Kig ud til den flotte natur fra vores
Mødelokaler

Mødelokaler

Hos Feriecenter Slettestrand tilbyder vi en række lyse lokaler, hvor du kan holde kursus eller møde med udsigt til den flotte natur ved Vesterhavet.

Bordopstilling i lokalerne tilpasses naturligvis efter jeres ønsker og behov, og her kan vi rådgive jer omkring, den optimale indretning til jeres arrangement.

Alle mødelokaler er som standard udstyret med følgende faciliteter:

  • Dataprojektor

  • Whiteboardtavle og flipover

  • Trådløst internet (fiberforbindelse)

  • Blokke, kuglepenne mm.

  • Kopimaskine S/H og farvetryk gennem receptionen

  • Teknisk support

  • Efter aftale: højttaleranlæg, trådløs headset, CD-afspiller, TV og DVD


Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte personalet, skulle du have andre ønsker eller behov til mødelokalet.

Handicapvenlige mødelokaler


Vi er stolt af at kunne tilbyde fuld tilgængelighed til alle vores mødelokaler via elevator samt nem adgang til handicaptoilet. Vi tilbyder desuden mulighed for teleslynge til mødet, så alle kan deltage i mødet uanset forudsætninger.

Vores mødelokaler...


Lien

Lien er et stort og lyst kursus/konference lokale, der også bruges til større selskaber, konfirmationer og bryllupper. Lokalet er beliggende på første sal af Feriecenter Slettestrands hovedbygning med udsigt til Lien skrænten og Svinkløv Plantage. Lokalet er med fuld tilgængelighed med adgang via elevator samt nem adgang til handicaptilgængelige faciliteter.

Kapacitet: maks. 75 deltagere.
Fisken

Med en fantastisk udsigt over de smukke naturrige omgivelser samt masser af naturlys, danner Fisken de helt perfekte rammer til både festlige og faglige arrangementer. Herfra kan I både nyde synet af Vesterhavet, kun 200 m fra feriecenteret, og kigge ud over trætopperne i Svinkløv Plantage. Lokalet ligger på første sal af Feriecenter Slettestrands hovedbygning med tilgængelig adgang til lokalet via elevator samt nem adgang herfra til handicapvenlige toiletfaciliteter.

Kapacitet: maks. 30 deltagere.
Havudsigt

Havudsigt er et hyggeligt lokale beliggende på første sal af Feriecenter Slettestrands hovedbygning med udsigt ud over feriecenterets gårdplads i retning mod Vesterhavet. Lokalet bruges både til både selskaber og møder/kurser. Der er fuld tilgængelighed til lokalet via elevator samt nem adgang herfra til handicapvenlig toilet.

Fun fact: Da John og Inger Marie købte Feriecenter Slettestrand i 1999 og døbte lokalet "Havudsigt", kunne man tydeligt se Vesterhavet, kun 200 m væk over klitterne. I dag fylder både træerne og selve feriecenteret mere end de gjorde dengang, men den ivrige gæst kan stadig se et glimt af det blå vand igennem trætopperne.

Kapacitet: maks. 14 deltagere.
Lille Lien

Lille Lien er et mindre mødelokale beliggende på første sal af Feriecenter Slettestrands hovedbygning med udsigt til Lien skrænten. Lille Lien er et handicap tilgængelig lokale med adgang via elevator samt nem adgang herfra til handicapvenlige toiletfaciliteter.

Kapacitet: maks. 10 deltagere.
Underlien

Underlien er et stort lokale, der ligger i forlængelse af Restaurant Slettestrand med foldedører til at afskærme lokalet fra selve restauranten samt egen indgang. Der er udsigt til Svinkløv Plantage og direkte adgang til terrassen. Lokalet er velegnet til både fest/selskaber og kurser/konferencer, og kan byde på fuld tilgængelighed samt nem adgang til handicapvenlige toiletfaciliteter.

Kapacitet: maks. 100 deltagere.
Madsmedjen

I Madsmedjen kan du holde møde, personalearrangement eller familie komsammen i uformelle og rustikke rammer, med fokus på naturoplevelser, spændende madlavning og fællesskab. Indretningen består bl.a. af rå brædder, store lærkestammer, lammeskind, rustikke plankebord, et køkkenområde og tre forskellige brændefyrede ovne bygget af landets bedste ovnbyggere. Udenfor Madsmedjen gror der en vild have indrettet med bålpladser, køkkenhave, vildmarkskar og svedhytte. Stemningen ved Madsmedjen er noget helt særlig, og stedet danner den perfekte ramme for hygge, fællesskab og god mad.

OBS! Madsmedjen ligger ca. 1,5 km fra Feriecenter Slettestrand, på vores gård, Den Gamle Smedje. Madsmedjen og området deromkring er delvis tilgængelig - kontakt os for nærmer info herom.

Kapacitet: 8-30 deltagere ved møde/kursus | maks. 62 deltagere ved fest/selskab.