Weekendophold i
Slettestrand

Weekendophold i Nordjylland

Et weekendophold i Slettestrand er lig med gode oplevelser i naturen, lækker mad og hyggeligt selskab. Her kan du bo lige ved Vesterhavet og få glæde af den usædvanligt smukke natur.

En weekend tæt på naturen


Når du kommer på weekendophold i Slettestrand gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig velkommen og have de optimale rammer for en hyggelig weekend - uanset om I kommer 2 personer, hele familien eller som en større gruppe.

Du kommer til at bo midt i den fredede natur i Svinkløv med fantastiske vandreruter, ridestier og opmærkede mountainbikespor lige udenfor døren. Stranden ligger kun 200 m fra feriecenteret og byder på alt fra en dukkert i Vesterhavet til en gåtur langs vandkanten samt nogle virkelig smukke solnedgange!

Overnatning foregår i vores lyse og rummelige ferieboliger. På feriecenteret er der et stort udvalg af ferielejligheder og feriehuse med forskellige størrelser og indretninger, hvoraf en stor del også er handicapvenlige - for det er jo en helt centralt del af vores koncept, at ALLE kan få glæde af et weekendophold ved Vesterhavet.

Weekendophold inklusiv forplejning


Et weekendophold i Slettestrand er altid inklusiv fuld forplejning i Restaurant Slettestrand. Her kan du glæde dig til lækre hjemmelavede måltider baseret på sæsonens lokale råvarer, og med omtanke for naturen, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Ønsker du at gøre weekenden til en festlig begivenhed, er der mulighed for tilkøb af en af vores lækre festmenuer i eget selskabslokaler.

Aktiviteter for hele familien


Som boende gæst får du fri adgang til alle vores faciliteter, herunder træningsrum, varmtvandsbassin, sauna, legeplads og aktivitetsgård. Dertil har du mulighed for at deltage i en masse øvrige aktiviteter, for eksempel pandekagehygge, vandgymnastik, sanketure med mere. Se vores aktivitetsprogram her.

Området omkring Slettestrand byder desuden på en lang række oplevelser og attraktioner, herunder de flotte naturområder ved Bulbjerg og Fosdal, lokale gallerier og kunstværksteder, forlystelsesparker, museer og meget mere.

Herunder kan du finde priser på vores weekendophold på hhv. 1, 2 og 3 nætter. Opholdene kan afvikles på hverdage efter aftale.

Psst... er du vild med mountainbike? Vi tilbyder også mountainbikeophold!
Pakkepriser på weekendophold


Priser ved ophold i perioden fra d. 25/10 – 17/12 2021 samt fra d. 4/2 – 28/2 2022*
Opholdet tilbydes kun med overnatning fredag og/eller lørdag aften.

Overnatninger2 personer i ferieboligen3 eller flere personer i ferieboligen
1 nat / 2 dage800,-/voksen
420,-/barn 3-12 år
675,-/voksen
420,-/barn 3-12 år
2 nætter / 3 dage1335,-/voksen
665,-/barn 3-12 år
1185,-/voksen
665,-/barn 3-12 år
3 nætter / 4 dage1910,-/voksen
895,-/barn 3-12 år
1660,-/voksen
895,-/barn 3-12 år

* For ophold i skoleferierne tilbyder vi udlejning af feriebolig med tilkøb af halv- eller helpension til fordelagtige priser. Læs mere under Ferie i Slettestrand.

Priser ved ophold fra d. 1/3 2022
Priserne for 2022 bliver offentliggjort indenfor nærmeste fremtid. Der er stadig mulighed for forhåndsreservering af lejligheder.

Alle priser er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen. Børn 0-2 år er gratis.

Forplejning til opholdet består af:

 

1 nat/2 dage: På ankomstdag dagens menu på buffet, morgenbuffet på afrejsedag.

2 nætter/3 dage: På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet, morgenbuffet på afrejsedag.

3 nætter/4 dage: På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet, frokostbuffet og dagens middag på buffet, morgenbuffet på afrejsedag.

Alle ophold er inklusiv linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 200,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomst – eller afrejsedag ved et tillæg.

Book dit weekendophold i Slettestrand

Send os en forespørgsel med dine ønskede datoer via formularen nedenfor. Du kan også kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder også til at byde dig velkommen i Slettestrand!

Forespørgsel på weekendophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter