Vilde oplevelser i
Vinterferien

Aktiv vinterferie ved Vesterhavet

Skal du holde vinterferie i Danmark? Her i Slettestrand elsker vi at være ude i naturen hele året! Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en vild vinterferie ved Vesterhavet, hvor vi står klar med masser af sjove vinterferie aktiviteter i Nordjyllands smukke natur.

Book din vinterferie nu - udfyld bookingformularen her!

Vinterferieophold i Nordjyllands fantastiske natur


Hold din vinterferie i Slettestrands smukke omgivelser med skoven og det brusende Vesterhav lige udenfor døren. Her kan du glæde dig til masser af outdoor oplevelser i den vilde vinternatur med mulighed for at få varmen igen i det skønne varmtvandsbassin og sauna. Efter en aktiv dag i naturen, kan du få genopfyldt energidepoterne i Restaurant Slettestrand, der står klar med lækre hjemmelavede måltider af de bedste lokale råvarer.

Vi tilbyder et stort udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger og med kun 450 m til Vesterhavet. Derfor kan du altid være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde vinterferien ved Vesterhavet. Som boende gæst hos os, får du fri adgang til alle feriecenterets faciliteter, herunder Havbadehuset med varmtvandsbassin og sauna, MTB teknikbanen, den store udendørs legeplads og aktivitetsgården med bålplads og snitteværksted.

Vinterferietilbud - vinterophold inkl. forplejning


Vi giver 10 % rabat på huslejen samt gratis linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder i perioden fra d. 9/2 - 24/2 2024 ved ophold på 3-5 nætter. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Derudover har vi valgt at forlænge vores 2022 priser til slut februar, hvilket betyder, at du kan booke din 2023 vinterferie til 2022 priser.

Vild Vinterferie aktivitetspakke

Ønsker du at deltage i vores Vild Vinterferie aktiviteter, kan du med fordel tilkøbe vores aktivitetspakke, der giver fri adgang til vores programsatte aktiviteter i 3 dage.

  • 350,- /voksen (værdi: 573,-)

  • 175,- /barn, 3-12 år (værdi: 288,-)


Aktivitetspakken tilbydes kun som tilkøb til overnatning i vinterferien. Tilmelding til aktiviteterne er nødvendig og foregår online. Ved bestilling af aktivitetspakken vil du få en rabatkode, der giver gratis tilmelding til aktiviteterne. Vi gøre opmærksom på, at der kan være begrænset med pladser på nogle aktiviteter, og pladserne bookes efter først-til-mølle princippet. 

Priseksempel for vinterferien 2024:

  • 4 overnatninger i feriebolig med to soverum

  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)

  • Vild Vinterferie aktivitetspakke

  • Linned (sengelinned og håndklæder) samt forudbetalt el-forbrug

  • Fri adgang til alle faciliteter

  • Slut-rengøring


Pris for 2 voksne og 2 børn*: DKK 8.166,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

Spis godt i vinterferien


Hold energiniveauet højt under vinterferiens mange aktiviteter med sund og lækker forplejning fra Restaurant Slettestrand. Her serverer vi god, hjemmelavet mad baseret på sæsons bedste råvarer. Hver dag i vinterferien står vi klar med morgenmad, frokost og aftensmad, samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan allerede nu forudbestille halv- eller helpension til gode priser.

Bordbestilling i Restaurant Slettestrand
Er du på ophold inklusive forplejning, vil der automatisk blive booket et bord til jer i restauranten, ellers anbefaler vi bordbestilling i god tid! Kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.
Ferieudlejning med egen forplejning

Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i aktivitetsgården, hvor der også er mulighed for at lave mad over bål.

Vilde vinterferie aktiviteter


Når du er på vinterferie i Slettestrand, har du mulighed for at deltage i sjove og nære aktiviteter for hele familien. Vores aktivitetsprogram er for alle, der kan lide at være aktive i den vilde danske natur. Vores Vild Vinterferie program byder bl.a. på: træklatring i Svinkløv Plantage, skattejagt, bålhygge, yoga og lav-selv pizza i Madsmedjen. Til dig, der elsker MTB er der selvfølgelig mulighed for at leje en mountainbike og køre en tur på de fede spor i Slettestrand, og vores uddannede mountainbike instruktører står klar til et give et teknikkursus eller guidet tur i området. Efter en aktiv og oplevelsesrig dag i den fantastiske vinternatur kan du få varmen igen og få musklerne løsnet op med saunagus eller en tur i vores dejlige varmtvandsbassin.

Se vores Vild Vinterferie program!

Et springbræt for gode oplevelser i vinterferien


Nordjylland er et populært feriested i Danmark – også om vinteren! Området omkring Slettestrand byder på alt fra smuk natur til kunst, madoplevelser, shopping og sjove attraktioner. Med Slettestrand som din base kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som vinterferien i Nordjylland kan byde på, mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Vi gøre opmærksomme på, at ikke alle attraktioner holder åbent i løbet af vinterperioden, og vi anbefaler derfor, at du tjekker åbningstider inden besøget.

Book din vilde vinterferie ved Vesterhavet nu!


Vi oplever stor efterspørgsel på ophold i skoleferierne. Derfor anbefaler vi, at du bestiller dit vinterferieophold i god tid! Kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel via formularen nederste på siden.

Du har nu også mulighed for at tjekke ledige datoer og booke din feriebolig online. Ønsker du at benytte dig af vores vinterferie tilbud, skal du blot skrive det i kommentarfeltet inden du gennemmfører bookingen - så sørger vi for at tilføje forplejning, linned og rabatten til din reservation.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen på Feriecenter Slettestrand.

Forespørgsel på Vinterferien 2024

1Adresse
2Ophold
3Forplejning
4Aktiviteter