Forplejning

Som en del af et kursusophold på Feriecenter Slettestrand hører også gastronomiske oplevelser. Vores køkken er baseret på gode råvarer og ærlig mad, tilberedt fra bunden.

Vi bruger mange lokale og økologiske produkter og udvikler løbende. Restaurant Slettestrands kokke og elever er passionerede og sætter en ære i at give vores gæster en oplevelse. Vi bager stort set alt brød samt alle kager selv. Alle fonder og supper er hjemmelavede. Fisken er frisk fra Vesterhavet og grøntsagerne kommer fra lokale producenter.

Under jeres kursusophold serveres morgenmad og frokost på buffet i vores store restaurant. Her vil I møde vores andre gæster, som fx er på ferieophold. Aftensmåltidet vil, så vidt det er muligt, foregå i eget lokale, så I i ro kan dyrke det sociale samvær.

En typisk kursusmenu består af forret og hovedret serveret på tallerken eller buffet. Dessert kan tilkøbes. Vi sammensætter menuerne fra dag til dag ud fra sæsonens udvalg, men tager gerne hensyn til specifikke behov eller ønsker.

Et eksempel på en kursusmenu kunne være...

Forret
Hjemmerøget kulmule med enebær og porse, hertil
salater med æblevinaigrette samt hjemmebagt knækbrød.


Hovedret
Porcetta af frilandsgris med frisk salvie og rosmarin, hertil
honningbagte jordskokker, ristede kantareller og salviesauce.


 



Læs mere om Restaurant Slettestrand