Ferie med Sikkerhedsnet
i Slettestrand

Ferie med sikkerhedsnet - et aflastningsophold

Hos Feriecenter Slettestrand tilbyder vi et aflastningsophold for dig, som kunne tænke sig at komme på ferie uden din institution, selvom du er udviklingshæmmet eller på anden vis har særlige behov. Vi sørger for trygge rammer, aktiviteter og oplevelser under dit ophold. Vi kalder det for "Ferie med sikkerhedsnet".

Når du er på ferie med sikkerhedsnet, kan du enten tage afsted alene, med din kæreste eller en god ven eller veninde fra dit bofællesskab. Opholdet er et aflastningsophold og varierer efter, hvor mange dage du har lyst til og mulighed for at være væk. Opholdet er inklusiv ophold i feriebolig, måltider i Restaurant Slettestrand samt en række aktiviteter og hjælpertimer.

Læs mere om ferie med sikkerhedsnet og se priser herunder. Du kan også se billeder af nogle af de dejlige mennesker, vi har haft på ophold igennem årene.
Planlægning

Planlægning af opholdet sker i samarbejde med Inger Marie Kronborg, som er medejer af Feriecenter Slettestrand. Inger Marie har mange års erfaring med at støtte personer med nedsat funktionsniveau via sit tidligere arbejde på Brangstrupskolen i Ringe på Fyn. Hun er desuden uddannet speciallærer.
Støtte under opholdet

Uddannede pædagoger og friske hjælpere sikrer den nødvendige støtte under opholdet. Det vil sige afhentning på banegård eller rutebilstation, hjælp ved medicinbrug, hygiejne, udlevering af lommepenge og andre individuelle behov.
Aktiviteter og oplevelser

Det sociale samspil med andre skabes via aktiviteter, udflugter og hygge samt festarrangementet Musik og Danseaften. Vi har mulighed for at fokusere på de aktiviteter, som du kan lide. Det kan for eksempel være svømning, ridning, cykling, fodbold mm. Aktiviteter og oplevelser finder sted i tæt samspil med vores boenhed Delfinen. I Delfinen bor der otte unge, aktive mennesker med handicap. De arbejder i dagbeskæftigelse på feriecentret og kender huset ud og ind. Du kan læse mere om vores aktiviteter her. 
Forplejning

Restaurant Slettestrand serverer sund, hjemmelavet mad på buffet morgen, middag og aften. Vores køkken er baseret på gode sæsonråvarer fra spændende og entusiastiske producenter. Vi vælger ud fra kvaliteten og smagen af råvaren, men også etikken spiller en stor rolle. Dyrevelfærd, samt ressourceforbrug er nøgleord, sammen med økologi og nærhed. Ferie med sikkerhedsnet er inklusiv helpension. Vi laver gerne specialkost, hvis du er diabetiker, har glutenallergi, er på skånekost eller lignende.
Overnatning

Under dit ophold bor du i en ferielejlighed på 52-65 m² med 2-3 separate soverum. Du har mulighed for at dele lejlighed med en anden eller få din egen lejlighed, det fremgår af nedenstående priser. Ferielejligheden har køkken, bad og kombineret opholds/spisestue. Der er TV med DVD samt trådløst Internet. Vi har handicapvenlige ferielejligheder med loftlift og elevationsseng samt diverse hjælpemidler. Læs mere om vores ferieboliger her.

 
Datoer


Datoerne for Ferie med Sikkerhedsnet i 2024 er fra d. 29. juli – 2. august. 

Opholdet er inklusiv ophold i feriebolig, helpension fra aftensmad på ankomstdagen til og med morgenmad på afrejsedagen, linnedpakke inkl. håndklæder, el-forbrug, slutrengøring, aktivitetspakke indeholdende pandekagehygge tirsdag aften, festaften med dans og musik onsdag aften og hestevognsudflugt med kaffe og kage, ridning og tur til Hjortdal Dyrefarm. Opholdet er desuden inklusiv hjælpertimer svarende til 1 time pr. person pr. dag. Derudover er der fri adgang til: Varmtvandsbassin med loftlift, træningsrum for kørestolsbrugere, aktivitetsrum mm.

Ekskl. er bl.a. lommepenge, indgang til attraktioner som Fårup Sommerland, kørsel, ekstra hjælpertimer til f.eks. mere omfattende personlig pleje/hygiejne m.v.

Kontakt os på mail@slettestrand.dk for nærmere info, priser og tilmelding. 

Send os en forespørgsel!

Forespørgsel på ophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter