Vilde oplevelser i
Vinterferien

Aktiv vinterferie ved Vesterhavet

Skal du holde vinterferie i Danmark? Her i Slettestrand elsker vi at være ude i naturen hele året! Derfor glæder vi os til at byde dig og familien velkommen til en vild vinterferie ved Vesterhavet. Vi står klar i både uge 7 og 8 med masser af sjove vinterferie aktiviteter i Nordjyllands smukke natur.

Overnatninger og ophold i vinterferien


Ønsker du at holde vinterferien i Slettestrand, tilbyder vi både udlejning af ferieboliger uden forplejning samt ophold inklusiv forplejning. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du glæde dig til at bo i smukke naturrige omgivelser mellem hav og skov. Dertil får du, som boende gæst, fri adgang til alle vores faciliteter, herunder varmtvandsbassinet, MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og vores nye aktivitetsgård med tænd-selv bålhygge.
Ferieboliger lige ved Vesterhavet

Vi tilbyder et stort udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger og med kun 200 m til Vesterhavet. Så du kan være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde vinterferien ved Vesterhavet.

Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget, veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at lave mad over bål.

Læs mere om vores ferieboliger og se priser her.
Vinterferietilbud på ferieudlejning inklusiv forplejning

Vi giver gratis linned og el-forbrug til opholdet ved forudbestilling af halv- eller helpension!
Tilbuddet gælder uanset antal nætter. Ved 3-6 nætter giver vi desuden 10 % rabat på huslejen. Fra 7 nætter og opefter er huslejen allerede til en fordelagtig pris.

Priseksempel:
4 overnatninger i feriebolig med to soverum inklusiv halvpension (morgenmad og aftensmad), el-forbrug og linned for to voksne og to børn* i vinterferien: 6.641,-
* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

Send en forespørgsel til vinterferien her!

Spis godt i vinterferien


Hold energiniveauet højt under vinterferiens mange aktiviteter med sund og lækker forplejning fra Restaurant Slettestrand. Her serverer vi god, hjemmelavet mad baseret på sæsons bedste råvarer. Hver dag i vinterferien står vi klar med morgenmad, frokost og aftensmad, samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan allerede nu forudbestille halv- eller helpension til gode priser.

Bordbestilling i Restaurant Slettestrand
Er du på ophold inklusive forplejning vil der automatisk bliver booket et bord til jer i restauranten - ellers anbefaler vi bordbestilling i god tid! Kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vilde vinterferie aktiviteter


Når du er på vinterferie i Slettestrand, har du mulighed for at deltage i sjove og nære aktiviteter for hele familien. Vores aktivitetsprogram er for alle, der kan lide at være aktive i den vilde, danske natur. Vi har bl.a. sanketure i naturen med Madsmedjen, madlavning over bål, pandekagehygge og udflugt i hestevogn med kaffe og kage. For alle os, der elsker MTB vil der være guidede MTB ture og teknikkurser. Det er selvfølgelig også muligt at få varmen igen og få musklerne løsnet op indendørs, bl.a. med yoga, saunagus eller en tur i vores dejlige varmtvandsbassin.
Sjov i vinterferien for hele familien

Til dig, der holder vinterferie med børn, har vi også masser af børnevenlige aktiviteter på programmet, herunder bålhygge, snitteværksted, trækture på rolige heste og MTB for børn.

Hold øje med denne side for vores vinterferie aktivitetsprogram 2022!

Et springbræt for gode oplevelser i vinterferien


Nordjylland er et populært feriested i Danmark – også om vinteren! Området omkring Slettestrand byder på alt fra smukke natur til kunst, madoplevelser og shopping. Med Slettestrand som din base kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som vinterferien i Nordjylland kan byde på mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Se et udpluk af de attraktioner og oplevelser, som vi anbefaler i nærområdet!

Vi gøre opmærksomme på, at ikke alle attraktioner holder åbent i løbet af vinterperioden, og vi anbefaler derfor, at du tjekker åbningstider inden besøget.

Book din vilde vinterferie ved Vesterhavet nu!


Vi oplever stor efterspørgsel på ophold i skoleferierne. Derfor anbefaler vi at du bestiller dit vinterferieophold i god tid! Kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel via formularen nederste på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen hos Feriecenter Slettestrand.

Forespørgsel på Vinterferien 2022

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter