Få fornyet energi med vores fantastiske
Hverdagstilbud

Trænger du til en pause fra hverdagen?

I Slettestrand danner vores naturrige omgivelser den perfekte ramme for et afslappende ophold, der giver fornyet energi til krop og sjæl.

Med vores hverdagstilbud får du 2 overnatninger, hvor du kan cykle på vores fantastiske MTB spor, vandre i den åndeløse natur, bade i vores dejlige varmtvandsbassin og spis godt i Restaurant Slettestrand. Invitér én du har kær med på opholdet, og så har I opskriften på et fantastisk afbræk fra hverdagen, som I sjældent vil glemme. Alt det får I til kun:

895,-/pers. ved min. to personer i ferieboligen (normalpris: 1270,-/pers.)

Hverdagstilbuddet er inklusiv to overnatninger i feriebolig, dagens menu serveret på buffet på ankomstdagen, morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet på mellemdagen, og morgenbuffet på afrejsedagen. Derudover får I linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne.

Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 150,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomst – eller afrejsedag ved et tillæg.

Hverdagstilbuddet gælder frem til d. 3/4 2020 ved 2 overnatninger med ankomst søndag - onsdag.

Send os en forespørgsel!

Forespørgsel på ophold

1 Adresse
2 Ophold
3 Aktiviteter