Gastronomisk teambuilding

Gastronomisk teambuilding eller naturgastronomi er madlavning med naturen og fællesskabet som omdrejningspunkt. Vi skal ud i naturen, sidde sammen om bålet, snitte, hakke, grine blive klogere og lære hinanden bedre at kende!

Kresten Kronborg er kok og naturnørd og han og hans dygtige kolleger – alle kokke – vil tage sig rigtig godt af jer, når I sammen skal ud i naturen og have en oplevelse lidt udover det sædvanlige!

Madsmedjen danner rammerne, hvis vejret ikke indbyder til madlavning i det fri. Vi kan kokkerere og varme os ved de brændefyrede ovne, når vi har været ude i naturen, eller nyde et glas vin i de rustikke og uformelle omgivelser med træ, dyreskind og ild.

Vi bruger spændende, lokale og økologiske råvarer og alt tilberedes over ild, røg og gløder i de brændefyrede ovne og udendørs bålsteder. Der skal hygges med et glas økologisk vin eller en Thy øl, men også læres nye færdigheder i køkkenet og ved bålet. Der sluttes af med spisning og hygge ved brændeovnen.

Oplevelsen er delvist egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: ca. 4 timer.

Antal: Fra 6 til 40 deltagere.

Pris: Fra 395 kr./deltager afhængig af antal retter og varighed – send os en forespørgsel og få et bud på jeres arrangement!