Hold dit kursus i uformelle rammer i Madsmedjen

Hold jeres kursus, møde eller personalearrangement i uformelle og rustikke rammer på "Den gamle Smedje" som er vores gård i Hjortdal, hvor du også finder Madsmedjen. Her har vi både ferielejligheder, stort fælles lokale, vildmarkskar, svedehytte og Madsmedjen med de brændfyrede ovne og faciliteter til kurser og møder.

Kursusophold og møder i Den Gamle Smedje


Når du holder dit kursus eller møde i Madsmedjen vil der herske en afslappet og uformel stemning. Her er omdrejningspunktet samværet omkring naturoplevelser og spændende madlavning. Her vil ikke være tjenere i fine skjorter og strygejern på værelset - til gengæld vil der være oplevelser for alle sanser, dygtige kokke og naturentusiaster samt tid til ro og fordybelse. Kurser og møder holdes for grupper på 8-30 personer. Er I flere, kan I stadig få den fantastiske oplevelse med et besøg i Madsmedjen kombineret med et kursusophold på Feriecenteret.

Opholdene herunder er eksempler og kan tilpasses jeres behov og tidsplan.

Dagsmøde kl. 9.00-16.00


Morgenmad serveres i lokalet: Hjemmebagt brød, økologiske oste, smør og pålæg, hjemmelavet syltetøj, honning, økologisk frugt og grønt, økologiske æg, saft, kaffe og the.

Tid til møder med mere, der kan arbejdes i to lokaler.

Mulighed for sanketur med kokken, find råvarerne til frokosten i den smukke klitplantage og vær med til at lægge sidste hånd på menuen i det brændefyrede køkken.

Frokost ved pejsen eller ude, hvis vejret er til det. 1 Thy øl, Søbogaard saft eller et glas økologisk vin til frokosten. Flere drikkevarer kan tilkøbes.

Mere tid til møder og arbejde.

Vælg mellem hjemmebagt kage med naturens frugt og bær eller sund snack.

Kaffe, vild urtete, æbler fra haven og koldt vand til rådighed hele dagen. 

DKK 695,- pr. kursusdeltager inklusiv sanketur og madlavningsaktivitet.
DKK 595,- pr. kursusdeltager uden sanketur og madlavningsaktivitet. 


1 ½ Kursusdøgn


Dag 1:

Morgenmad serveres i lokalet og består af hjemmebagt brød, økologiske oste, smør og pålæg, hjemmelavet syltetøj, lokal honning, økologisk frugt og grønt, økologiske æg, saft, kaffe og the.

Tid til møder med mere, der kan arbejdes i to lokaler

Frokostret af egnens og årstidens bedste råvarer serveres ved pejsen eller udenfor hvis vejret er til det. Der er en øko øl eller Søbogaard saft til frokosten.

Mere tid til møder og arbejde.

Hjemmebagt kage med naturens frugt og bær eller sund snack efter ønske.

Sanketur med kokken, find råvarerne til middagen i den smukke klitplantage, og vær med til at tilberede menuen i det brændefyrede køkken. Der er ½ flaske økologisk vin per deltager til at nyde både til madlavningen og middagen. Der kan tilkøbes flere drikkevarer.

Hjemmelavede natursnacks og en rom fra Nordisk Brænderi til aftenhygge ved pejsen eller i vildmarkskarret efter ønske.

Overnatning på gårdens værelser, nogle værelser skal deles med en kollega.

Dag 2:

Vi anbefaler en morgendukkert eller gåtur i plantagen på egen hånd til at starte dagen på. Yoga, MTB tur med mere kan tilkøbes.

Morgenmad serveres i lokalet og består af hjemmebagt brød, økologiske oste, smør og pålæg, hjemmelavet syltetøj, honning, økologisk frugt og grønt, økologiske æg, saft, kaffe og the.

Tid til møder med mere.

Lav-selv frokostpizza sammen med kokken, af lokale og økologiske råvarer i den brændefyrede ovn. Der er en øko øl eller Søbogaard saft til frokosten.

Tid til møder med mere.

