Fede mountainbike oplevelser med
MTB Slettestrand

Mountainbike ophold i Slettestrand

Oplev de fede MTB-spor, få nogle gode fif fra vores uddannede instruktører, nyd lækre, hjemmelavede måltider i restauranten og slap af i varmtvandsbassinet efter en lang dag på cyklen. På Feriecenter Slettestrand får du hele pakken til dit næste mountainbike ophold – alt sammen i fantastiske naturrige rammer kun 450 m fra Vesterhavet!

Book dit mountainbike ophold nu - udfyld bookingformularen her!


De fedeste rammer til dit MTB ophold!


På Feriecenter Slettestrand finder du de perfekte rammer til et helt fantastisk mountainbike ophold! Udover kilometervis af spor med masser af flow og åndeløse udsigtspunkter, kan du glæde dig til at bo i vores cykelvenlige ferieboliger med fri adgang til MTB teknikbanen, gratis cykelvask samt mulighed for mountainbike udlejning, tilkøb af guidede ture m.m.

Et mountainbike ophold i Slettestrand er inklusive:

 • Overnatning i feriebolig, med plads til dine cykler

 • Helpension inkl. aftertrail-kaffe og kage (lørdag)

 • 2½ timers guidet tur med tips og tricks til fede oplevelser, på vores legendariske spor.

 • Fri adgang til alle faciliteter (Svømmehal, sauna, fitness, teknikbane, cykelvask og meget mere)

 • Linned og håndklæder, forudbetalt el-forbrug og slut-rengøring


Mulighed for tilkøb:

 • Lej en lækker trail-mtb

 • Book dit eget teknikkursus, med en af landets dygtigste instruktører

 • Saunagus

 • Morgenyoga


Som noget nyt i 2024, er vores MTB ophold nu inklusiv gratis deltagelse i et 2½ timers åbent mountainbike hold med en af vores certificerede mountainbike instruktører og -guides. Restaurant Slettestrand sørger for at holde dig godt kørende under hele opholdet med lækre, hjemmelavede måltider, og efter en lang dag på cyklen er det skønne Havbadehuset med varmtvandsbassin og sauna perfekt til afslapning og restituering af ømme muskler.

Priser på mountainbike ophold i Slettestrand


Fra DKK 1.783,- /voksen


Prisen gælder ved min. 3 personer i ferieboligen. Den endelige pris for opholdet afhænger af dato, lejlighedstype og antal personer i ferieboligen. Kontakt os via formularen nederste på siden med dine ønsker og så vender vi tilbage med en konkret pris til dit mountainbike ophold. Du kan også kontakte os på mail@slettestrand.dk eller tlf. 9821 7044.

>> Send en forespørgsel med dine ønskede datoer!

MTB ophold tilbydes udvalgte weekender i løbet af sæsonen, dog ikke i skoleferierne og helligdagsferierne. Her tilbyder vi udlejning af feriebolig med tilkøb af halv- eller helpension til fordelagtige priser. Læs mere under Ferie i Slettestrand.

God energi til MTB turen


For at du kan få mest muligt ud af din tid på cyklen er vores MTB ophold altid inklusive fuld forplejning. Forplejningen består af lækre, hjemmelavede måltider af sæsonens bedste lokale råvarer, og med fokus på at give masser af god energi til dagens mountainbike udfordringer!

Forplejning til opholdet består af:

 • Ankomstdagen: dagens menu på buffet

 • Mellem dagen(e): morgenbuffet, frokost på buffet og dagens menu på buffet

 • Afrejsedagen: morgenbuffet og frokost på buffet


MTB klubtur til Slettestrand


Står du for planlægning af en klubtur eller et mountainbike ophold for en større gruppe, kan det også lade sig gøre! Kontakt os med jeres datoer, antal personer samt om I evt. ønsker at krydre opholdet med en guidet mountainbike tur, teknikundervisning, eller måske en skøn omgang saunagus efter en fed dag på cyklerne…


Book dit mountainbike ophold i Slettestrand


Send os en forespørgsel med dine ønskede datoer via formularen nedenfor. Du kan også kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder også til at byde dig velkommen i Slettestrand!

Forespørgsel på mountainbike ophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter


MTB events

Vi tilbyder også en række spændende MTB events i løbet af året

Se programmet her!
MTB udlejning

Lej en af vores fede Santa Cruz mountainbikes og gå på opdagelse på de fede spor i Svinkløv Plantage!

Book her!