Gaver der holder
For livet

Mangler du en gave til én du holder af?

Så står vi klar med gavekort til oplevelser i Slettestrand. Du kan købe et gavekort på et bestemt ophold, en særlig oplevelse eller et beløb så modtageren helt selv kan vælge. Du kan bestille og købe gavekortet online lige når det passer dig!

Et gavekort til Feriecenter Slettestrand kan bruges til alt lige fra et weekendophold, et mountainbikeophold, en god middag i Restaurant Slettestrand, cykelleje og meget, meget mere. Du kan også købe et gavekort på et beløb, så den heldige modtager helt selv kan vælge.

Sent ude? Du kan bestille og købe gavekortet online og så modtager du gavekortet inden for ganske kort tid på mail, så du selv kan printe det eller videresende det til modtageren!

Har du allerede bestilt og betalt et ophold og mangler du blot noget at skrive en hilsen på til den heldige modtager, så kan du downloade et "fiktivt" gavekort (redigerbar PDF) herunder. Husk at gøre modtageren opmærksom på at gavekortet IKKE fungerer som et værdibevis. 

Gavekort_MTB_Oplevelser_fiktivt

Gavekort_Ophold_fiktivt
Betingelser for gavekort


  • Gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke forlænges.

  • Gavekort kan ikke byttes til kontanter, men til et andet produkt af samme værdi, som vi tilbyder.

  • Gavekort kan ikke bruges til ydelser som tilbydes af eksterne samarbejdspartnere og som vi blot formidler (fx ture i hestevogn, behandlinger og mindfulness).


Har du spørgsmål eller særlige ønsker til gavekortet, er du meget velkommen til at kontakte os!

Køb gavekort online her!