Vejret de næste 7 dage


19-08-2018

18° Celsius
20:00:00 - 00:00:00
Kraftig regn, 18°, 3.4 ms, S




20-08-2018

18° Celsius
00:00:00 - 06:00:00
Sol med enkelte skyer, 18°, 5.0 ms, VSV
13° Celsius
06:00:00 - 12:00:00
Let skyet, 13°, 3.0 ms, V
17° Celsius
12:00:00 - 18:00:00
Sol og klart vejr, 17°, 6.5 ms, VNV
17° Celsius
18:00:00 - 00:00:00
Sol med enkelte skyer, 17°, 8.4 ms, VNV




21-08-2018

14° Celsius
00:00:00 - 06:00:00
Sol med enkelte skyer, 14°, 5.3 ms, VNV
12° Celsius
06:00:00 - 12:00:00
Sol med enkelte skyer, 12°, 2.7 ms, VNV
17° Celsius
12:00:00 - 18:00:00
Sol med enkelte skyer, 17°, 6.0 ms, VNV
18° Celsius
18:00:00 - 00:00:00
Let skyet, 18°, 4.0 ms, VNV




22-08-2018

12° Celsius
00:00:00 - 06:00:00
Sol med enkelte skyer, 12°, 1.2 ms,
15° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Skyet, 15°, 3.4 ms, S
20° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Regnbyger, 20°, 8.7 ms, SV
17° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Skyet, 17°, 5.9 ms, V




23-08-2018

14° Celsius
02:00:00 - 08:00:00
Skyet, 14°, 5.1 ms, VNV
15° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Skyet, 15°, 3.4 ms, V
17° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Skyet, 17°, 1.5 ms, V
15° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Regnbyger, 15°, 2.2 ms, VSV




24-08-2018

13° Celsius
02:00:00 - 08:00:00
Let skyet, 13°, 3.5 ms, VSV
14° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Regnbyger, 14°, 6.0 ms, V
16° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Skyet, 16°, 9.1 ms, V
13° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Regn, 13°, 6.8 ms, V




25-08-2018

12° Celsius
02:00:00 - 08:00:00
Regn, 12°, 4.2 ms, SV
12° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Kraftig regn, 12°, 4.1 ms, SSV
14° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Skyet, 14°, 3.9 ms, N
14° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Let skyet, 14°, 3.9 ms, NV
Vi har slået dørene op for vores store, nye varmtvandsbassin! Se mere her...
18° Celsius
Kraftig regn, 18°, 3.4 ms, S

Vores pensondatapolitik

Nedenstående beskriver vores persondatapolitik og de oplysninger der relaterer hertil.

Opdateret pr. 25. maj 2018.
1. Dataansvarlig

Feriecenter Slettestrand A/S driver feriecenter med overnatning og restaurant og en lang række rekreative tilbud til vores gæster samt den socialpædagogiske enhed ”Delfinen” og dertilhørende enkeltmandsprojekt(er).

Feriecenter Slettestrand A/S benævnes herefter som ”Feriecenter Slettestrand” eller ”Vi” / ”Vores”.

Vores kontaktoplysninger er:

Feriecenter Slettestrand
Slettestrandvej 140
Slettestrand
DK-9690 Fjerritslev

Att: Direktør Kristian Skjødt

Vi udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.
2. Hvordan opbevarer vi og hvem har adgang til dine data?

Vi passer så godt på dine personoplysninger, som vi overhovedet kan. Vi har tre grupper af data. Alle adgange er styret med personlige brugernavn og adgangskoder og det er udelukkende relevante medarbejdere der har adgang til de relevante grupper af data.

Vi tager daglig backup af vores data via vores leverandører af IT systemer med hvem der er udarbejdet databehandleraftaler.
2.1 Data vedr. gæster

Data vedr. vores gæster opbevares i vores bookingsystem. Her er det medarbejdere i reception, restaurant og køkken der via personligt brugernavn og adgangskode har adgang hertil.
2.2 Data vedr. personale

Data vedr. personale opbevares i et fysisk sikret arkiv i papirform samt på et sikret fildrev med adgang på direktørniveau og bogholderi.

Derudover opbevares der data i lønsystem samt vores ERP / bogholderi. Hertil er det udelukkende vores bogholderi der har adgang.

