Gastronomisk teambuilding

Gastronomisk teambuilding eller naturgastronomi er madlavning med naturen og fællesskabet som omdrejningspunkt. Vi skal ud i naturen, sidde sammen om bålet, snitte, hakke, grine blive klogere og lære hinanden bedre at kende!

Kresten Kronborg er kok og naturnørd og han og hans dygtige kolleger vil tage sig rigtig godt af jer, når I sammen skal ud i naturen og have en oplevelse lidt udover det sædvanlige!

Madsmedjen danner rammerne, hvis vejret ikke indbyder til madlavning i det fri. Vi kan kokkerere og varme os ved de brændefyrede ovne, når vi har været ude i naturen, eller nyde et glas vin i de rustikke og uformelle omgivelser med træ, dyreskind og ild.

Vi bruger spændende, lokale og økologiske råvarer og alt tilberedes over ild, røg og gløder i de brændefyrede ovne og udendørs bålsteder. Der skal hygges med et glas økologisk vin eller en Thy øl, men også læres nye færdigheder i køkkenet og ved bålet. Der sluttes af med spisning og hygge ved brændeovnen.

Oplevelsen er delvist egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: ca. 5 timer.

Antal: Min. 10 deltagere.

Pris: 425 kr./deltager for frokost-arrangement på hverdage.
495 kr./deltager for frokost-arrangement i weekender samt for aften-arrangement.