Ferie med
omtanke

Hold ferie med omtanke i Slettestrand

Hos Feriecenter Slettestrand har vi fokus på bæredygtighed, og vi gør alt hvad vi kan, for at passe på mennesker, miljøet og vores smukke natur. Vi kalder det "ferie med omtanke".

Når du besøger os som gæst i Slettestrand, kan du være sikker på, at der er tænkt på bæredygtighed hele vejen rundt. Vi arbejder strategisk med bæredygtighed og FNs 17 verdensmål, med henblik på kontinuerligt at minimere vores påvirkning på miljøet samt skabe bedre vilkår for de mennesker, vi omgås med.

Vores bæredygtige fokusområder


Vi vil fremadrettet arbejde systematisk med bæredygtighed i langt højere grad, med fokus på følgende forretningsområder:

  • Affaldsressourcer

  • Mad og drikke

  • Indkøb og forbrug

  • Energi

  • Social bæredygtighed

  • Transport

  • Vand og sanitet

  • Naturen


Klik på billederne nederste på siden for at læse mere om de forskellige bæredygtige tiltag, som vi allerede har sat i gang samt finde inspiration til din egen rejse med bæredygtighed.

Feriecenter Slettestrand og FN’s 17 Verdensmål


Alle de tiltag, som vi sætter i gang, taler ind i FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Vores arbejde med bæredygtighed bidrager til en lang række delmål. Dertil har vi udvalgt fire overordnede mål, der bedst beskriver vores primære fokus og motivation for at arbejde med bæredygtighed:

FN Verdensmål 10: Mindre UlighedFN Verdensmål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfundFN Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktionFN Verdensmål 15: Livet på land

Slettestrands bæredygtighedsstrategi


I samarbejde med Worldperfect har vi udviklet en bæredygtighedsstrategi, der er med til at definere, hvor vi som feriecenter gerne vil hen, i forhold til den måde vi ser et moderne og rummeligt feriecenter.

Det er et stort ønske, at vores arbejde med bæredygtighed kan være med til at inspirere vores gæster, samarbejdspartnere og ikke mindst vores kollegaer i turismebranchen. Derfor lægger vi vores bæredygtighedsstrategi i alle udgaver frit tilgængelig for alle, i håbet om at den kan skabe bevidsthed, vise mulighederne og inspirere andre til handling.

Feriecenter Slettestrands bæredygtighedsstrategi, 2021.

Tidligere udgaver af strategien:

Følg med i vores rejse med bæredygtighed


Denne side bliver løbende opdateret med yderligere information om vores bæredygtige rejse, så bliv endelig ved med at kigge tilbage! Har du spørgsmål eller forslag til os, hører vi rigtig gerne fra dig! Henvendelser om bæredygtighed hos Feriecenter Slettestrand kan sendes til Jo Sturgess på mail js@slettestrand.dk.
Vi tager ansvar for vores affald

... med fokus på affaldsminimering og bedre genanvendelse af de ressourcer, vi bruger.

Se vores handlingsplan