Weekendophold i
Slettestrand

Weekendophold i Nordjylland

Et weekendophold i Slettestrand er lige med gode oplevelser i naturen, lækker mad og hyggeligt selskab. Her kan du bo lige ved Vesterhavet og få glæde af den usædvanligt smukke natur.

En weekend tæt på naturen


Når du kommer på weekendophold i Slettestrand gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig velkommen og have de optimale rammer for en hyggelig weekend - uanset om I kommer 2 personer, hele familien eller som en større gruppe.

Du kommer til at bo midt i den fredede natur i Svinkløv med fantastiske vandreruter, ridestier og opmærkede mountainbikespor lige udenfor døren. Stranden ligger kun 200 m fra feriecenteret og byder på alt fra en dukkert i Vesterhavet til en gåtur langs vandkanten samt nogle virkelig smukke solnedgange!

Overnatning foregår i vores lyse og rummelige ferieboliger. På feriecenteret er der et stort udvalg af ferielejligheder og feriehuse med forskellige størrelser og indretninger, hvoraf en stor del også er handicapvenlige - for det er jo en helt centralt del af vores koncept, at ALLE kan få glæde af et weekendophold ved Vesterhavet.

Weekendophold inklusiv forplejning


Et weekendophold i Slettestrand er altid inklusiv fuld forplejning i Restaurant Slettestrand. Her kan du glæde dig til lækre hjemmelavede måltider baseret på sæsonens lokale råvarer, og med omtanke for naturen, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Ønsker du at gøre weekenden til en festlig begivenhed, er der mulighed for tilkøb af en af vores lækre festmenuer i eget selskabslokaler.

Aktiviteter for hele familien


Som boende gæst får du fri adgang til alle vores faciliteter, herunder træningsrum, varmtvandsbassin, sauna, legeplads og aktivitetsgård. Dertil har du mulighed for at deltage i en masse øvrige aktiviteter, for eksempel pandekagehygge, vandgymnastik, sanketure med mere. Se vores aktivitetsprogram her.

Området omkring Slettestrand byder desuden på en lang række oplevelser og attraktioner, herunder de flotte naturområder ved Bulbjerg og Fosdal, lokale gallerier og kunstværksteder, forlystelsesparker, museer og meget mere.

Herunder kan du finde priser på vores weekendophold på hhv. 1, 2 og 3 nætter. Opholdene kan afvikles på hverdage efter aftale.

Psst... er du vild med mountainbike? Vi tilbyder også mountainbikeophold!
Pakkepriser på weekendophold


Priser ved ophold i perioden fra d. 26/3 – 24/6 samt fra d. 9/8 – 24/10 2021*
Mulighed for ankomst alle dage.

Overnatninger2 personer i ferieboligen3 eller flere personer i ferieboligen
1 nat / 2 dage830,-/voksen
435,-/barn 3-12 år
705,-/voksen
435,-/barn 3-12 år
2 nætter / 3 dage1385,-/voksen
690,-/barn 3-12 år
1235,-/voksen
690,-/barn 3-12 år
3 nætter / 4 dage1970,-/voksen
920,-/barn 3-12 år
1720,-/voksen
920,-/barn 3-12 år

* For ophold i sommerferien tilbyder vi udlejning af feriebolig med tilkøb af halv- eller helpension til fordelagtige priser. Læs mere om sommerferien i Slettestrand.

Priser ved ophold i perioden fra d. 25/10 2021 – 28/2 2022.
Opholdet tilbydes med overnatning alle dage frem til d. 13/11 2021, derefter kun med overnatning fredag og/eller lørdag aften.

Overnatninger2 personer i ferieboligen3 eller flere personer i ferieboligen
1 nat / 2 dage800,-/voksen
420,-/barn 3-12 år
675,-/voksen
420,-/barn 3-12 år
2 nætter / 3 dage1335,-/voksen
665,-/barn 3-12 år
1185,-/voksen
665,-/barn 3-12 år
3 nætter / 4 dage1910,-/voksen
895,-/barn 3-12 år
1660,-/voksen
895,-/barn 3-12 år

Alle priser er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer, I bor i ferieboligen. Børn 0-2 år er gratis.

Forplejning til opholdet består af:

 

1 nat/2 dage: På ankomstdag dagens menu på buffet og ta`selv isbar, morgenbuffet på afrejsedag.

2 nætter/3 dage: På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdag morgenbuffet, frokostbuffet og 3-retters menu på buffet (gælder onsdag og lørdag aften, andre dage er det dagens menu på buffet og ta`selv isbar), morgenbuffet på afrejsedag.

3 nætter/4 dage: På ankomstdag dagens middag på buffet, mellemdage morgenbuffet, frokostbuffet og dagens middag på buffet (sidste aften ta`selv isbar), morgenbuffet på afrejsedag.

Alle ophold er inklusiv linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 150,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomst – eller afrejsedag ved et tillæg.

Book dit weekendophold i Slettestrand

Send os en forespørgsel med dine ønskede datoer via formularen nederste på siden, eller kontakt os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Online booking af weekendophold

 

Vi har for nyligt taget et stort skridt og kan nu tilbyde online booking af weekendophold med 2 nætter/3 dage.
Hvis vi skal være helt ærlige, er det et ret grænseoverskridende skridt for os! Vi vil så gerne kunne give hver enkelte gæst en helt unik og personlig oplevelse i Slettestrand, og det fungerer bare ikke så godt med et digitalt system, der vil have, at alle gæster sættes ind i nogle foruddefinerede kasser! Det har givet en del udfordringer i forbindelse med oprettelse af systemet. Er der noget, der driller i bookingprocessen må du derfor endelige ringe eller skrive til os, så vi kan få det løst og hjælpe dig, med at få booket dit ophold.

>> Gå til online booking

OBS! Det er pt. ikke muligt at booke sommerferien online. Send venligst et forespørgsel via formularen nederste på siden. 

Fuldt booket på dine ønskede datoer? Så kontakt os på tlf. eller mail – det kan være vi kan flytte lidt rundt på bookingerne for at frigøre en bolig til dig 🙂

Vi glæder også til at byde dig velkommen i Slettestrand!

Send os en forespørgsel!

Forespørgsel på ophold

1 Adresse
2 Ophold
3 Aktiviteter