en skøn sommerferie i Nordjylland


Er du klar til at booke din sommerferie i Slettestrand? Så kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen hos Feriecenter Slettestrand.

Forespørgsel på sommerferien 2023

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter