Giv en god oplevelse med et
gavekort

Gavekort til gode oplevelser

Mangler du en særlig gave til én, du holder af? Med et gavekort til Slettestrand giver du gode og uforglemmelige oplevelser, der holder for livet.

Køb gavekort her!

I Slettestrand tilbyder vi to typer gavekort, så du kan forkæle dén, du holder af med en helt speciel gave. Der er oplevelses gavekort, som kan bruges til et bestemt ophold eller en særlig oplevelse. Her kan du vælge ud fra en lang række oplevelser, der spænder over alt fra et afslappende weekendophold til fede MTB oplevelser eller en lækker middag for 2 i Restaurant Slettestrand. Der er også mulighed for at købe et gavekort på et beløb, så den heldige modtager helt selv kan vælge, hvordan det skal bruges.

Når du skal købe et gavekort til Slettestrand:  • Vælg en bestemt oplevelse eller giv et beløb – se udvalget af oplevelser her!

  • Køb online og print selv derhjemme.

  • Alle gavekort gælder i 3 år.


> Køb gavekort her

Print selv gavekort


Er du sent ude? Alle vores gavekort er "print selv gavekort", der kan bestilles og købes online, lige når det passer dig. Du modtager gavekortet på mail indenfor ganske kort tid, hvorefter du selv kan printe det eller videresende mailen til den heldige modtager.

Lav dit eget gavekort


Har du allerede bestilt og betalt et ophold og mangler du blot noget at skrive en hilsen på? Så kan du lave dit eget gavekort ved at downloade vores skabelon på et "fiktivt" gavekort herunder. Når du henter filen, får du en redigerbar PDF i vores stil med plads til at skrive en kort hilsen til modtageren samt vigtig info om gavens indhold, f.eks. type af ophold, dato osv.
Husk at gøre modtageren opmærksom på at gavekortet IKKE fungerer som et værdibevis. 

Gavekort til MTB oplevelser - fiktivt

Gavekort til ophold - fiktivt

Betingelser for gavekort til Slettestrand  • Gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke forlænges.

  • Gavekort kan ikke byttes til kontanter, men til et andet produkt af samme værdi, som vi tilbyder.

  • Gavekort kan ikke bruges til ydelser som tilbydes af eksterne samarbejdspartnere og som vi blot formidler (fx ture i hestevogn, behandlinger og mindfulness).


Har du spørgsmål eller særlige ønsker til gavekortet, er du meget velkommen til at kontakte os!

> Se alle gavekort her!