Arrangementer i
Madsmedjen

Arrangementer i Madsmedjen

Hvert år tilbyder vi et spændende udvalg af arrangementer, ture, foredrag og andre hyggelige oplevelser - alt sammen med naturgastronomi og god mad som omdrejningspunkt!

Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som vi har planlagt i 2023. Herudover tilbyder vi en række børnevenlige aktiviteter i skoleferierne - hold øje med aktivitetsprogrammet for datoer mm. Du kan også følge os på Facebook, hvor alle aktiviteter og arrangementer bliver slået op som events.

 

Det sker i Madsmedjen i 2023


Vinsmagning og vild menu
En hyggelig og lærerig aften med spændende økologiske- og naturvine samt en lækker vild menu fra den rå natur.
Læs mere her...

Sanketur og fælles bålkokkering - alle datoer er nu udsolgt!
Den klassiske Madsmedjen oplevelse, med sanketur igennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage og efterfølgende madlavning over åben ild.
Læs mere her...

Sanketur og vild middag
En ny udgave af Krestens populære sanketur, hvor du får mere tid i naturen og derefter får serveret en lækker vild menu, tilberedt af en af Madsmedjens dygtige kokke.
Læs mere her...

AOF sankekursus
Bliv klogere på naturens vilde råvarer med dette kursusforløb, der strækker sig over 3 sæsoner og byder på en kombination af sanketure i naturen og madlavning med de vilde råvarer.
Læs mere her...

AOF foredrag om naturgastronomi og mad over åben ild
En aften om vild mad, hvor Kresten foretæller om de spiselige vilde råvarer, der findes i den danske natur og hvordan du kommer i gang med at bruge dem i køkkenet eller ved bålpladsen. OBS! Foredraget afholdes i Nørresundby.
Læs mere og tilmeld dig her...

Madsmedjens pop-up takeaway
Udover de ovenstående arrangementer holder Madsmedjen løbende pop-up takeaway aftener, hvor du kan hente brød og Madsmedje specialiteter fra den brændefyrede ovne. Menu og bestilling foregår over Madsmedjens Instagram - så sørg for at følge med der for mere info!

Det sker i Madsmedjen | Brandvarme arrangementer i 2023