Fede mountainbike oplevelser med
MTB Slettestrand
Mountainbike ophold

Vi tilbyder MTB ophold med fuld forplejning. Samt alle de faciliteter du har brug for, for at få en god MTB ferie.

Se mere på MTBslettestrand
Mountainbike oplevelser

I Slettestrand finder du nogle af Danmarks bedste MTB spor. Vi står klar med professionelle instruktører og et hav af MTB events!

Mountainbike ophold i Slettestrand

På Feriecenter Slettestrand står vi klar med hele pakken, hvis I skal på MTB ophold eller MTB ferie. MTB i Slettestrand er kendt for de fantastiske naturlige spor med masser af flow, åndeløse udsigtspunkter og muligheden for at kombinere det hele med aktiviteter for hele familien.

Perfekte rammer til mountainbike ferie i Slettestrand


Når I skal på MTB ophold i Slettestrand, kan I se frem til 35 km. opmærkede MTB spor, som starter lige uden for døren! I Svinkløv Plantage er der hele 20 km. opmærkede mountainbike spor, og i Kollerup Plantage er der yderligere 7 km. spor. De to spor er forbundet af en opmærket forbindelsesvej, så du kan køre det som én lang tur på hele 35 km. Når du er på MTB ferie i Slettestrand, tilbyder vi de optimale rammer for dig og din cykel. Vi har egen MTB teknikbane, cykelvask, cykelværksted, salg af reservedele og udlejning af mountainbikes fra Santa Cruz. Har du din egen mountainbike med, må du selvfølgelig tage den med i ferieboligen, så den står trygt og godt for natten. Efter en fed tur på sporene står vi selvfølgelig klar med lækker hjemmelavet mad i Restaurant Slettestrand. Du kan også hoppe i vores store lækre varmtvandsbassin eller nyde en god gang saunagus.

Mountainbike ferie for alle


MTB er for alle, og i Slettestrand står vi klar med uddannede instruktører, som kan give dig et introkursus, hvis du er nybegynder, eller de kan hjælpe dig med at finpudse dine teknikker, hvis du er erfaren MTB rytter. Vi har vores egne fuldtidsansatte instruktører og kan derfor til hver en tid garantere en høj og ensartet kvalitet. Læs mere om vores MTB kurser her.

Skal I på klubtur, eller er I en større gruppe, som skal afsted, kan vi tilbyde indkvartering på vores MTB camp med stor fælles spisesal, industrikøkken, indkvartering i lejligheder og vores MTB teknikbane lige udenfor døren!

Kort sagt, så er MTB i Slettestrand for alle - hvad enten du aldrig har prøvet mountainbike før, er nybegynder, eliterytter eller motionist.