Hjemmebagt kage med naturens frugt og bær eller sund snack efter ønske.

Kaffe, vild urtete, frugt og koldt vand til rådighed under møder.

DKK 1895,- pr. kursusdeltager.

Vi kan tilbyde flere aktiviteter og oplevelser, og opholdet kan sammensættes så det passer ind i jeres program. Et kursus eller møde hos os kan for eksempel kombineres med:

 • Yoga i haven, skoven eller på stranden.

 • Snapse- og ginsmagning hos Nordisk brænderi.

 • Ølsmagning eller vinsmagning.

 • Vandreture med eller uden guide.

 • Svampe eller snapseture med fremstilling af smagsprøver.

 • Tur på mountainbike med eller uden instruktør samt leje af MTB.

 • Teambuildings aktiviteter.

 • Østers, champagne og solnedgang på stranden.

 • Overnatning i det fri.

 • Bålhygge og bålmad.

 • Saunagus og varmtvandsbassin.


Spørg gerne på muligheder og priser!

Overnatning


Gården er landsbyens gamle smedje, og er nyrenoveret, men enkelt indrettet. Overnatning forgår i ferielejligheder og derfor skal værelser og toilet deles med kollegerne, afhængig af antal personer kan der være mulighed for nogle enkeltværelser.

Der er ikke strygejern på værelset eller room service - og i får endda selv lov at rede jeres seng! Vi lover til gengæld at i bliver opvartet med god mad og uforglemmelige oplevelser og at i får nogle fantastiske dage sammen med kollegerne!

Find mere info, oversigt over lejligheder mm. her!

Anbefalinger fra gæster


"Jeg har lige besøgt Madsmedjen sammen med seks kollegaer og 32 kunder, og jeg vil sige at, et mere perfekt sted til teambuilding, MTB, networking m.m findes næppe. Vi fik en udsøgt behandling, både under planlægning, bestilling og især under opholdet. Kresten er den perfekte vært til et sådant arrangement – han er spændende, dygtig men mest af alt så er han fleksibel og "nem"… Vi har alle nyt hans selskab og jeg lover at vi kommer retur! Også personalet nede på Feriecenteret er unikke – hurtige til at hjælpe, finde ekstra cykler osv. Alle fortjener ros!"
- Unidrain

"Vi var 12 fra Sekretariat for Børn og Kultur i Brønderslev Kommune, som  havde en skøn eftermiddag og aften sammen med Kresten Kronborg. Kresten er afslappet og fuld af humor. Og så er han en superdygtig kok og naturvejleder. Vi var først på en spændende naturvandring i et par timer, hvor vi indsamlede urter, som vi senere skulle lave mad af. Vi lærte en masse om naturens spisekammer og vi havde nogle gode grin sammen undervejs i den smukke natur. Vejret indbød til madlavning inden døre, så vi nød godt af de rustikke og autentiske rammer, som er etableret i Madsmedjen. Vi blev opdelt i hold og lavede en super lækker 3-rettes menu. Undervejs fik vi en masse gode råd af Kresten om madlavningen. Kresten var behagelig, rolig og dygtig. Vi følte os hjemme og godt tilpas fra start til slut. Det vi gerne ville have ud af turen, var styrkede relationer og et endnu bedre grundlag for at samarbejde på tværs i vores sekretariat. Vi fik en masse oplevelser sammen og blev bekræftet i, at vi både vil og kan samarbejde, når vi har opgaver, der indbyder til det."
- Brønderslev kommune

"Vi har deltaget hele vores personalegruppe fra Toppedalskolen/LBO/SFO i Madsmedjen´s nak og æd arrangement. Vi har fået de bedste tilbagemeldinger fra alle – Det bedste personalearrangement, vi har holdt nogensinde. Dejligt at kombinere naturen med samvær, konkurrencer og madlavning. Alle kan deltage uanset alder – og alle synes det var en fantastisk dag. Det kan helt klart anbefales til alle andre – og vi gør det helt sikkert en anden gang."
- Vesthimmerlands kommune

Forespørgsel på kursus

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter