Vilde oplevelser i
Vinterferien

Aktiv vinterferie ved Vesterhavet

Skal du holde vinterferie i Danmark? Her i Slettestrand elsker vi at være ude i naturen hele året! Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en vild vinterferie ved Vesterhavet, hvor vi står klar med masser af sjove vinterferie aktiviteter i Nordjyllands smukke natur.

Overnatninger og ophold i vinterferien


Ønsker du at holde vinterferien i Slettestrand, tilbyder vi både udlejning af ferieboliger uden forplejning samt ophold inklusiv forplejning. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du glæde dig til at bo i smukke naturrige omgivelser mellem hav og skov. Dertil får du, som boende gæst, fri adgang til alle vores faciliteter, herunder varmtvandsbassinet og saunaen, MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og vores hyggelige aktivitetsgård "Grønnegården" med tænd-selv bålhygge.
Ferieboliger lige ved Vesterhavet

Vi tilbyder et stort udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger og med kun 450 m til Vesterhavet. Derfor kan du altid være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde vinterferien ved Vesterhavet.

Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at lave mad over bål.
Vinterferietilbud på ferieudlejning inklusiv forplejning

Vi giver 10 % rabat på huslejen samt gratis linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder i perioden fra d. 11/2 - 19/2 2023 ved ophold på 4-6 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Derudover har vi valgt at forlænge vores 2022 priser til slut februar, hvilket betyder, at du kan booke din 2023 vinterferie til 2022 priser.

Priseksempel:
4 overnatninger i feriebolig med to soverum inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad) og linned for to voksne og to børn* i vinterferien: 6.488,50
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

>> Send en forespørgsel til vinterferien her!

Spis godt i vinterferien


Hold energiniveauet højt under vinterferiens mange aktiviteter med sund og lækker forplejning fra Restaurant Slettestrand. Her serverer vi god, hjemmelavet mad baseret på sæsons bedste råvarer. Hver dag i vinterferien står vi klar med morgenmad, frokost og aftensmad, samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan allerede nu forudbestille halv- eller helpension til gode priser.

Bordbestilling i Restaurant Slettestrand
Er du på ophold inklusive forplejning, vil der automatisk blive booket et bord til jer i restauranten, ellers anbefaler vi bordbestilling i god tid! Kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vilde vinterferie aktiviteter


Når du er på vinterferie i Slettestrand, har du mulighed for at deltage i sjove og nære aktiviteter for hele familien. Vores aktivitetsprogram er for alle, der kan lide at være aktive i den vilde danske natur. Vi har bl.a. en Vinter Vandretur med Madsmedjen, Krible Krable tur og pandekagehygge. For alle os der elsker MTB, vil der være guidede MTB ture for familier og MTB for børn på teknikbanen! Det er selvfølgelig også muligt at få varmen igen og få musklerne løsnet op indendørs bl.a. med yoga, saunagus eller en tur i vores dejlige varmtvandsbassin.
Sjov i vinterferien for hele familien

Til dig, der holder vinterferie med børn, tilbyder vi også et bredt udvalg af børnevenlige aktiviteter, herunder bålhygge, snitteværksted, trækture på rolige heste og kreahygge.

Se alle vores vinterferie aktiviteter i aktivitetsprogrammet!

Et springbræt for gode oplevelser i vinterferien


Nordjylland er et populært feriested i Danmark – også om vinteren! Området omkring Slettestrand byder på alt fra smuk natur til kunst, madoplevelser, shopping og sjove attraktioner. Med Slettestrand som din base kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som vinterferien i Nordjylland kan byde på, mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Vi gøre opmærksomme på, at ikke alle attraktioner holder åbent i løbet af vinterperioden, og vi anbefaler derfor, at du tjekker åbningstider inden besøget.

Book din vilde vinterferie ved Vesterhavet nu!


Vi oplever stor efterspørgsel på ophold i skoleferierne. Derfor anbefaler vi, at du bestiller dit vinterferieophold i god tid! Kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel via formularen nederste på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen på Feriecenter Slettestrand.

Forespørgsel på Vinterferien 2023

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter