Styrk sammenholdet med sjov
teambuilding

Teambuilding i Nordjyllands smukke natur

En god oplevelse i naturen bringer folk tætter sammen! Det er i hvert fald vores holdning her i Slettestrand, og derfor inddrager vi altid naturen, når vi laver teambuilding med vores gæster.

Vi er egentlig lidt kede af at kalde det "teambuilding", da vi gerne vil tage det skridtet videre og give dig og dine kollegaer en oplevelse lidt udover det sædvanlige! Teambuilding i Slettestrand handler derfor om at være sammen i nogle nye og inspirerende rammer, hvor I bliver udsat for en form for fysisk eller psykisk udfordring, der skal løses i fællesskab. Selve udfordringen behøves ikke nødvendigvis at være grænseoverskridende – formålet er at få jer til at tænke kreativt, kommunikere med hinanden og samarbejde om et fælles mål.

Psst... Læs også denne artikel i Scan Magazine om teambuilding i Slettestrand!

Sjove teambuilding aktiviteter, der styrker samspillet


Naturen omkring Slettestrand er helt fantastisk, og den giver mulighed for en masse forskellige teambuilding aktiviteter. Der er mulighed for aktiviteter med ro og fordybelse, og aktiviteter med masser af action – ligesom vi selvfølgelig kan lave en kombination af begge dele. Uanset hvad I er til, sætter vi en ære i at kunne tilbyde aktiviteter til enhver virksomhed, enhver team, enhver person.

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dit team, jeres ønsker og jeres faglige program. Derefter gøre vi alt hvad vi kan for at udfordre og inspirere jer – og ikke mindst give jer en oplevelse med hjem, som I vil huske og minde hinanden om langt ud i fremtiden!

Klik på billederne herunder og læs mere om vores forskellige teambuilding aktiviteter.
Gastronomisk teambuilding

En af vores mest populære teambuilding aktiviteter, hvor deltagerne skal ud i naturen for at sanke vilde råvarer, som derefter bruges til at tilberede et lækkert måltid over åben ild.

Læs mere...
Oplevelser og aktiviteter

Udover deciderede teambuilding aktiviteter, tilbyder vi en række øvrige oplevelser, der også kan være med til at styrke relationerne mellem deltagerne.

Se vores udvalg af oplevelser her