Vi kan mere, når vi
støtter hinanden

Vi støtter andres vigtige arbejde med bæredygtighed

Ingen kan det hele, men alle kan lidt - og når vi står sammen kan vi opnå større resultater. Derfor støtter vi en række andre organisationer, der er dedikeret til at gøre verdenen til et bedre sted.

På Feriecenter Slettestrand arbejder vi strategisk på at reducere vores påvirkning på miljøet og for at passe på vores medmennesker. Samtidig har vi også fokus på det større billede. For realiteten er, at vi blot er en lille familie drevet virksomhed med begrænsede ressourcer og dermed begrænsede muligheder for at gøre en forskel.  Derfor giver vi økonomisk støtte til en række udvalgte organisationer, der er dedikeret til at gøre verdenen til et bedre sted. Ved at bidrage til deres arbejde, kan vi hjælpe dem, når de tager de store kampe for at skabe et bedre verden. Når vi står sammen, kan vi opnå større resultater.

Herunder kan du se hvilke organisationer vi har valgt at støtte.

WWF Verdensnaturfonden


Siden 2016 har vi lavet et årligt bidrag til WWF Verdensnaturfonden i form af et erhvervssponsorat. Hvorfor? Fordi vi vil støtte dem i deres arbejde for at bevare naturen, miljøet og truede dyrarter samt sikre ressourcer til fremtidige generationer verden over.

Danske hospitalsklovne


Vi har siden 2018 været stolte og glade Klovnesponsorer af de Danske Hospitals Klovne.

Legeheltene


Vores fantastiske medarbejdere var helt med på det, da vi i 2021 valgte at donere en del af deres julegave til Legeheltene.

<< Se hvordan vi ellers arbejder med bæredygtighed i Slettestrand