Særlige personfølsomme oplysninger kan fremsendes via sikker mail til bogholder@slettestrand.dk
2.3 Data vedr. socialpædagogiske aktiviteter

Data vedr. vores socialpædagogiske aktiviteter (Delfinen og eventuelle enkeltmandsprojekt(er)) gemmes udelukkende i et dertil udviklet og sikret system.

Almene personfølsomme og særlige personfølsomme oplysninger vedr. det socialpædagogiske område skal fremsendes via sikker mail til delfinen@slettestrand.dk
3. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Feriecenter Slettestrand indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Når du vælger at købe og/eller anmode om en af Feriecenter Slettestrands serviceydelser.

  • Fra personer, foreninger eller virksomheder der forespørger, booker eller handler på dine vegne.

  • Via browser cookies.

  • Når du abonnerer på vores nyhedsbreve.

  • Fra sociale medier og offentlige registre.

  • Via TV-overvågning.


Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

TV-overvågningen er opsat som en tryghedsskabende foranstaltning for medarbejdere og gæster.
4. Hvilke informationer indsamler vi?

Feriecenter Slettestrand indsamler følgende almene personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, alder samt andre almene personoplysninger.

  • Købshistorik.

  • Feedback via vores kundeundersøgelser, sociale medier og andre digitale platforme.

  • Oplysninger om din forening, dit bosted, din virksomhed og relevante kontaktpersoner.


Du kan, efter eget ønske, vælge at give os følsomme personoplysninger udover de almene personoplysninger, som du vurderer, kan have betydning for din oplevelse hos os. Det kan f.eks. være oplysninger om:

  • Handicap.

  • Behov for hjælpemidler.

  • Allergi.

  • Særlige fødevarepræferencer.

  • Medicinsk tilstand.


Såfremt du vælger at udlevere følsomme personoplysninger til os, betragter vi det som et samtykke til at kunne gemme disse oplysninger på din profil.

Udover at modtage oplysninger fra dig selv, vil vi i nogle tilfælde supplere vores informationer med almene personoplysninger samt følsomme personoplysninger, som vi har modtaget af tredjepart, f.eks. en gruppeansvarlig, leder, pædagog med flere. I dette tilfælde er det pålagt tredjeparten at informere dig om vores gældende persondatapolitik samt indhente de påkrævede samtykker.
5. Hvad er formålet med indsamlingen og på hvilket juridisk grundlag?

Vi indsamler udelukkende personoplysninger med følgende formål:

  • For at kunne foretage reservationer, fremsende tilbud samt fakturering.

  • For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse under dit ophold.

  • For at kunne sende dig målrettet og relevant information om vores nyheder og tilbud.

  • Opfyldelse af lovkrav.

  • Analyse af brugeradfærd med henblik på at skabe den bedst mulige oplevelse af vores hjemmeside.


Feriecenter Slettestrand kan behandle dine almene personoplysninger, fordi det er nødvendigt jf. beskrivelse af formålet med indsamlingen. Følsomme personoplysninger registreres og behandles udelukkende for at kunne opfylde dine nødvendige behov under dit ophold. Vi indsamler dermed udelukkende data som har et specifikt formål.
6. Hvad er dine rettigheder?

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.

  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

  • Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har du øvrige spørgsmål vedr. vores persondatapolitik bedes du tage skriftlig kontakt til den dataansvarlige (jf. punkt 1).


Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage rettes til Datatilsynet www.datatilsynet.dk

Vi forbeholder os retten til at kunne afvise anmodninger som er i strid med gældende lovgivning.
7. Hvis du ansøger om et job hos os

Når du søger et job hos os, behandler vi de oplysninger, som du har givet i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse. Vi bruger oplysningerne til at vurdere om vi ønsker at tilbyde en ansættelse samt kommunikere med dig.

Det er alene relevante ledere og bogholderiet der har adgang til dine oplysninger.

Ansøgninger fra alle kandidater slettes umiddelbart efter afslag/ansættelse.
8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmesider: slettestrand.dk samt mtbslettestrand.dk. En cookies er en lille fil som gemmes på din enhed og gør os i stand til at identificere den og din adfærd på vores hjemmesider. Det hjælper os til at kunne forbedre siderne og få et bedre indblik i, hvad der er relevant og mindre relevant for vores gæster. Vi kan også se om du går på fra en mobiltelefon eller en computer og dermed kan vi forbedre det indhold, der vises og måden det vises på.